Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Niksyy
Контакти:

Re: Владимир Гаджев

Мнениеот Niksyy » 20 юли 2009 19:32

Много добър игач още 2 сезона в Левски, за да се доразвие и да заминава за чужбина в България няма бъдеще ;( .

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: ПРО/РИНГ.бг или БТВ/НТВ

Мнениеот metodito » 20 юли 2009 19:34

Аз вече си казах моето мнение, че тези които купиха една торба телевизии и станаха тв - дзвера на България са някаква мафиотска шайка, но и другите телевизии явно участват в далаверката заедно със СЕМ. Коментаторите на БТВ не ми харесаха до края. Най-весело беше Томето в началото като коментираше. Коментаторите на Ринг им свалям шапка, без младежа, за него - или добро или нищо. Така че - второто. Начина по който отразяват БТВ ШЛ, не вярвам да бъдат стигнати от анонимниците - фенове на Азис и Професора. Въобще, дано не съм лош пророк, ама ни очакват тежки дни и мъка. А пък влезе ли български отбор в някоя от групите, к'во ще правим, не знам. За НТВ - носеха лош късмет на сините. Съвсем сериозно го мисля. Абе някой да питам, тея от БНТ що рекламираха, че ще дават ЛЕ още от групите? Да не са се объркали нещо.

П.С. Не искам да си вържа кабел или цифрова тв, заради три мача на две седмици. Ужасно ми е. Айде 20 кинта отидоха на месец (малко по-малко, де). Да му се не знае макар.

П.С. 2 А, Пармалат, ти как така? 'щото аз съм в Търново и не ловя подобен ефир. Да не би в София само?

Потребителски аватар
R.S.F.
Контакти:

Re: Владимир Гаджев

Мнениеот R.S.F. » 20 юли 2009 19:41

Много добър футболист ( уникален халф за нашето първенство ) ! Страхотен удър от разстояние ( не се притеснява да стреля извън наказателното поле ) ! Голямо себераздаване и един от ключовите играчи в отбора ! Успех и скоро време в Националния ! ;)

Потребителски аватар
Niksyy
Контакти:

Re: БЕНЗУКАН !!!

Мнениеот Niksyy » 20 юли 2009 19:46

Не си прав!!!
Бензукан го купи Батков, да !!!
Но го купи след като Левски бе играл 1/4финал и бе влязъл в ШЛ откъдето доидоха много постъпления. Т.е. Батков не извади собствени пари. Нито за Бензукан, нито за Рабех, нито за Жо, нито за базите.
Да не говорим, че за успехите на Левски Батков и стотинка не е дал. Говоря за изграждането на отбора.
А провалите от към селекцията и глупостите, който изговаря са повече от заслугите му. ;)

То неможе всички приходи да ги даде за Левски, ако се замислиш малко ще разбереш , че и той трябва да е на далавера.Въпросът тук , е че , ако той се усети и даде 2/3 да кажем от приходите ще може следващата година пак да вземе 1/3 от новите , а не 2 години да се срамиме и ние и той и Клубът.

Потребителски аватар
sasho1977

Чухте ли по Нова?

Мнениеот sasho1977 » 20 юли 2009 19:47

Радко Достанич е новия тренер на Левски....

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Re: Чухте ли по Нова?

Мнениеот monster1011 » 20 юли 2009 19:51

Да току-що. Радко ще стане треньор след мача с Санта Хулия, лошото е че има малко време до третия кръг - само седмица.

Потребителски аватар
sasho1977

Мнениеот sasho1977 » 20 юли 2009 19:53

Е сега имали доволни???

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 20 юли 2009 19:53

и аз гледах.не са казвали ,че радко достанич ви е треньор.казаха,че утре(тоез след мача с санта джули) ще го кажат.дотогава ще се води още тайна :lol:

Потребителски аватар
dikov15
Контакти:

Мнениеот dikov15 » 20 юли 2009 19:59

радко достанич новия тренер това истина ли е

Върни се в “Архив”