Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Карамел Му
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот Карамел Му » 07 дек 2014 11:34

Понеже Дерменджиев каза,че в Лудогорец дават премии само като сте на първо място се питам, дали футболистите са се усетили да поискат някоя премия за тия двайсетина часа, в които бяхте на върха в класирането? :roll:
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 07 дек 2014 18:21

GOLEADOR написа:@mozart
1.Стига с тия мантри за навеждания през комунизма от армейските отбори.Виж колко път са ни побеждавали и това е коствало титлата на ЦСКА.Точно преди два дни дадох за пример първенството в което бием Левски с 5:0 но сме втори след тях на 1 точка разлика.Като в групата има два (2) армейски отбора и двата ни бият.Толкова за мантрата комунизъм и ЦСКА!
2.Не съм на мача защото пазя леглото и днеска вместо винце и ракийка я карам на чайче.Отделно сектор "В" е затворен за ремонт и за това трибуната е празна.
3.Къде бяха вчера вашите фенове?Та на мача в Зарата нямаше нито един (1) ваш фен.
4.Кажи си от кой отбор беше преди да дойде Гела в Разград.Признай си,не е срамно!

Някакъв червен идиот ме банна вчера и не можах да ти отговоря. От кой отбор съм бил, съм и ще бъда съм написал по-назад в темата.
Относно това, че имате САМО 26 титлиот 40 сезона, разбрах, че не са ви подпряли достатъчно за всичките 40. Смешно е за 40 години само 3 отбора различни от ЦСКА и Левски да са били шампиони.
За мен миналото няма значение, но да ни упрекват, че затриваме футбола в България е комично.
Успех на ЦСКА в борбата за второто място и дано запазите състава, че да биете (елиминирате) най-накрая някой отбор и да имаме поне още един представител в ЕКТ с шанс да направи нещо повече от участие в 1-ви предварителен кръг!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 07 дек 2014 18:31

mozart написа:
1.Стига с тия мантри за навеждания през комунизма от армейските отбори.Виж колко път са ни побеждавали и това е коствало титлата на ЦСКА.Точно преди два дни дадох за пример първенството в което бием Левски с 5:0 но сме втори след тях на 1 точка разлика.Като в групата има два (2) армейски отбора и двата ни бият.Толкова за мантрата комунизъм и ЦСКА!
2.Не съм на мача защото пазя леглото и днеска вместо винце и ракийка я карам на чайче.Отделно сектор "В" е затворен за ремонт и за това трибуната е празна.
3.Къде бяха вчера вашите фенове?Та на мача в Зарата нямаше нито един (1) ваш фен.
4.Кажи си от кой отбор беше преди да дойде Гела в Разград.Признай си,не е срамно!

Някакъв червен идиот ме банна вчера и не можах да ти отговоря. От кой отбор съм бил, съм и ще бъда съм написал по-назад в темата.
Относно това, че имате САМО 26 титлиот 40 сезона, разбрах, че не са ви подпряли достатъчно за всичките 40. Смешно е за 40 години само 3 отбора различни от ЦСКА и Левски да са били шампиони.
За мен миналото няма значение, но да ни упрекват, че затриваме футбола в България е комично.
Успех на ЦСКА в борбата за второто място и дано запазите състава, че да биете (елиминирате) най-накрая някой отбор и да имаме поне още един представител в ЕКТ с шанс да направи нещо повече от участие в 1-ви предварителен кръг!

Младенов комплектова добър отбор и го развива с всеки един изминал мач.Надявам се да се върнем отново в Европа там където ни е мястото и пак (отново) да бием актуалния европейски шампион където го хванем.На вас пожелавам август месец догодина да направите добри мачове в квалификациите за Лига Европа.Още от сега ви стискам палци.Дерзайте!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 07 дек 2014 18:38

GOLEADOR написа:
mozart написа:

Младенов комплектова добър отбор и го развива с всеки един изминал мач.Надявам се да се върнем отново в Европа там където ни е мястото и пак (отново) да бием актуалния европейски шампион където го хванем.На вас пожелавам август месец догодина да направите добри мачове в квалификациите за Лига Европа.Още от сега ви стискам палци.Дерзайте!

