1914.1902 написа:modor написа:В момента са ангажирани с националните си отбори. Скоро чакаме две бомби
Мбапе и Павар![]()
Аз съм умерен реалист, за нас си харесах един ЦЗ от Иран и ляв бек от Корея

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
1914.1902 написа:modor написа:В момента са ангажирани с националните си отбори. Скоро чакаме две бомби
Мбапе и Павар![]()
Мераците ти не се вписват в трансферната концепция на бизнесмена от село Микре, а именно, да е черен и грозен негър - свободен агент.Red_Neck написа:1914.1902 написа:modor написа:В момента са ангажирани с националните си отбори. Скоро чакаме две бомби
Мбапе и Павар![]()
Аз съм умерен реалист, за нас си харесах един ЦЗ от Иран и ляв бек от Корея
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Red_Neck написа:Ко ста'а, клетници?
Трансферен сплаш коги?![]()
Много постно при вас и.... Гиби се изнерви даже
Red_Neck написа:Ко ста'а, клетници?
Вълчан написа:Red_Neck написа:Ко ста'а, клетници?
Току що излезе информацията от Уефа......Литекс ще играе със онези от Рига.Къде тогава остава Цска.Маи само трупат дългове на фирмите на Ганчев и оня бившия...
specter написа:zap_lv написа:specter написа:zap_lv написа:От интервюто разбрах ,че докато играем в ЛЕ ,няма да се разделяме с никой ,за Холмар е било доста изморително да гледа мачове от скамейката ,двамата нови няма да са известни като Гомез и Обертан (защото маркетинговия ефект вече е постигнат ,т.е. двамата са добър магнит за привличането на някой ,което според мен не е достатъчно -трябва ни още 1 известно име ,за да не гледаме случая " Тинерхолм" ) .
Красимир Иванов е поредното доказателство ,че не всеки с дар слово е мноого умен .
Това че не е играл означава ли, че е свеж и е в прекрасна форма веднага да се включва? Другите от отбора приключиха сезона, починаха си и след това почнаха лека полека подготовката, а той не е спирал на високи обороти тренировките и тия пътувания наляво-надясно също оказват влияние. Не виждам какво нередно има в това да си почине десетина дни, предвид това, че не е почивал от не знам кога.Колкото до това, че ни трябват още като Гомес и Обертан - да, трябват ни, ама ти ли ще им плащаш?
Няма нужда да си изсилваме късмета докъде може да стигнат финансовите възможности на клуба, не сме цъфнали и вързали. На тоя етап двамата + Роси са абсолютно достатъчни да се докарват по-сериозни имена. Колкото до "случая Тинерхолм" - ти ако си на негово място кое ще предпочетеш, ама честно - Ню Йорк Сити, клуб на собствениците и на Манчестър Сити, Щатите, висока заплата, уредена държава или Левски, България, Източна Европа?
Моля ти се... Да, бяга от Европа и е по-сложно да бъде забелязан, ама на 27 години е абсолютно нормално да предпочете по-доброто за него от финансова гледна точка, а и не само.
Ако искам да си гледам кефа бих избрал САЩ ,ако искам да се боря за титла и да играя в ЕКТ ,докато публиката създава атмосфера бих избрал Левски .
Да, всичко звучи доста добре така както си го написал, само че ние от титлата сме доста далече напоследък, както и от ЕКТ (като изключим първите два предварителни кръга), а пък за атмосферата на повечето мачове пред 1000 човека направо не ме карай да говоря...Малко по-реално трябва да гледаме върху нещата, за да няма после такива вайкания защо изпускаме разни играчи. Ръководството ни е постигнало повече от достатъчно с привличането на Гомес и Обертан, както и Роси за треньор. Достатъчни са ни за реклама пред сериозни футболисти.
Krasi_Smile написа:Така че ето ви още един отговор на една друга спекулация – че ще трансферираме в чужбина някой от основните ни играчи като Обертан и Гомес, например.
Нещо повече – очакваме да привлечем още двама футболисти, за да изпълним желанието на нашия треньор Делио Роси.
От гледна точка на заплатите в клуба. Смея да твърдя, че играчите са добре задоволени на базата на стандарта в България, а и на клуб като Левски.
modor написа:Krasi_Smile написа:Така че ето ви още един отговор на една друга спекулация – че ще трансферираме в чужбина някой от основните ни играчи като Обертан и Гомес, например.
Нещо повече – очакваме да привлечем още двама футболисти, за да изпълним желанието на нашия треньор Делио Роси.
От гледна точка на заплатите в клуба. Смея да твърдя, че играчите са добре задоволени на базата на стандарта в България, а и на клуб като Левски.
modor написа:Krasi_Smile написа:Така че ето ви още един отговор на една друга спекулация – че ще трансферираме в чужбина някой от основните ни играчи като Обертан и Гомес, например.
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98, ikar, tmanolov и 28 госта