bilyaletdinov написа:Левскарите сме царе в това да си оплюваме нашите и да величаем чуждите.
Не само на левскарите, на българите днес въобще. Робска психика. Само дето сърби и хървати де също имат сходна с нашата съдба, не мислят така.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
bilyaletdinov написа:Левскарите сме царе в това да си оплюваме нашите и да величаем чуждите.
THE G.A.M.E написа:Това, дали ще провали и следващият сезон италианеца, си чиста проба предположение.koisa написа:Това не отговаря на въпроса ми какво правим при още един провален сезон и кой ще носи отговорност?
Значи трябва да провали два сезона за да може някои хора да си начешат крастата, че сме имали италианец и бивш треньор на любимото им Лацио за треньор на Левски?
Е** мааму на загубените години, време и средства... После граденето да почва с нови масови селекции.
Бих предположил със същата успеваемост, че наследникът на Роси ( който и да е той ) ... Също ще се провали.
Тогава, дали няма да ни е яд, че не сме дали шанс на Дельо ?![]()
Разбира се има го и обратният вариант, който ти предположи... Човек, това не е точна наука.
Но ако запазим гръбнака на този отбор, кой ще познава момчетата по-добре, Роси, или нов спец ?
ChuckNorris написа:Една нова визия за бъдещето има нужда преди всичко от основен поглед към миналото. Вероятността Роси да провали следващия сезон е повече от огромна. Погледни историята и ще разбереш какво ще е и бъдещето. Цял сезон - объркани смени, объркани позиции на играчите, объркани тактики, цялостно изградена грешна стратегия за печелене на евроквоти. Явно е, че няма химия нито между играчи и треньор, нито между треньор и клуб. Това, че имаме няколко силни мача и няколко силни полувремена не променя факта, че сме на 25 точки от първото място и че загубихме купата от един посредствен отбор, а класирането ни в Европа е под въпрос.
Каква индикация виждаш за нещо по-добро следващия сезон?
Роси ще продължи с глупостите си докато не загубим всичко и през следващата кампания. Той е това, което видяхме и няма да се промени. Така, както няма да се променят нито Митов, нито Гонзо и т.н.
Очаквам махането на Роси да е една превантивна мярка, за да има шанс за по-добро прдставяне догодина.
Наследникът на Роси може да се провали, но може и да успее. А самият Роси вече видяхме какво направи. С оглед на селекция и бюджет - едно нищо.
bilyaletdinov написа:Аз съм съгласен донякъде, ама си има навици, които не престават. Какво имам предвид?
Костов беше в добре форма в началото на сезона, но след мача с Берое 1-2, започна да попада рядко в групата, не говорим да е титуляр не беше в групата. Имаме казуса с Ривалдиньо. Отлично включване срещу Ботев и хоп не попадна в групата за Славия. Буш вече два поредни мача не е в групата. Чувам, че бил контузен.
Панайотов цял полусезон стои на пейката. Забравям за упорството спрямо Рошу, който когато и да беше на терена показваше интересни неща.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
drvasko98 написа:Kotooshu написа:... въпреки всичко съм оптимист , виждам много перспектива в отбора ...
1. Би ли ми казал гръбнакът от играчи за следващите 2 сезона, защото това да има сигурен гръбнак е основната част от перспективата. Това да са играчи, които са доказали, че им пука за клуба, имат и достатъчно качества и играят силно в най-напечените моменти. И разбира се шансът да напуснат клуба е минимален, совне срещу солиден трансфер.
Не е необходимо да са 10, а примерно трима.
2. Би ли ми споделил младите играчи, които вече са интегрирани трайно в отбора и загатват за голям потенциал и шанс скоро да се присъединят към горната група от играчи. От тази група и един да ми посочиш ще е добре.
Потребители, разглеждащи този форум: ElCochino, noo и 38 госта