Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levski_Valencia
Контакти:

Re: Слори: Казаха ми за страхотната атмосфера на "Герена"

Мнениеот Levski_Valencia » 31 авг 2010 00:01

Messinho написа:Поредният мазник.

Да,като Меси 2,скъса се да хвали Цска,колко велик отбор е,а после се оказа,че през цялото време си мислел че го взимат в Цска Москва...Този поне знае къде отива,със сигурност!!!
Павел Дочев- "Бяхме интелигентно недостатъчни" "Вкараха ни ненужен гол"

Потребителски аватар
bobby198
Контакти:

Кой е Андевеле Слори?

Мнениеот bobby198 » 31 авг 2010 00:12

Тъмнокожото крило е роден в столицата на Суринам - Парамарибо. а любовта си към футбола получава от баща си. който е национал на страната и играе за местния гранд Робин Худ. Още на 7-годишна възраст обаче семейството му емигрира в Холандия, където се премества заради желанието на майка му да учи в холандски университет. След година престой в Заандам фамилията се мести в Хеемскерк. където един приятел на майка му успява да му уреди място в аматьорския ОДИН'57 (абревиатурата в превод означава ..Целта ни е полезна"). Дебютът си за големия футбол Слори обаче прави с екипа на Телстар.

Следвайки съветите на своя ментор Тоон Геритс, младокът прави своя пробив през сезон 2003/04, когато се разписва 9 пъти в 31 мача в Ерсте лигата. Следва трансфер в Екселсиор, където настоящият треньор на Фейенорд Марио Беен прави чудеса и класира отбора за Ередивизие, като една от звездите е именно Слори.

Още на полусезона през 2006 г. той е закупен от ротердамския гранд, но доиграва сезона в Екселсиор и успява да се разпише срещу вечния враг на новия си тим Аякс. а в последния кръг е в основата на изненадващата победа с 3:2 срещу A3 Алкмаар. която лишава съперника от титлата. Престоят му на „Де Кюип" обаче не започва по мечтания начин, тъй като още в един от първите си мачове той чупи метатарсалната си кост, което е само част от поредицата контузии, които го спохождат.

За капак на подготвителния лагер на тима през 2009 г. той се сбива със съотборника си Карим Ел Ахмади, което вече прелива чашата и той е замразен на пейката. В началото на тази година Слори е закупен от английския Уест Бромич, но след като започва като титуляр в едва един от общо шестте си мача за клуба, той е освободен.

Сега с трансфера си на „Георги Аспарухов" Слори се надява да върне кариерата си към живот и да прибави още някой трофей към самотната си Купа на Холандия от 2008 г., за която дори не получава медал, тъй като не е изиграл и минута в надпреварата.

[center]Изображение[/center]
[center][/center]
[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Cz33o_jeWgE[/youtube][/center]
[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HR3f0PL7uSg&feature=related[/youtube][/center]
[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=F8Q4eidflFA&feature=related[/youtube][/center]
[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sxOnXomkbog&feature=related[/youtube][/center]
[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cPAEkdbv6YA&feature=related[/youtube][/center]
[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GlKxP5BjvuI[/youtube][/center]

Слори ако се впише в състава,както го направиха Грийн и Мулдер просто не ми се мисли,какво ще става на пролет със другите отбори.Мога само да му пожелая много успехи със синята фланелка ;)
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 31 авг 2010 15:55

Levski_Valencia написа:
Messinho написа:Поредният мазник.

Да,като Меси 2,скъса се да хвали Цска,колко велик отбор е,а после се оказа,че през цялото време си мислел че го взимат в Цска Москва...Този поне знае къде отива,със сигурност!!!

ъ? тва съм го изтървал :) къде ги е сбъркал с другите комуняги?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот deepblue1963 » 31 авг 2010 19:16

Вземането на Слори-ценно,продажбата на Христов-ценно,НЕвземането на Атанасов-безценно!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 31 авг 2010 19:40

LSFC 1914 написа:Гонзо е вашият кошмар, чорбари!!! :twisted: А сега идва новата ера начело с Гарра Дембеле! :twisted: :twisted: :twisted:

Точно така.
Сега идва Гаррата.
:lol:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

bardon01
Контакти:

Мнениеот bardon01 » 31 авг 2010 20:38

Разгледах първите стотина страници и разбрах,че никой не е бил "за" трансфер на Дембеле и Щърков и никой не хареса селекцията а сега питам как ви се струват Гарра Дембеле**,Калин Щърков,Даниел Младенов**,Иво Иванов,Кирил Акалски,Дъстли Мюлдер***,Сержиньо Грийн***,Анди Слори*.

(*трансферни удари) (**сполучливи трансфери)

Потребителски аватар
LEVSKI.SOFIA
Контакти:

Мнениеот LEVSKI.SOFIA » 01 сеп 2010 11:07

Екстра сме тая година.Само Калин Щърков не съм го виждал, ама аз така и не разбрах за какво го взехме.. Моментия ни състав е просто перфектен. А и сега с идването на Слори още повече ще се вдигне класата на отбора, така че аз вярвам, че имаме шансове да се преборим за излизане от групите на Л.Е..
Само Левски - От люлка, до гроб!

Потребителски аватар
Дъстли Мюлдер
Контакти:

Мнениеот Дъстли Мюлдер » 01 сеп 2010 11:28

deepblue1963 написа:Вземането на Слори-ценно,продажбата на Христов-ценно,НЕвземането на Атанасов-безценно!

добре казано :lol: :)

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 01 сеп 2010 11:34

LEVSKI.SOFIA написа:Екстра сме тая година.Само Калин Щърков не съм го виждал, ама аз така и не разбрах за какво го взехме.. Моментия ни състав е просто перфектен. А и сега с идването на Слори още повече ще се вдигне класата на отбора, така че аз вярвам, че имаме шансове да се преборим за излизане от групите на Л.Е..

На мача с Калиакра направи няколко балкански балтий които бяха от висока класа...общо взето ренде,ма за такива мачове е перфектен ;)
Изображение

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 01 сеп 2010 11:51

Blue_Lion написа:
LEVSKI.SOFIA написа:Екстра сме тая година.Само Калин Щърков не съм го виждал, ама аз така и не разбрах за какво го взехме.. Моментия ни състав е просто перфектен. А и сега с идването на Слори още повече ще се вдигне класата на отбора, така че аз вярвам, че имаме шансове да се преборим за излизане от групите на Л.Е..

На мача с Калиакра направи няколко балкански балтий които бяха от висока класа...общо взето ренде,ма за такива мачове е перфектен ;)

Да Ви кажа: на мен ми хареса.Мисля,че добре се включи.

Върни се в “Архив”