Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Загадката 05.04 Гонзо си събра багажа

Мнениеот tevez » 05 апр 2012 13:07

Кандидат треньорът на Левски Станимир Стоилов влезе в офиса на Тодор Батков. Специалистът пристигна в кантората на адвоката в 12:53 часа.

Срещата между двамата ще е от решаващо значение за това, дали Стоилов ще е новият наставник на сините.

Треньорът, който изведе Левски до участие в групите на Шампионската лига, вчера проведе преговори с Иво Тонев и Георги Иванов.

Станимир Стоилов влезе сам при Тодор Батков, без други хора от ръководството на клуба.

Очаквайте подробности!!!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 05 апр 2012 13:08

нищо добро поне за мен няма да се случи днес...
Гонзо се маха-тук си мисля това е за добро,макар да съм убеден че не Гонзо има цялата вина ,но добре това би било добре за отбора.
За всички Левскари е ясно че се връща хасковлията.-За него съм казал или хубаво или нищо,за това сега спирам и казвам само едно.

С МЪРИ ЛЕВСКИ НЯМА ДА СЕ ПОДОБРИ-ПРАВИЛНИЯТ МУ ФУТБОЛ МАЙ ВЕЧЕ НЕ ПРАВИЛЕН.Защо ли както каза един колега от форума-няма го Сираков,няма го Коце Маца-е как ще си взимаме мачовете-ние в момента сме всичко друго ,но не и отбор.
Дали ще подкрепям Мъри-категорично и отговорно-ДАААААААААА,ДААААААА.
Позицичта ми към всички които работят в Левски е ясна-безрезервна подкрепа докрай.....

Прогнозата ми:СЛАБ ЛЕВСКИ,СЛАБИ ФУТБОЛИСТИ И НИЩО НОВО ПОД КРУШАТА.

Един е пътя на Левски са нувни нови и свежи лица-ИСТИНСКИ ЛЕВСКАРИ.Дори един Бардон ще помогне на отбора.
Наско,Мъри -те вече дадоха много на Левски.Затова си мисля че те не трябва да се връщат.
Кои да дойдат:
Илиян Илиев,Г.Иванов-Геша,Топчо,Иванков,Бардон.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 05 апр 2012 13:09

yasen написа:
IORGOS PAPADOPULIS написа:

леле ... колко бързо се забравят някои неща...
абе вие всичките "гонзовисти" някога замисляли ли сте?
1. Гонзо е главния виновник за отпадането ни от БАТЕ Борисов през 2008 и пропуснахме уникалния шанс да участваме в ШЛ за втори път. Всеки си спомня как нашия гонзо взе топката от определения от треньора изпълнител на дузпата(щото бил голям мъж и щото видите ли го боляло за отбора) и какво стана ... срам за Левски!!! благодарение на кого?! ... на гонзо, не на Вуцов, разбира се!
2. Левски става шампион с Велев и Боримиров, и познайте кой забива нож в гърба им?! "честния и почтения левскар, мъжкар и т.н., човека, който мислел само доброто на клуба" - е кой левскар ще направи тази интрига в клуба точно преди мачовете в ШЛ и разбира се, следва провал, ГРАНДИОЗЕН провал срещу Дебрецен и отново вкарахме анонимници в ШЛ, след това последва Казанската афера, за която гонзо може и да няма пръст, но Батков има, но гозно "мъжа" подкрепи батков за пореден път.
3. Докара Ясен Петров, остави го един полусезон да работи, резултатите се видяха, бяха отлични в Лига Европа и си помисли, че може да бъде треньор и цяла пролет той стоеше прав до тъчлинията, а Ясен седеше на пейката кротко и мирно. "големият левскар" отново направи добро на клуба, който обичал.
Останалото го помним от тази сезон, няма как да сте го забравили, разбира се, всичко "добро", което направи гонзо стана с помощта на Батков, така, че да се надяваме, че ще се оттървем и от него в скоро време...
Е защо Гонзо да е най-големия левскар, най-големия мъж, защо да го боли повече за Левски от например Топузаков, Иванков, Искренов, Сираков, Боримиров, Ники Илиев, че дори и Бардон и още много други левскари, дали много повече за клуба от Гонзо?!
ПП. и на мен ми стана леко тъпо, че Гонзо си тръгва по този начин от клуба, но той сам си го направи, поради неговата ниска интелигентност, жалко е, наистина, но да не забравяме, че заби нож в гърба на Боримиров, Велев в един много важен момент за Левски.

