ceBep написа:https://bg-bg.facebook.com/LitexWillNeverBeCSKA/posts/756205351221456
Това което прочетох е написано в стил,аз мразя ЦСКА на Ганчев и това е правдата,мразя тези които го подкрепят ,те са платени,ибрикчии и т.н.,нищо че тези,сред които съм и аз ходят от няколко десетилетия на Армията ,нищо че те не са взели и една стотинка от любовта си към ЦСКА,а винаги са давали,даваха пари за акции въпреки че кампанията беше доста спорна,купуват си екипи,календари на ЦСКА,ходят на мачовете в провинцията с отбора,ето това сме ние "платените".Само ще отворя една скоба и ще Ви разкажа какво се случи след като ми върнаха парите от акциите за ЦСКА,няколко месеца стояха в една банка и когато Лупи проплака че за лиценза трябват пари и ако могат феновете да помагат за спасяването му ,срока беше 2-3 дни ,без да се замисля отидох и преведох сумата за ЦСКА,даже добавих още,няма да забравя служителката в банката как ме погледна и каза смутено ..Сигурно много сте запален по футбола...,усмихнах се и и казах..Знам че съм луд за връзване,но ЦСКА е нещо специално за мен и докато съм жив,ще бъда цесекар.Видях тогава че след призива на Томов още доста "луди" като мен са пратили пари,имаше списък с дарителите,за три дни се събраха над 75хил.лв. ей така от нищото,сигурно заради Лупи ги пращахме тези пари,той ни беше ясен,всичко беше заради магията ЦСКА.Ето това сме ние платените,само че аз не мога да отида в планината без тв и жсм покритие когато играе ЦСКА,да не говорим ако това е с Левски.Сега защо мислите продължаваме да отстояваме името ЦСКА,заради Гриша Ганчев ли,жестоко се лъжите,докато съм жив ще защитавам този ЦСКА,който е мразен от левскарите,който е трън в очите на Домусчиев,за сега този ЦСКА е на Ганчев,другия клуб 1948 е удобен на враговете ни и те са готови и да го спонсорират само да не им се пречка в далаверите.С много неща които върши Ганчев не съм съгласен,но нека му дадем година-две да си развие проекта,ако не помагате,поне не вредете имате си 1948 радвайте му се.Този Данчо,дето е написал цитирания от теб коментар изкара Гриша Ганчев много влиятелен човек,щом може да купи мач от Интер,макар и приятелски.