Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Beladona

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Beladona » 05 фев 2017 21:07

гражданин от село написа:
ivo55 написа:Не бе, ще слушам брътвежите на платени "фенове". Той не бил на заплата в Ефбет от самото начало ... по към края бил на заплата, разбираш ли, начи ...

А аз в Микре не съм ходил никога, знам къде е табелата за отбивката за туй селце. Донке на бело, аз в София съм роден и съм от ЦСКА по рождение. Не от ефбет, не и от Обеля. Разбираш ли? Примири се, публиката на ЦСКА не иска да чува за вас, за ефбет или за мастията. Финито. Свърши се! Ти лапай докато ти дават кинти тътпаците ;) . Не ми пречиш.

А на Българска Армия като държавен стадион, и да намерите начин да ви пуснат да поритвате, пак не ми пречите. Даже ще се накефя. Да се преброите без оправдания.

Да платят пололината цена за новия терен и другите ремонти и да играят.

Ще плащаме на Държавата , защото тя е Собственик !

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 05 фев 2017 21:10

ham3r написа:"Които и да сте. Каквито и да сте. Откъдето и да сте. Мислехте, че ЦСКА ще умре ли ?! Мислехте, че ЦСКА ще отиде във „В“ група, а от там един ден ще спуснете кепенците ?! Мислехте, че идва краят. Не сте познали. Докато тази многохилядна армия е на стадиона, ЦСКА ще го има и ще живее. Мислехте си, че феновете ще намалеят, ще се стопят, както искате да стопите ЦСКА. Нищо подобно. Не сте познали. Ако в „А“ група в последните години армията бе с оредели редици, сега отново се пълни. И ще продължи да се пълни, защото любовта към любимия отбор не изчезва. Не може да угасне и не може да бъде изгасена.
Никой и нищо на света не може да накара тези хиляди фенове да спрат да обичат любимия си отбор. Много се опитват да ги разделят, пари и интереси завладяха отговорните фактори. Обедини ли се обаче, тази армия е доказала, че е непобедима. Тя може да вдигне агонизиращ от смъртен одър, може да трогне и най-студенокръвния. Поклон пред момчетата и МОМИЧЕТА от Сектор „Г“.

Брех тая В група бе, много страшна :) се оказва за Ганчев и множеството привърженици, особено тези около и над 40-годишна възраст, които имат голямо его и не искаха още една мъчителна година по селата :) Хамър я питай тоя балък автор на коментара, щото не си ти, защо ЦСКА-СОФИЯ има по-малка посещаемост от мината година в тая лоша лоша В група.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 фев 2017 21:15

Юридически фенове ще си останете и това е... вас за ЦСКА не ви пука, пука ви какво е акционерното дружество представляващо ЦСКА... после се сърдите, че ви го казвам... ем така си е. 8-)
Последна промяна от Teo на 05 фев 2017 21:16, променено общо 1 път.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 фев 2017 21:16

Посещаемостта с нищо не се различава от предишните поне 10г. в А група.Дори сега има повече публика на мачове, в които се смята, че има интрига.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 фев 2017 21:18

гражданин от село написа:Посещаемостта с нищо не се различава от предишните поне 10г. в А група.Дори сега има повече публика на мачове, в които се смята, че има интрига.

То публика няма навсякъде вече... 8-)
@ Щом ЦСКА като трети отбор в първенството за Н-ти път година е първи по посещаемост, смятай колко са зле останалите 8-)

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 05 фев 2017 21:19

ceBep написа:https://bg-bg.facebook.com/LitexWillNeverBeCSKA/posts/756205351221456

Това което прочетох е написано в стил,аз мразя ЦСКА на Ганчев и това е правдата,мразя тези които го подкрепят ,те са платени,ибрикчии и т.н.,нищо че тези,сред които съм и аз ходят от няколко десетилетия на Армията ,нищо че те не са взели и една стотинка от любовта си към ЦСКА,а винаги са давали,даваха пари за акции въпреки че кампанията беше доста спорна,купуват си екипи,календари на ЦСКА,ходят на мачовете в провинцията с отбора,ето това сме ние "платените".Само ще отворя една скоба и ще Ви разкажа какво се случи след като ми върнаха парите от акциите за ЦСКА,няколко месеца стояха в една банка и когато Лупи проплака че за лиценза трябват пари и ако могат феновете да помагат за спасяването му ,срока беше 2-3 дни ,без да се замисля отидох и преведох сумата за ЦСКА,даже добавих още,няма да забравя служителката в банката как ме погледна и каза смутено ..Сигурно много сте запален по футбола...,усмихнах се и и казах..Знам че съм луд за връзване,но ЦСКА е нещо специално за мен и докато съм жив,ще бъда цесекар.Видях тогава че след призива на Томов още доста "луди" като мен са пратили пари,имаше списък с дарителите,за три дни се събраха над 75хил.лв. ей така от нищото,сигурно заради Лупи ги пращахме тези пари,той ни беше ясен,всичко беше заради магията ЦСКА.Ето това сме ние платените,само че аз не мога да отида в планината без тв и жсм покритие когато играе ЦСКА,да не говорим ако това е с Левски.Сега защо мислите продължаваме да отстояваме името ЦСКА,заради Гриша Ганчев ли,жестоко се лъжите,докато съм жив ще защитавам този ЦСКА,който е мразен от левскарите,който е трън в очите на Домусчиев,за сега този ЦСКА е на Ганчев,другия клуб 1948 е удобен на враговете ни и те са готови и да го спонсорират само да не им се пречка в далаверите.С много неща които върши Ганчев не съм съгласен,но нека му дадем година-две да си развие проекта,ако не помагате,поне не вредете имате си 1948 радвайте му се.Този Данчо,дето е написал цитирания от теб коментар изкара Гриша Ганчев много влиятелен човек,щом може да купи мач от Интер,макар и приятелски.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 05 фев 2017 21:20

Абе не се различава, ама уж нищо не е станало, а намаляте тоя година на стадиона. И още ще намаляте споко.

Beladona

Мнениеот Beladona » 05 фев 2017 21:20

гражданин от село написа:Посещаемостта с нищо не се различава от предишните поне 10г. в А група.Дори сега има повече публика на мачове, в които се смята, че има интрига.

Тази рекордно ниска посещаемост с Дунав ще ви е максималната през пролетта .... какво става с търга за марката ЦСКА , Гришата готви ли се ? Нещо май е изгонил някакви фенове ваши от офиса си ? Тва пък защо ?

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 05 фев 2017 21:27

ceBep написа:Абе не се различава, ама уж нищо не е станало, а намаляте тоя година на стадиона. И още ще намаляте споко.

Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен. На мача с левски обаче се видя публиката кой отбор подкрепя. Тази пролет пак ще видиш. И всички ефбетчовци можете да си пукнете жлъчките. На мача с левски вашия проект бе погребан. Ако не си разбрал.
Последна промяна от ivo55 на 05 фев 2017 21:28, променено общо 1 път.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 05 фев 2017 21:27

Последните сводки, които идват от Бояна са, че ако ЦСКА-София вземе квота за ЕКТ за да участва трябва да е с коефициента на Литекс, тъй като новосъздадените клубове нямат право три години след създаваето си да играят в евротурнирите... от Бояна се чудят, как да оправят и тази каша, но те са добри гимнастици и вероятно ще измислят някоя чупка.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Върни се в “ЦСКА”