NBA Regular Season 19-20

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

parvanoff
Контакти:

Re: Козела

Мнениеот parvanoff » 24 мар 2020 16:16

pill написа:Не му обръщайте внимание на русенския циганин. Майка му не го е кърмила, затова е такъв урод.

Усещам, че според него никой няма право на мнение. :lol: Че и бе-ка като един вид чифтокопитно. :) Казваш му, че според теб някой играч е добър в нещо, а той си мисли, че му казваш, че това е всепризнато в целия свят. Казваш му, че статистиката не показва всичко /например важни точки има не само в края на последния период или в плейофите/, а той отново ти праска нови статистики. Сигурно не разбира български тоя човек. ;) Тук пък изненадващо /за него/ казват, че Коби е вкарал най-много победни шутове.
https://dunkorthree.com/most-buzzer-beaters-nba/
Все ми е тая колко са верни тези статистики-аз най-добре си знам какво съм гледал и какво ми е харесало.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 24 мар 2020 17:05

Напротив, всеки има право на мнение, но трябва да има и някакви елементарни познания... Как да възприема мненията на pill, дето гледа NBA от времето, когато Коби изобщо не беше някакъв фактор вече !? А Джордън не беше играл професионален мач от десет години... Иначе бил голям техен фен, който се надъхва гледайки клипове от интернет.
Под път и над път о*ира всичко свързано с ЛеБрон Джеймс, нарича го к*рва, к*чка и т.н. Ако го питаш дори не може и да ти даде обяснение, защо толкова много мрази някакъв човек, когото дори не е виждал на живо никога в живота си. Отговорът сигурно ще бъде, че не го мрази, но 99,9% от постовете му твърдят друго...Както и да е, продължавайте да се самозаблуждавате... Те и американците все още вярват, че са пратили човек на Луната, но нещата са съвсем различни.

П.С.
Явно наистина си имам работа с идиоти. От въпросната статистика излиза, че успеваемостта на Коби в последните 24 секунди е 7-28. Което е към 24% успеваемост. За последните десет секунди е 5-22, което е към 22%...
В същото време процентите на ЛеБрон са 40 при стрелба 8-20 за последните 24 секунди. При 6-11 в последните десет секунди процентите му са около 55. Или иначе казано успеваемостта на "ку*ката" е два пъти по-добра от тази на Коби. Тук е моментът, в който pill се разревава. Джордън пък е 9-18 за последните 24 секунди, което са 50% и 5-11 в последните десет секунди, което са към 45%.
Общо-взето направо ме обори ! Коби е феноменален клъчър... :roll:
Последна промяна от Drunken_Master на 24 мар 2020 17:56, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

pill
Контакти:

Re: NBA Regular Season 19-20

Мнениеот pill » 24 мар 2020 17:55

Само статистики са им в главите на фенките на Леброн Джеймс. Те не могат да разберат, че не всичко е цифри. Коби ВИНАГИ ще бъде по-обичан от феновете и тази истина, както можем да видим, ги побърква въпросните индивиди.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 24 мар 2020 17:57

pill написа:Само статистики са им в главите на фенките на Леброн Джеймс. Те не могат да разберат, че не всичко е цифри. Коби ВИНАГИ ще бъде по-обичан от феновете и тази истина, както можем да видим, ги побърква въпросните индивиди.

Написа пичето, което е гледало всички мачове на Коби от началото на кариерата му... :lol: :lol: :lol: :lol:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 24 мар 2020 18:30

Много е странно да обиждаш другите, когато самият ти говориш глупости. Няма да съм първият, нито пък последният, когото си обидил, но е ясно, че всеки би видял кой е идиотът и кой говори глупости. Аз поне не се сещам да има спорт, в който процентът на стрелба, успешни шутове или успешни удари или каквото си иска човек може да избере да е по-важен от точки, голове и т.н. Никъде не съм чул голмайсторът на някое футболно първенство да се определя на базата на процент голове от общ брой удари. Или пък в хокея, или волейбола, или бокса, или каквото се сетиш... Та то по тая логика звездата на Лейкърс този сезон няма да е, нито Леброн, нито Дейвис, а ще е Хауърд или Макгий. Да, но интересно никой не мисли така... :lol:
П.П. Но както споделих и някой не успя да осмисли Коби не ме е спечелил със статистики, а с играта си...
П.П.2 С това не искам и да кажа, че процентът на стрелба не е важен, но има по-важни неща от него ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Как се надушихте с апчето не е истина...

Мнениеот Drunken_Master » 24 мар 2020 18:49

parvanoff написа: Аз поне не се сещам да има спорт, в който процентът на стрелба, успешни шутове или успешни удари или каквото си иска човек може да избере да е по-важен от точки, голове и т.н.

Уникална логика ! Значи, ако отбележиш 40 точки и стреляш 50 пъти е по-добре, отколкото, ако отбележиш 30 точки и стреляш 20 пъти...
Изображение
Изображение

pill
Контакти:

Козела

Мнениеот pill » 24 мар 2020 19:25

Пак затъна в лайна. Спри се, смешник.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 мар 2020 19:45

Не бе, 40 е по-малко от 30, естествено че е по-добре второто. Сигурно ако загубиш мача 110-119, ама си стрелял с хубав процент е по-готино. Верно, ако добавиш тия 10 точки, въпреки по-лошия процент взимаш мача 120-119, ама къде е кефа в това?

Колкото до MM:

“Mamba mentality is all about focusing on the process and trusting in the hard work when it matters most,” he told Amazon Book Review. “It’s the ultimate mantra for the competitive spirit. It started just as a hashtag that came to me one day, and it’s grown into something athletes — and even non-athletes — embrace as a mindset.”

“Hard work outweighs talent — every time,” he continued. “Mamba mentality is about 4 a.m. workouts, doing more than the next guy and then trusting in the work you’ve put in when it’s time to perform. Without studying, preparation and practice, you’re leaving the outcome to fate. I don’t do fate.”
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Коби

Мнениеот Drunken_Master » 24 мар 2020 19:57

Регър, не се прави на ударен, много добре знаеш, какво имах в предвид. На твоят човек процентите му винаги са били слаби, защото стреляше като невидял. Може ли да го причислим към отборните играчи ? Разбира се, че не...
И още нещо искам да те питам. Кажи ми, как е възможно вашата най-обичана легенда да бъде човек, който доказано слага личните приоритети пред отборните. Визирам умишлената загуба от Сънс на плейофите през 2006-та, когато сам си призна, както и загубата от буталата на финалите през 2004-та, когато нарочно не подаваше на Шак. Между другото, ако не беше техният бийф сигурно щяхте да вземете поне още една титла...
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 мар 2020 20:02

Да бе, 1000% нарочно е саботирал финалите. Една титла по-малко, само и само Шак да няма повече цифрички в по-маловажна статистика.
Коби беше егоист.........в желанието си да бъде най-добрият играч на паркета. Ако някой беше по-добър от него, той правеше всичко за да го задмине. И не, не само във вкарани точки, въпреки че в крайна сметка това остава.

Ревеш на pill за хейта по ЛеБрон, ти си същият за Коби, само че още по-устат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Архив”