ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Re: ЛЕ плейоф: АИК 0-0 ЛЕВСКИ

Мнениеот lionel_messi » 20 авг 2010 12:48

[offtopic]
Blue_Girl написа:
joro65 написа:От мач на мач затъвате.Впрочем навсякъде ,където е бил тренер Ясен Петров,отборите му следват тази линия-силно начало,после криза в играта на отбора,после скандали и разногласия с играчите.Накрая го гонят!

Ще го имам пред вид :shock: :lol: , този анализ, който направи.
:mrgreen:
[/offtopic]
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Re: ЛЕ плейоф: АИК 0-0 ЛЕВСКИ

Мнениеот СВОБОДЕН » 20 авг 2010 12:49

Mr.X написа:1:1 на реванша напълно реална прогноза бягайте към най-близкия пункт за цветни метали да продавате за по-голям залог.

ТНС-ЦСКА 4:0 е също толкова реална.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
GranTorino
Контакти:

Re: ЛЕ плейоф: 26.08. ЛЕВСКИ-АИК (Герена да бъде Ад за шведите)

Мнениеот GranTorino » 20 авг 2010 14:02

дайте линк да си дръпна мача от швеция 8-)

robertini
Контакти:

Мнениеот robertini » 20 авг 2010 14:41

Живи и здрави, мисля, че ще бием, важното е да се подходи много умно към този мач, в никакъв случай страхливо, но умно - шведите са опасни и в по-изгодна вече ситуация от нас, тях ги устройва и хикс с голове, докато нас ни оправя задължителна победа, така, че трябва да атакуваме умно, да търсим своя момент и търпеливо да го чакаме, в същото време да не се оголваме отзад и да не отваряме пространства, да контролираме повече играта и топката, да не даваме на шведите почти да играят с нея, пък ако ще и с 1-0 да е...

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 20 авг 2010 14:58

robertini написа:шведите са опасни и в по-изгодна вече ситуация от нас, тях ги устройва и хикс с голове, докато нас ни оправя задължителна победа

Не съм съгласен, че са в по изгодна ситуация. На тях задължително ще им трябва гол за да продължат, освен ако не заложат на опълчение и да чакат евентуално дузпите. Но последното не ми се вярва да стане. За да вкарат обаче този гол те трябва да тръгнат да атакуват защото не ми се вярва нашите да се оголят и да атакуват на сляпо. Но ако шведите решат да ни натискат пред наша публика ще можем да ги направим на нищо на контри. Няма равенство на чужжд терен което да не е по изгодно за гостуващия отбор който после на реванша ще бъде домакин. Този мач не прави изключение. Но съм съгласен, че наистина трябва да се подходи разумно към този мач.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 20 авг 2010 15:16

След вандализма: феновете на АИК ги е страх да дойдат в София

Вандалската атака на автобуса на Левски след края на двубоя срещу техния любим АИК, феновете на шведите изразиха притеснения от гостуването в София и евентуалното отмъщение на местните ултраси. "Да се ходи в България е равносилно на самоубийство. Кой луд ще отиде там?", коментира човек от щаба на АИК пред местната преса. Други ръководители на шведския клуб също призоваха феновете на отбора да стоят у дома си и да не посещават реванша на стадион "Георги Аспарухов". Все пак спортният директор на клуба Йенс Андерсен обяви, че безопасността на феновете е основен приоритет на АИК и ще се вземат допълнителни мерки за осигуряването й.

"Предстои ни тежко гостуване. Но ние ще вземем допълнителни предпазни мерки. Мисля, че няма да има проблеми с безопасността на феновете ни там. Те ще се чувстват сигурни в София и няма да има проблем за отбора", заяви Андерсен.

Шведските медии обявяват ултрасите на Левски за едни от най-лудите на Балканите. "Още през миналата пролет бе спряно дерби между Левски и ЦСКА, след нарушения по трибуните и около стадиона. 1400 полицаи са били наети да охраняват двубоя, а 24 души - арестувани", отчитат шведите.

http://football.sportal.bg/news.php?news=254660
хахаха елАте повече Изображение
Изображение

Потребителски аватар
GranTorino
Контакти:

Мнениеот GranTorino » 20 авг 2010 15:56

Южната трибуна написа:
GranTorino написа:дайте линк да си дръпна мача от швеция 8-)

levski/viewtopic.php?f=1&t=56245

ако става въпрос за този линк http://site-forum.levski.com/viewtopic. ... 54&start=0
на мен не ми го отваря ;)

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Мнениеот YoTheReal » 20 авг 2010 15:59

2:1 надявам се.
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 20 авг 2010 16:42

Апоел Никозия-Левски 0-0
Левски-Апоел Никозия 2-0

Хайдук Сплит-Левски 0-0
Левски-Хайдук Сплит 3-0

Удинезе-Левски 0-0
Левски-Удинезе 2-1

АИК-Левски 0-0
Левски-АИК Изображение

Върни се в “Архив”