Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот ЕМИЛ » 19 юли 2017 09:31

THE G.A.M.E написа:Струва ми се, че Нар би бил полезен в схема 3-4-3, като един от тройката "нападатели", да играе по-навътре в терена и близо до вратата.
Повратлив е, има не-лоша техника от място и може да нахлува на скорост зад гърба на нападателя.
.

Ние и сега играем в схема с трима нападатели и той е пълно дърво .Не става за Левски

Потребителски аватар
OGI1914RZ
Контакти:

Мнениеот OGI1914RZ » 19 юли 2017 09:44

ЕМИЛ написа:
THE G.A.M.E написа:Струва ми се, че Нар би бил полезен в схема 3-4-3, като един от тройката "нападатели", да играе по-навътре в терена и близо до вратата.
Повратлив е, има не-лоша техника от място и може да нахлува на скорост зад гърба на нападателя.
.

Ние и сега играем в схема с трима нападатели и той е пълно дърво .Не става за Левски

Нар показа най добри неща на върха на атаката, а най силното му качество е да овладее топката с гръб към вратата и да я запази... Определено е трагичен като крило! Фалшива деветка или втори "лек" нападател.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 19 юли 2017 09:48

Soulen написа:Добри трансфери, но доста закъснели. Ако отстраним Хайдук, ще си избием парите, ако ли не лошо. Направихме го мача на сезона с огромно значение. Дано не ни изиграе лоша шега.

Ако Спас изгони наркоманите от сектора и ни направи отбор подобен на западните в това отношение, стадиона за 1 година ще започне да се пълни :)

Аз съм сигурен, че от Левски са искали трансферите да се осъществят по-рано, обаче най-вероятно преди месец Жорди Гомес, Обертан, защитника от Примера и тн. не са стояли на дневен ред въобще, защото те самите са очаквали трансфери в по-големи клубове или в такива с по-големи финансови възможности поне.

Съгласен съм, че Спас и Боримиров градят отбор, сякаш на пук на всичките тъпотии които свършиха и противно на очакванията ни. Или ще стане работата (в смисъл, че ще започнем да функционираме като клуб и ще се върнат хората по стадиона) или ще ни фалира и зарови. :) Па знам ли, може да са се договорили тая година Левски да е шампион. :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 юли 2017 09:49

ЕМИЛ написа:Ние и сега играем в схема с трима нападатели и той е пълно дърво .Не става за Левски
На теория играем с 3-ма, но на практика двамата флангови "нападателя" са забити на тъча, което не ги прави нападатели.
От там и ми се струва, че не използваме пълноценно това, което може Нар.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 юли 2017 09:53

Обертан редовно си го трансферирах в Челси и Шефилд Юн. на старите ФИФИ. :lol:

Име си е в Европа, макар че кариерата му не се разви според очакванията. А те бяха големи. Като за играч на Ман. Юн.
Винаги съм казвал, че в България, с тая тактическа неграмотност, научените играчи ще правят смешни и "най-добрите" у нас.
Но 1-во нека го привлечем, та тогава да го обсъждаме детаилно.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Гонзо
Контакти:

Мнениеот Гонзо » 19 юли 2017 09:58

Те хубаво са научени играчи ама като треньор ти е Ники Митов... файда.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 юли 2017 10:44

Абе, хора, как смятате, не идват ли малко в повече легионерите? Ако не Митрев, а Йорга е на вратата, Пирго отпадне от титулярите, Панайот и Горанов ли остават българите? От една страна, ако искаш да плуваш с акулите... нали, ама... Селекцията ми звучи, като временен проект, а не както Боримиров говореше за млади, ала-бала... Иначе няма лошо. Просто се сещам за "проекти", като Клуж отпреди няколко сезона - когато бяха хит в Шампионската лига. Иху-аху два сезона и после якото надолу.

Иначе от новите... ще ги видим, но определено страшно приятно впечатление ми направи испанеца. Просто влезе резерва и раздвижи играта изцяло. Дано Митов го пусне титуляр. Гомез е потвърждение на максимата, че няма стари и млади.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 юли 2017 10:51

Serafim написа:
Аз съм сигурен, че от Левски са искали трансферите да се осъществят по-рано, обаче най-вероятно преди месец Жорди Гомес, Обертан, защитника от Примера и тн. не са стояли на дневен ред въобще, защото те самите са очаквали трансфери в по-големи клубове или в такива с по-големи финансови възможности поне.

Съгласен съм, че Спас и Боримиров градят отбор, сякаш на пук на всичките тъпотии които свършиха и противно на очакванията ни. Или ще стане работата (в смисъл, че ще започнем да функционираме като клуб и ще се върнат хората по стадиона) или ще ни фалира и зарови. :) Па знам ли, може да са се договорили тая година Левски да е шампион. :)

Хич и не ми се вярва, но възможно ли е да са разбрали най-накрая, че за да вземеш, първо трябва да дадеш? :?
Прави ми впечатление, че за пръв път от... десетина години и повече не се взима сякаш на сляпо - дай да го вземем тоя негър, виж какъв снажен, атлет е, супер на клипче. Само Тунде и Нар не ми се вписват в картинката нещо...
Последна промяна от metodito на 19 юли 2017 10:54, променено общо 1 път.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 19 юли 2017 10:53

metodito написа:Абе, хора, как смятате, не идват ли малко в повече легионерите? Ако не Митрев, а Йорга е на вратата, Пирго отпадне от титулярите, Панайот и Горанов ли остават българите? От една страна, ако искаш да плуваш с акулите... нали, ама... Селекцията ми звучи, като временен проект, а не както Боримиров говореше за млади, ала-бала... Иначе няма лошо. Просто се сещам за "проекти", като Клуж отпреди няколко сезона - когато бяха хит в Шампионската лига. Иху-аху два сезона и после якото надолу.

Иначе от новите... ще ги видим, но определено страшно приятно впечатление ми направи испанеца. Просто влезе резерва и раздвижи играта изцяло. Дано Митов го пусне титуляр.

Няма какво да се лъжем и заблуждаваме... Ясно е, че с юноши и млади футболисти, без опитни около тях няма да стане работата...

Най-добре би било ако новите "звезди" приемат Левски на сърце, а не само да си трупат банкова сметка и да се правят на "контузени" почти цял сезон. Ако Левски иска да пребори Лудогорец - начинът е именно в такава сплав... Ако един футболист играе със сърце и душа за Левски (Томашич, Бардон, Вагнер, Прохазка), а не се мърдосва (Мечката, Венци Христов, Цоневи), то няма значение от къде е... Да, по-добрият вариант е да сме само с наши момчета, но това е утопия и води след себе си 3-5 място, в най-добрия случай...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 юли 2017 10:58

То, по принцип сигурно може, но обстоятелствата (състоянието на школата, състоянието на българския клубен футбол в момента, липсата на качествени бг треньори от класата на Гочето, чичо Митко и сие) са такива, че...

Върни се в “Левски”