Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Пропадна излъчването на Левски и Черно море

Мнениеот LoveAndPeace » 20 юли 2009 14:57

Що плюете телевизиите бре ? Да не са те виновни , че са пропаднали нещата.
Кой ще си позволи да предприеме нещо след като е сигурен , че ще е на загуба ?
За мача на Морето все пак би трябвало да има някакъв дори минимален шанс да се гледа в нета , докато този на Левски е 100% аут.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Защо искат,да махнат Велев

Мнениеот groti » 20 юли 2009 14:57

a boy named goo написа:Че бяхме смешни, бяхме, но предвид катаклизмите в отбора, това е нещо съвсем нормално.
Не мисля обаче, че слабото първенство може да бъде единствената причина за низходящото ви развитие, тъй като, ако Батков бе оставил Станимир Стоилов и Наско Сираков в Левски, може би днес положението щеше да е различно. Когато те бяха в Левски, показаха, че знаят как се гради отбор и направиха Левски един наистина сериозен тим,тим който постигна успехи и извън България, нещо почти почти невъзможно за сегашните ни отбори. Между другото, винаги съм казвал, че по-времето Станимир Стоилов и Наско Сираков в Левски, за първи път в български отбор започна да се работи правилно, тогава там бяха положени основите на наистина сериозен отбор, не толкова заради футболистите, колкото заради това, че от ораганизационна гледан точка, Левски бе преди всички в България. Тогава си признавам, че искрено ви завиждах заради това, което се правеше в Левски. Още повече, че дори след отпадането от Тампере, публиката подходи зряло и по европейски,върху Наско Сираков и Станимир Стоилов нямаше никакъв натиск, абе общо взето имахте всички предпоставки да тръгнете напред. Тогава дойде наистина странното решение на Батков да изгони Сираков и Стоилов и вие се върнахте там, откъдето тръгнахте, всичко градено до тогава отиде по дяволите. Мисълта ми е, че никой не може да каже, къде щеше да е Левски сега, ако в отбора ви бяха все още Мъри и Наско, така че определено първенството не е основна причина за слабия Левски, тъй като днес можехте и да не се изравнявате с другите български отбори, а да бъдете абсолютен хегемон.

Като казах това за вас имах предвид имено ситуацията в клуба ви.Аз съм го казвал и във вашия форум,Пената направи нещо неочаквано добро с тези футболисти които имахте преди да го сменят.
А,за това което тазваш за абсолютния хегемон,не съм съгласен.Невъзможно е да подържаш добра форма без предизвикателство.Когато няма кой да ти се опълчи,когато отборите срещу теб играят с 10 в защита или риташ на картофена нива срещу футболисти които не са взимали заплата от 2 месеца не можеш да се развиваш.
110 години любов!

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 20 юли 2009 14:58

dunedanetz написа:Знаете ли аз какво искам? Искам да се радвам на отбора, да ме прави щастлив. Миналия сезон станахме шампиони, да, но аз не съм удовлетволен от това, защото го направихме с грозен и ниско качество футбол. Станахме шампиони, защото бяхме най-малко слаби от останалите претенденти, а мен това не ме топли особено. Искам отново да мачкаме всички наред, искам отново да имаме голова разлика 100-15, искам отново, като ни се падне съперник като Артмедия да си казваме "Ооо екстра, в следващия кръг сме", не искам да имаме страх от отбори от Беларус, Азербайджан, Албания и т.н какъвто страх имаме сега. Искам да се върне времето отпреди 3 години. Искам на мач със съперник от ранга на Рилски Спортист да има 10 000 зрители, както беше тогава. Хората да ходят на мачовете на Левски, не за да гледат противниковия отбор и в зависимост от силата му да преценяват да ходят ли на мача или не, а да ходят заради Левски, за да се радват на играта на Нашия си отбор, а не да ходят заради някоя звезда в противниковия. Ей това искам. И ако това време може да се върне ако Кокала се махне, значи аз съм ЗА. Но за съжаление никой не дава гаранции.

+1.И двете ти мнение са най-точните до тук. ;)
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 20 юли 2009 14:59

Е какъв им е проблема да се вдигнат с едно бусче техника и да отидат да го предават. Нещо ми подсказва, че андорската телевизия няма да има нищо против, нито пък ще иска много пари...

