Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Висшата лига завидя на Левски за феновете

Мнениеот FLANKER » 22 май 2013 16:32

Беше красиво,поздрави на Сините за това което сътвориха!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 22 май 2013 16:41

kiko75 написа:мммммммм да гледам по време на мача левски -лудогорец се игра партизан -звезда и там за ужас на слепците имаше 40 000 души публика не 13 000 имаше тъман 200 пъти повече фоиверки

Защо ни лъжеш че можеш да броиш до 40 000, а една дума не можеш да напишеш като хората?
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Това излезе в фейса преди минути от НКП Левски София:

Мнениеот damyanov1963 » 22 май 2013 16:45

Явно доста хора се уплашиха от публиката на Левски на мача с Лудогорец :o
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 22 май 2013 16:47

Nuke написа::lol:

И аз така мисля :mrgreen:
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

iliyan

Мнениеот iliyan » 22 май 2013 16:48

Заклет Левскар написа:Неповторимо беше на стадиона. Освен хореографията и пирото силно ме впечатли вярата която цареше по трибуните дири и след изтичане на редовното време. За радоста след гола могат да ни завидят дори и победителите в Ш.Л.
А, само който е бил на стадиона може да каже на какво мирише горящ вестник. За мен това е най-великата миризма във футбола ;)

Ти на мач за какво ходиш ?! Заради хореографията и пиротехниката ли ?! Щото в нормалните държави ходят заради футбола който се играе на терена !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 22 май 2013 16:52

iliyan написа:
Заклет Левскар написа:Неповторимо беше на стадиона. Освен хореографията и пирото силно ме впечатли вярата която цареше по трибуните дири и след изтичане на редовното време. За радоста след гола могат да ни завидят дори и победителите в Ш.Л.
А, само който е бил на стадиона може да каже на какво мирише горящ вестник. За мен това е най-великата миризма във футбола ;)

Ти на мач за какво ходиш ?! Заради хореографията и пиротехниката ли ?! Щото в нормалните държави ходят заради футбола който се играе на терена !

Никога не си палил вестник след победа на отбора ти, нали???
Ето затова няма да разбереш какво съм написал.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 22 май 2013 17:02

turbogena написа:
kiko75 написа:мммммммм да гледам по време на мача левски -лудогорец се игра партизан -звезда и там за ужас на слепците имаше 40 000 души публика не 13 000 имаше тъман 200 пъти повече фоиверки

Казах ,че Партизан ходят много малко хора на тъпите мачове. Иначе да казваш ,че на ЮНА са били 40 000 е абсурдно :lol: :lol: Бяха някъде около 25 000.

Не е точно така на мачовете с по малки отбори ходят по 4,5 хиляди което не е толкова зле на по големите мачове ходят по 10 хиляди и повече.На Звезда има само един два мача под 10 хиляди.В повечето сайтове пише 30 000.На Маракана със сигурност бяха повече от 40 000.

Vict0ry
Контакти:

Мнениеот Vict0ry » 22 май 2013 17:06

Заклет Левскар написа:
iliyan написа:

Никога не си палил вестник след победа на отбора ти, нали???
Ето затова няма да разбереш какво съм написал.

Е как то мечтата на всяко хлапе е като порасне да запали вестник след победа на любимия му отбор.Направо се чудя кой нормален фен не го е правил...

Vict0ry
Контакти:

Мнениеот Vict0ry » 22 май 2013 17:08

kiko75 написа:http://www.youtube.com/watch?v=_PiTMZvuUwc

На Левски феновете направиха страхотна атмосфера,но на другото дерби атмосферата бе по-добра няма две мнения по въпроса.

Потребителски аватар
Виктор 1914
Контакти:

Мнениеот Виктор 1914 » 22 май 2013 17:19

bianchi написа:
Виктор 1914 написа:След като идват признания от Испания ( там е имало репортаж по тв за феновете на Левски) от Поругалия - в. А Бола писа за нас. Сега и от Англия идват признания за нас. Това може само да ни кара да се гордеем с това, което направихме. Доказахме не са на България, а и на другите държави, че в България има една публика, която е с класи над останалите. Това сме ние - феновете на Левски. Пиро, хорео, фен артикули и т.н. Може феновете на Ботев да са повече като бройка, но като качество сме пред всички! Щом феновете на Локо Моска, Спартак Москва, Делие - Цървена Звезда, Рапид Букурещ, Стяуа, Ал Ахли, Лацио, Хайдук Сплит, Динамо Загреб и други ултрас групировки ни признаха... Значи сме класа, наистина!

Тези отбори който си изредил знаят ли че освен с Лудогорец,Литекс,Цска с другите отбори Сектор Б има 50 човека?

А вие по колко ходите, кой ви знае вас? На който и стадион да отидете ви посрещат с "цигани". Не ми обяснявай кой какво знае за нас, нас ни знаят и говорят за нас. Вие докато се чудите дали сте Локо, Велбъжд или Юве или Наполи, ние се развиваме. На хорео и на пиро сме на светлинни години пред вас.
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]

Върни се в “Левски”