Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Mitata
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Mitata » 20 юли 2021 18:56

pomiqrat написа:
Mitata написа:
Dust написа:Митата споделя желанията си. Не знаех, че в интернет има такава информация от кухнята на счетоводството на домусчиевата корпорация.

Ако Домусчиев беше собственик на отбора му сега щеше да пее друга песен :lol:

Относно нова тв, колкото и да си богат, когато един отрасъл не ти е присърце бързо се освобождаваш от него.

Чак от кухнята да знам... Хората пишат по нещо тук-там - http://www.budnaera.com/202102f/2121144.html
Да, желанието ми е такова, колкото по-малко такива душмани като него, толкова по-добре за българите. За съжаление тия са фрашкани с мангизи, връзки и влияние и много трудно ще паднат от стола. Времето ще покаже дали фирмите Му изпитват затруднения.
Най-добре е да се махне от България и да си заживее в щатите - нали там е ситуиран основният Му бизнес.

И да беше станал собственик на ЦСКА, пак нямаше да го харесвам.

Кажи ми кои сайтове четеш, за да ти кажа колко е интелектуалното ти ниво.

Същата или подобна информация е налична и в много други сайтове.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 20 юли 2021 18:58

damyanov1963 написа:
pomiqrat написа:
damyanov1963 написа:
pomiqrat написа:
damyanov1963 написа:
pomiqrat написа:
Дебилна тема за дебилите, които мислят, че яйцето е първо.

Това беше мнението на Помияра :lol:

Това е мнението на учените, а не на изкуфял дядка.

Откога помиярите станаха учени :lol:

На твое място щях да се покрия за известно време.

Много ли ти се иска :lol:

Не намирам наглостта ти за забавна.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 юли 2021 19:03

Klaus_GT написа:
шивача написа:
Klaus_GT написа:
шивача написа:
damyanov1963 написа:
шивача написа:Аре Славия 2 първо да събере група за мача, пък като дойде ще коментираме :)

Така ли бе, фаворитите за супекупата

ЦСКА е фаворит с всеки Български отбор. Нормално е успял човек със самочувствие да говори по този начин. Мишоците говорят друго :mrgreen:

ЦСКА го нема вече :lol: Кръгло 5 години ще си станат след месец и половина. А ЦСКА-София а.к.а. Литекс-Етрополе може да е фаворит само в селските ловешки групи. Нормално е комплексирани шизофреници да не могат да го осъзнаят :)

Караш ме да се чудя дали да вярвам на теб или на УЕФА :mrgreen: Ама като ви знам мозАка, ще се доверя на уефа :mrgreen:
Иначе вас ви има, съществувате като ментето на Лафчис в а група, на изкуствено дишане, създадени 91г, претендиращи, че сте Динамо, но сте си нов клуб :lol:

Давай, говори си, припознавач. Хич не ми пречиш. Колкото и да се напъваш, четирибуквието го неееема.

П.С. Това с ограничението в броя на емотиконите в едно съобщение е тъпо

То вас ви нема, закрити сте с указ! :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 юли 2021 19:11

шивача написа:
Klaus_GT написа:
шивача написа:
Klaus_GT написа:
шивача написа:
damyanov1963 написа:Така ли бе, фаворитите за супекупата

ЦСКА е фаворит с всеки Български отбор. Нормално е успял човек със самочувствие да говори по този начин. Мишоците говорят друго :mrgreen:

ЦСКА го нема вече :lol: Кръгло 5 години ще си станат след месец и половина. А ЦСКА-София а.к.а. Литекс-Етрополе може да е фаворит само в селските ловешки групи. Нормално е комплексирани шизофреници да не могат да го осъзнаят :)

Караш ме да се чудя дали да вярвам на теб или на УЕФА :mrgreen: Ама като ви знам мозАка, ще се доверя на уефа :mrgreen:
Иначе вас ви има, съществувате като ментето на Лафчис в а група, на изкуствено дишане, създадени 91г, претендиращи, че сте Динамо, но сте си нов клуб :lol:

Давай, говори си, припознавач. Хич не ми пречиш. Колкото и да се напъваш, четирибуквието го неееема.