Потребителски аватар
mysportalk.com

Re: sportline - футболния "Уикенд" ?

Мнениеот mysportalk.com » 20 юли 2009 15:03

Статията в този тъп сайт ще я коментирам така !

Когато Левски играха в ШЛ... инспекторите от УЕФА казаха, че националния стадион може да поеме 1/2 за купата на УЕФА ако се наложи.

Сами си правете извод тия колко са информирани баси жълтурите !

Някой от админите ако може да заключи и изтрие тази тема !

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 20 юли 2009 15:03

tprodanov написа:Е какъв им е проблема да се вдигнат с едно бусче техника и да отидат да го предават. Нещо ми подсказва, че андорската телевизия няма да има нищо против, нито пък ще иска много пари...

Че разходите ще бъдат повече от приходите малък проблем ли е ? :)

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 20 юли 2009 15:11

да,ама мача с молдовците е на около 800 км,разстояние,което не е толкова много май ;) след като са направили такава шумна реклама,че ще излъчват мачовете,то тогава трябва да направят всичко възможно да ги предават,иначе се излагат като кифладжии.
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 20 юли 2009 15:13

dunedanetz написа:Евалата баце. Щом си се примирил с това и така ти е добре, ок. Но аз видях, че може дори и в български клубен отбор да се случват хубави неща, дори и без да имаме десетки милиони бюджет. Мъри и Наско го направиха, и го направиха без селекция за милиони. Повечето футболисти тогава бяха привлечени със свободен трансфер. Яд ме е, че възхода на Левски трая само 2 години. Можехме да задържим високото ниво поне още толкова, ако Батков не беше махнал Мъри и Наско. Щом си си свикнал с посредствения футбол, ок, ама аз не съм. Видях, че можем, затова вярвам и дъблоко се надявам, че ситуацията отново може да бъде същата, не след 15 години, а след 1, а защо не и още сега. Не забравяйте, че звездния ни поход започна срещу ония салтаци, забраих им името, дето едвам ги бихме на Герена с гол на Йовов средата на второто полувреме. След тоя мач никой от вас не се е надявал да изживее това, на което всички станахме свидетели.
Също така не съм съгласен с това за първенството. За пример давам украинското първенство - освен Динамо, Шахтьор и отчасти Металург, другите отбори са класа под тези три. А защо Динамо и Шахьор толкова изпъкват пред останалите в първенството? Защото всяка година печелят по 10-15 милиона от ШЛ.
Не бързам да псувам Велев. Но ако човека продължи с глупостите, търпението ми може да се изчерпа. Не е нужно да си професионален готвач, за да прецениш дали някое ядене ти харесва на вкус. Не е нужно да имаш тапия за треньор, за да видиш, че Велев всеки мач прави поне по една грешка в стартовия състав. Тва е.

ХА, ако си мислиш, че не ми се иска Български отбор в ШЛ всяка година(а защо не и 2), се лъжеш. Ето че тази година пречката е Велев - част от феновете на Левски, Миналата беше Вили Вуцов - Феновете( Убеден съм че щяхме да сме в ШЛ миналата година, ако Вили не беше Уволнен, под натиска на Феновете). Тази година е на път да се повтори грешката от миналата. Ето това има предвид, като казвам че живееш в България, Велев та Велев, абе нямам думи.....
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 20 юли 2009 15:22

mursusaid написа:да,ама мача с молдовците е на около 800 км,разстояние,което не е толкова много май ;) след като са направили такава шумна реклама,че ще излъчват мачовете,то тогава трябва да направят всичко възможно да ги предават,иначе се излагат като кифладжии.

Доста се пообидихте феновете на Черно море покрай отразяването на жребия. Интереса към срещата определя и парите които ще постъпят от рекламодателите. Дано не се обидиш и ти , но този интерес е прекалено малък.
Не забравяйте , че по същите причини го нямаше и мача на ЦСКА на Анфийлд.
Всичко е кинти за съжаление :|

red_guy
Контакти:

Re: sportline - футболния "Уикенд" ?

Мнениеот red_guy » 20 юли 2009 15:28

don balon, sport1, спортлайн и спортал отварям само ако искам да прочета някоя тъпотия :oops:

Върни се в “Архив”