Просто не доумявам като чета главния коментар по темата... Ами щом "лалето" не е подходящ избор (прекалено добър футболист за нашенското ниво) да привлечем нападател от "Септември" Драгоево или "Балкански герой" Рашково...
То излиза, че и привличането на Гарата май е било грешка?!
За сега селекцията се прави добре. Все пак "Левски" е обор от "А" група в България. Нека гледаме реалистично.
[offtopic]Тази година сините ще са по-силни от миналата[/offtopic]
Лято 2011-трансфери и спекулации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лято 2011-трансфери и спекулации
bojo0o0o94 написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=043z_Y2NmrM[/youtube]
Този не е никакво дясно крило, а си е чист център нападател.
И в Wikipedia пише че е нападател ,иначе ги прави на луди в тоя клип

- фифи перото
Re: Ще повехне ли "лалето" ?
Ако прочете писанията ти-със сигурност 

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Кийн ли си,Мийн ли си,не ме интересува.Престани с жалките опити да настройваш фенската маса във форума срещу отбора.
Замълчи най-накрая и остави времето да покаже,кой-кого и какво!
Замълчи най-накрая и остави времето да покаже,кой-кого и какво!

- track.and.field
- Контакти:
Аз вече не се наемам с прогнози, просто ще си подкрепям отбора - в добро или в лошо !
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни
- santiliana
ehh написа:Абе, какви са тези идеи за футболисти не мога да разбера... вчера идва сенегалец, който досега е ритал любителски мачове; днес се говори за този Присо, който е известен с това, че се изсира до тъч линията по време на мач.
Абе, Гонзо, който ти препоръчва тези играчи? Егати...
Преди да говориш негативно, първо се поинтересувай за какво става дума.Преди няколко дни в този форум и тема написах,че ако вземем Присо, това ще бъде перлата в тазгодишната селекция на Гонзо.Много хора се учудиха от мнението ми и дори не бяха чували името на този играч.Споменах тогава още, че съм имал късмета (може би) да гледам в няколко мача този играч- това стана миналия сезон, когато бях все още в Кипър.Не искам да налагам мнението си, това не ми е присъщо, но само споделям, че този камерунец има страхотен дрибъл, поглед върху играта, универсален нападател- умее да играе отляво, отдясно, както и от втора линия.предимство е и факта, че е доста млад и за 2-3 години при нас ще качи в пъти цената си.Дано го вземем, само че.
А що се отнася до скептичните коментари, че бил играл в Малта и в Кипър, бих казал, че тези първенства съвсем не са по- слаби от нашето.Напротив, в тях играят много по-качествени играчи от нашите тук и е въпрос на време отбори от тези страни да ни "ударят от земята".То всъщност кипърските вече го направиха (даже и на национално ниво).Така,че нека го даваме по-скромничко и да си знаем дереджето, а не да се опитваме да се "бием с големите песове",но същевременно да пикаем с помиярите.
Еми дано си прав. Аз съм малко скептичен. Ще се радвам ако ти си прав, а аз съм в дълбока грешка.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
BLUE CHAMPIONS написа:Момче, всичките ти анализи са клиширани и слаби! Да не си стажантче в "тема спорт" ?
Направих си труда да прочета последните ти 50 мнения във форума;никъде не видях какъвто и да е анализ-дори и слаб, и клиширан.Откъде вадиш това самочувствие да критикуваш не разбрах?!Колко са футболистите минали през "Левски" и незатънали в посредствеността?Наистина ли си мислиш, че с треньор Гонзо "Левски" има големи шансове?Има разлика в това да вземеш добър футболист и в това-да му намериш правилното място в схемата на отбора (ако въобще в Левски има някаква схема-не говоря за типа подреждане 4-4-2 или 5-3-2-1).А колегата правилно е написал, че нападателите тип "консуматор" бележат, но ако има кой да ги захранва с добри пасове, а не с безцелно изритана напред топка, която може случайно да се окаже добра, но в много редки случаи се оказва такава.
-
- Контакти:
track.and.field написа:Аз вече не се наемам с прогнози, просто ще си подкрепям отбора - в добро или в лошо !
+1

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Дърво без корен написа:BLUE CHAMPIONS написа:Момче, всичките ти анализи са клиширани и слаби! Да не си стажантче в "тема спорт" ?
Направих си труда да прочета последните ти 50 мнения във форума;никъде не видях какъвто и да е анализ-дори и слаб, и клиширан.Откъде вадиш това самочувствие да критикуваш не разбрах?!Колко са футболистите минали през "Левски" и незатънали в посредствеността?Наистина ли си мислиш, че с треньор Гонзо "Левски" има големи шансове?Има разлика в това да вземеш добър футболист и в това-да му намериш правилното място в схемата на отбора (ако въобще в Левски има някаква схема-не говоря за типа подреждане 4-4-2 или 5-3-2-1).А колегата правилно е написал, че нападателите тип "консуматор" бележат, но ако има кой да ги захранва с добри пасове, а не с безцелно изритана напред топка, която може случайно да се окаже добра, но в много редки случаи се оказва такава.
Предполагам в холандската втора дивизия е пълно с халфове като МАРАДОНА,ЗИДАН ,ШАВИ