Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
groti написа:Странно ще ми е да гледам подобни играчи по родните нивиЖорди Гомес и Обертан ще бъдат втрещени при евентуално гостуване в Перник (без да знам в какво състояние е теренът в момента)
защо написа:groti написа:Странно ще ми е да гледам подобни играчи по родните нивиЖорди Гомес и Обертан ще бъдат втрещени при евентуално гостуване в Перник (без да знам в какво състояние е теренът в момента)
И аз не знам за терена, ама отборът е в друга лига, нема страшно. Иначе, те ако още не са свършили с футбола, ще се трещат няколко месеца и после ще свикнат и ще станат като другите, дето играят в България, най-вероятно. Лудогорец в това отношение има конкурентно предимство, че е в малък град, където няма какво да те разсейва от футбола и какъвто и да е той у нас, за разлика от по света, хората не си губят съвсем навиците.
groti написа:Жалко че не можахме да ги вземем преди началото на кампанията на ЕКТ. С тези футболисти и обигран отбор Хайдук изобщо нямаше да ни плаши. Дотук селекцията е силно изненадваща и обнадеждаваща. Сега само остава футболистите да покажат защо са тук и очаквам интересен шампионат
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:groti написа:Жалко че не можахме да ги вземем преди началото на кампанията на ЕКТ. С тези футболисти и обигран отбор Хайдук изобщо нямаше да ни плаши. Дотук селекцията е силно изненадваща и обнадеждаваща. Сега само остава футболистите да покажат защо са тук и очаквам интересен шампионат
Тук има едно голямо НО. Не отчиташ, че добрите футболисти, които взехме вероятно са имали и други предложения, или са изчаквали такива, тъкмо и затова дойдоха при нас на по-късен етап. Едва ли играч с визитката на Гомес има детска мечта да играе в Левски, съмнявам се и дали само ние сме искали да го привлечем. Ти как мислиш? Така че, не - не можеше да ги вземем преди началото на еврокампанията.
Потребители, разглеждащи този форум: Aronaks, Google [Bot] и 230 госта