Чий указ, на незаконно дошлата на власт БКП, която ви създаде вас, по модела на ЦСКА Москва ли?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 юли 2021 19:26

damyanov1963 написа:
шивача написа:
Klaus_GT написа:
шивача написа:
Klaus_GT написа:
шивача написа:ЦСКА е фаворит с всеки Български отбор. Нормално е успял човек със самочувствие да говори по този начин. Мишоците говорят друго

Чий указ, на незаконно дошлата на власт БКП, която ви създаде вас, по модела на ЦСКА Москва ли?

Да :)

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 21 юли 2021 01:05

Бат Хонда, като най-компетентен кажи, защо след 10ти ноември си връщате името Левски-Спартак за известно време след, което се променя , вместо да имате чисто дружество с граждански статут !!!!?

https://bgsport.net/%D0%B1%D0%B3-%D1%84 ... %81/15138/

Изображение
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 21 юли 2021 09:57

damyanov1963 написа:Дебилната тема за дебили, наречена с примамващото име - Без цензура(уж, де!) кой кой е, кокошката, или яйцето продължава с пълна сила.
То е ясно, че е яйцето, щото го е имало още по времето на динозаврите, а тогава кокошки не е имало, щото те са резултат от еволюцията на яйцето, ама за дебилите от темата не остава нищо друго, освен да се разберат, кой е кокошката и кой яйцето, за кефа на модераторите, дето измислиха тая тема за Дебили!
Темата нищо и няма,само,че пияни дебили ръсят простотии като латерни и я развалиха.Ти си главният от тях. :geek:
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 21 юли 2021 10:11

Cheradonna написа:
damyanov1963 написа:Дебилната тема за дебили, наречена с примамващото име - Без цензура(уж, де!) кой кой е, кокошката, или яйцето продължава с пълна сила.
То е ясно, че е яйцето, щото го е имало още по времето на динозаврите, а тогава кокошки не е имало, щото те са резултат от еволюцията на яйцето, ама за дебилите от темата не остава нищо друго, освен да се разберат, кой е кокошката и кой яйцето, за кефа на модераторите, дето измислиха тая тема за Дебили!
Темата нищо и няма,само,че пияни дебили ръсят простотии като латерни и я развалиха.Ти си главният от тях. :geek:

Хем плюе по темата, хем само в нея пише :mrgreen: Един коментар няма с този си профил в тяхните теми :lol:

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 21 юли 2021 10:23

Недейте с лошо към чичо Дамян, без него няма да е същото!
Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 юли 2021 11:24

Martinez1948 написа:Бат Хонда, като най-компетентен кажи, защо след 10ти ноември си връщате името Левски-Спартак за известно време след, което се променя , вместо да имате чисто дружество с граждански статут !!!!?

Толкова е елементарно!
Това не се ли учи в училище - първите месеци на Прехода?
След Митинга от 14 декември и репликата за танковете Член Първи пада чак в средата на януари '90.
Знаеш ли какво е Член Първи?
Та Преоходът е процес. Първата седмица след падането на Стената от Наказателния кодекс бяха махнати текстове, забраняващи критика към комунизма, после Член Първи, чак след месец БКП (сега Бсп) разреши да се издава вестник Демокрация. А каква битка беше да се махнат ППО (първичните партийните комунистически организации) от предприятията. Дефакто те съществуваха чак до приватизацията.
Та животът е процес, а не с Декрет от 5 май (датата е неслучайна - точно 130 години от рождението на Карл Маркс) да създадеш отбор, който след четири месеца става шампион. По-точно футболистите и лиценза (както му викат сега) на друг отбор. Това последното си има дежавю отпреди 5 години.

Върни се в “Левски”