Има време! Нека обаче в битката уважаваме противника и най-накрая лайнометът бъде свален! Мога на всеки български отбор да пожелая да победи актуалния европейски шампион. Ние в други ден ще имаме възможност да опитаме ;)! Какво по-хубаво от това български отбор да достига до такива мачове независимо кой е той!
А ти дали би ни пожелал успех срещу Реал? Според мен по- скоро не!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 07 дек 2014 18:48

mozart написа: А ти дали би ни пожелал успех срещу Реал? Според мен по- скоро не!

Пич,още в началото на групата ви пожелах да биете Ливърпул на Анфийлд и двойна победа ( в двата мача ) срещу актуалния европейски шампион за да усетите и вие тръпката която съм изпитал като фен на ЦСКА.Ако постигнете успех на Бернабеу (победа,равен или минимална загуба) ще ви поздравя във форума ви.Честно!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 07 дек 2014 19:34

GOLEADOR написа:
mozart написа: А ти дали би ни пожелал успех срещу Реал? Според мен по- скоро не!

Пич,още в началото на групата ви пожелах да биете Ливърпул на Анфийлд и двойна победа ( в двата мача ) срещу актуалния европейски шампион за да усетите и вие тръпката която съм изпитал като фен на ЦСКА.Ако постигнете успех на Бернабеу (победа,равен или минимална загуба) ще ви поздравя във форума ви.Честно!

Дано успеем!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
parazit

Л-У-Д-О-С-Т-Т-А=Е=З-Е-Л-Е-Н-А

Мнениеот parazit » 08 дек 2014 09:05

Преди 4 години разглеждайки страниците на вестниците ми попадна едно странно име на клуб-Лудогорец.Как само звучеше смешно,несериозно сякаш от лудницата са се събрали и решили да си направят собствен клуб.Милех си какво ли ще стане ако влязат в А група?Хората ще се шегуват с тях,но явно съдбата е искала да се пошегува не с Лудогорец,а с всички онези другите,които години наред са в българския футбол както феновете,така и ръководители,треньори и дори чистачите на стадионите.
От едно забутано градче,което да си призная за пръв път чувам,а съм роден в Източна България се появи нещото Лудогорец.Ама така се появи,че обърна масите с краката нагоре на всичко и всички в А група.Слушайки хората във футбола колко сме зле и няма оправия Лудогорец барабар с името си почна да бие всички наред,но не с кюскане,блъскане и кеч хватки,а с красив и привлекателен футбол,нещо,което изстрадалия футболен фен не беше виждал от приказката на Левски,която за съжаление приключи доста злощастно.
И докато този отбор побеждаваше след първия полусезон се превърна в явление в българския футбол.Бавно започна да работи европейски все едно не е от България,а клуб някъде от Западна Европа.Бавно и стъпка по-стъпка започна изграждането на марката Лудогорец.И докато ехидно се посмиваха доста специалисти и обявяваха проекта за еднодневка днес Лудогорец е на път да разполага с най-голямата футболна база в България колкото тази на Аякс.Как само звучи само?! Аякс и Лудогорец?Нещо явно си мислите,че съм сбъркал?Уви,не е така.Малкия Лудогорец се превръща в нещо голямо,защото започва да гради здравата основа,а именно Академията и то с доста крупни инвестиции.Да Лудогорец иска и вероятно ще стане инкубатор на футболни таланти такива каквито са Партизан,Динамо Загреб и Цървена Звезда на Балканите и ще посегне към другата страна на големите пачки,а именно производството и продаването на собствени таланти.Партизан и Динамо направиха десетки милиони в евро от трансфери на техни играчи последните години,защо и Лудогорец да не го направи?
Този отбор има всичко за да успее.Вижда се,че и Литекс изкарва добри пари от продажда на собствени играчи.След 11 години от създаването на Академия Литекс отбора в последните 2 години взе 7 милиона евро от трансферите на Георги Миланов и Симеон Славчев,но там тепърва още диаманти ще бъдат изкарани и дошлифовани-Десподов,Колев,Недялков,Гълъбов...и т.н.
Лудогорец при изграждането на стадиона и базата ще се насочи към постоянсто,а именно влизане всяка година в групи на евротурнирите и изкарването поне на един талан всяка година от школата.И в двете има доста пари,а Лудогорец показа,че знае как да докарва пари в България.За последните 2 години приходите на клуба от Европа са над 40 милиона лева и то при положение,че не са продали,нито един футболист?Ами ако продадат?Те ще са дори повече.
Към момента Лудогорец е на път да направи това,което само Левски и ЦСКА са правили,а именно да се утвърдят постоянно в Европа,но и в България като постоянен фактор.Колко години ще трае зелената доминация тепърва предстои да разберем,но спомените от зелената лудост в Европа и България ще се помни завинаги в мемоарите и сърцата на истинските ценители на българския клубен футбол.Там където Лудогорец вече е оставил следата си завинаги.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 дек 2014 11:40