Аз не мога да разбера по какъв критерий оценявате интелигентността на Гонзо. Никога не съм видял в интервюта да говори просташки, диалектно, вулгарно или несвързано. Но това бе лансирано многократно от розовите и всички фенове на Наско Фейсбука го подехте в хор. Безкрайно невярно е, че ЛЕВСКИ отпадна от БАТЕ заради Гонзо - в крайна сметка се играха 2 мача по 90 минути и не можеш да твърдиш, че една дузпа те е провалила. Няма никаква гаранция, че който и да я беше изпълнил щеше да вкара. Второ - Батков е собственик и той назначи Гонзо на мястото на Борето. Ако някой е имал вина за смяната на Велев и Боримиров, то това е собственикът, а не този, който е назначен на този пост. Това, че Гонзо "бил забил нож" е подходящо за някое литературно съчинение и няма нищо общо с действителността. Трето - говорихте, че Ясен е марионетка на Гонзо, който бил редил състава. Сега говорите друго - че Ясен бил добър треньор и жалко че го изгонили. А истината е една Гонзо и Ясен бяха тандем, който постигна много, особено в Европа и ако не беше нелепия автогол на Иво Иванов щяхме да стигнем още по напред. И ми е интересно ако Гонзо се махне сега, кой истински левскар ще остане в управата на отбора - май само Батков. Честито на печелившите!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 05 апр 2012 13:11

Наско Сираков е Левскар само, когато е на работа в клуба! Ако не е на работа в него, знае само да плюе по клуба. Много бързо е забравил как си показа гъ*а пред феновете на Левски. Много бързо забрави как отиде на сафари преди важен мач за Левски. Знае само да реве във фейсбук като пут*а.

vokoshog
Контакти:

Мнениеот vokoshog » 05 апр 2012 13:24

Гонзо, ако не друго доказа, че има топки като се нагърби да поеме отбора в най-трудните мачове за сезона. Мъри потвърди, че е жена отвътре. Поставяше условия преди мачовете с Литекс и Лудогорец, а преди мачовете със Светкавица и Калиакра е на крака в офиса на Батков. Нищо добро не чака Левски...

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 05 апр 2012 13:27

vokoshog написа:Гонзо, ако не друго доказа, че има топки като се нагърби да поеме отбора в най-трудните мачове за сезона. Мъри потвърди, че е жена отвътре. Поставяше условия преди мачовете с Литекс и Лудогорец, а преди мачовете със Светкавица и Калиакра е на крака в офиса на Батков. Нищо добро не чака Левски...

Тези условия къде ги видя и според кого са, защото според Тонев и Мъри - условия не е имало, а срещата им била опознавателна (или нещо такова), а според Батков и Гонзо - Мъри е имал условия.

Иначе - твърдо съм против връщането на Мъри...
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 05 апр 2012 13:52

Мъри е добре,че може да се върне,само да не изгони пак юношите,както го направиха със Сираков.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 05 апр 2012 13:55

caci написа:Мъри е добре,че може да се върне,само да не изгони пак юношите,както го направиха със Сираков.

За Попето и Бандаловски вина има лицето Андрей Желязков! Той ги замъкна зорлем в Фейенорд

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 апр 2012 14:00

caci написа:Мъри е добре,че може да се върне,само да не изгони пак юношите,както го направиха със Сираков.

Добре, кои юноши е изгонил ?
Миланов, "Хичо" и Домо ли ? :roll:

Как се премълчава това, че той беше единственият ни треньор през този век, който наложи юноши, незнам !
Да, малко бяха, ама ги имаше ... И никой неможе да каже, дали в следващите 2 години ( за колкото му беше договорът ) ... Нямаше да наложи още трима !!

Да не говорим, че Стоилов докара футболисти, като ЖО, ЗЕ и Рабех !!
Такива скоро няма да видим ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 05 апр 2012 14:02

THE G.A.M.E написа:

Добре, кои юноши е изгонил ?
Миланов, "Хичо" и Домо ли ? :roll:

Как се премълчава това, че той беше единственият ни треньор през този век, който наложи юноши, незнам !
Да, малко бяха, ама ги имаше ... И никой неможе да каже, дали в следващите 2 години ( за колкото му беше договорът ) ... Нямаше да наложи още трима !!

Да не говорим, че Стоилов докара футболисти, като ЖО, ЗЕ и Рабех !!
Такива скоро няма да видим ...

И какво направи в Литекс? В националния? В Анортозис?

Върни се в “Архив”