[offtopic]http://gong.bg/bg-football/evrouchastnici/ludogorec-s-zhest-kym-igrachite-vze-vsichki-v-madrid-308198[/offtopic]
Това е яко,браво!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 08 дек 2014 14:05

1Neutralen написа:
GOLEADOR написа:
volf написа:
hijack1 написа:Goleador, къде беше великата армейска публика днес?

Великата армейска публика се събира повечко само когато може да гледа великия Лудогорец!
Като един прилежен екс-партиен, фен-функционер, другаря Goleador не може да се съгласи подобни империалистически конспирации!

Човечеца не е разбрал,че сектор "В" е затворен и за това пита къде е публиката.Отделно никой не ми отговори защо на мача ви в Стара Загора не дойде поне един (1) фен на Лудогорец да подкрепи отбора?

Хората си пазят парите за мача с Реал Мадрид, така че това е нормално.

Aре, пaзят... Aко не е Домусчиев дa пускa aвтобуси и дa кaрa служитете си дa ходят нa мaчове - друго ще е.
Едно е дa игрaеш с Реaл, Пуул и някви швейцaрци (щото имa хорa не ги знaят, aмa знaят, че е ШЛ), друго е с Берое, Пловдив или Мaрек - дaлече от Рaзгрaд.

Гледaх Бaзел - Лудогорец с двaмa зелени фенa. При 3:0 питaхa дaли още искaм дa гледaм мaчa...

Вие нямa фенскa подкрепa. Имa просто хорa, които отивaт дa зяпaт и дa "ууууу"-кaт и "aaaaa"-кaт.

Не че е лошо товa. Колкото повече хорa - по-добре. Aмa фенскa мaсa нямa.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 дек 2014 14:25

1Neutralen написа:
GOLEADOR написа:
volf написа:
hijack1 написа:Goleador, къде беше великата армейска публика днес?

Великата армейска публика се събира повечко само когато може да гледа великия Лудогорец!
Като един прилежен екс-партиен, фен-функционер, другаря Goleador не може да се съгласи подобни империалистически конспирации!

Човечеца не е разбрал,че сектор "В" е затворен и за това пита къде е публиката.Отделно никой не ми отговори защо на мача ви в Стара Загора не дойде поне един (1) фен на Лудогорец да подкрепи отбора?

Хората си пазят парите за мача с Реал Мадрид, така че това е нормално.

Що пишеш глупости?Колко човека могат да си позволят екскурзия до Мадрид?Още повече пък от Разград,а?

Върни се в “Лудогорец”