Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Der Schmarotzer
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
От контузията през 2009г. до сега, Лекето едва ли има повече от десетина мача за Левски, в които да е показвал игра, дори на средно за Левски равнище. Без значение кой е треньора, т.е. вината не е в треньора. Оставяме настрана мача с Миньор, за който, ако в Левски имаше ръководство, той заедно с Йовов и Ангелов трябваше не само да бъдат изгонени от Левски, а и с доста по-сериозно наказание. Гаджев както и НСПП с едно(е, последния не само с едно) действие си осраха това, което градиха с години преди това. Така и не разбрах, защо тогава Тоньо не каза цялата истина за този мач... Интересно би било ако има статистик да извади, отиграните ситуации на Гаджев сравнени със средните за останалите играчи на отбора за последните 2 първенства и влиянието им за крайния изход на даден мач.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
Методи, нека уважаваме футболистите на "Левски" без да се унасяме със суперлативи. Особено към някои, които са заслужили критиката. С играта си, с поведението си, с отношението си към треньори, към публика, ... Позволявам си един цитат: "Публиката винаги има право. Дори когато си играл слабо.".
Бих го взел да ми прави "ушенца" под терасата и да го целя с яйца.
Скандално безличен и ужасяващо грозно-гнусен тип. Вън от Левски, нещастник!
Скандално безличен и ужасяващо грозно-гнусен тип. Вън от Левски, нещастник!
- metodito
- Контакти:
Живко6461 написа:Методи, нека уважаваме футболистите на "Левски" без да се унасяме със суперлативи. Особено към някои, които са заслужили критиката. С играта си, с поведението си, с отношението си към треньори, към публика, ... Позволявам си един цитат: "Публиката винаги има право. Дори когато си играл слабо.".
И какви са правата за "Гаджев, кUrво!", "Майка ти да..., нещастник!" и подобни? Уважавам синята публика, защото е била винаги взискателна и критична за разлика от други, но всичко си има граници. И не мислиш ли, че нещата мааааалко се преекспонират? Не само относно Владо.
Той беше нарочен след онази реплика "...като не искате, няма да ме гледате повече", която бе плод на емоция, но не му направи чест да я каже. И? К'во правим? Ще го бесим за левия крак под тавана? Айде, споко. Както нарочен беше и Кокалеску за репликата си за "наркоманите". И той не беше прав, но има една немалка групичка смръдльовци и ще го признаеш, нали. С 25 000 на стадиона гласчетата им не се чуват, но когато има 400-500 души...
Скандално безличен и ужасяващо грозно-гнусен тип.
Ти па си Ален Делон.
Levski4Ever написа:Тази твоя безрезервна подкрепа към Гаджев вече взе да става банална. Пусни си някой скорошен мач на ЛЕВСКИ със сериозен противник и виж колко неточни пасове дава големия левскар. Виж от тези неточни подавания как веднага има контра атака и едва не ни вкарват гол. Понякога вкарват. Ако играе както играе в националния (почти стопроцентова успеваемост в пасове, пресечени топки, почти никакви нарушения), аз никога не бих го плюл. Гаджев не е играч, който трябва да се запази задължително. Такива играчи бяха Гара Дембеле, Ричард и някои други.
Гаджев е дефанзивен играч, играч рушащ играта, а не такъв, който да я изгражда и кой идиот реши, че става за плеймейкър не зная, за това и играта му се губи. Айде един мач да играе като опорен халф и да видим дали няма да е машина?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- Levski4Ever
- Контакти:
BadBoy написа:Гаджев е дефанзивен играч, играч рушащ играта, а не такъв, който да я изгражда и кой идиот реши, че става за плеймейкър не зная, за това и играта му се губи. Айде един мач да играе като опорен халф и да видим дали няма да е машина?
Ти не си фен на ЛЕВСКИ и евентуално не помниш. Гаджев преди играеше като дефанзивен халф, и когато го сложиха на позицията зад нападателя, всички почнаха да разправят как там му била позицията и затова играел толкова слабо преди. Сега пък не му била там, а по-назад. Е последно къде?

- metodito
- Контакти:
Измисляш си. Винаги е бил дефанзивен халф. И въобще...айде стига глупости. Силата на овчата тълпа е велика.
Аз бях опозиция на много тук за Дарко. Много добре се видя. Бях опозиция за Райков. Има два варианта: или сте предствителна извадка за публиката на "Левски" и повечето наистина сме се превърнали в тоталните псувняри, както повечето българи или това сте форумни "бекдори".
Владо играе по един и същи начин за национала и за "Левски". Точка по въпроса.
ОК, има и трети вариант - активизация на фенбойчетата на Вълка. Има някои неща, които не знаете, но аз пък не знам дали са верни и не мога да докажа, но пича не е за този, за когото го мислите и парите за ШЛ Батков ги е дал, но някой друг не ги е разпределил, както трябва. Айде, здраве! За мен, просто не сте прави. Не вярвам на другите неща...
Аз бях опозиция на много тук за Дарко. Много добре се видя. Бях опозиция за Райков. Има два варианта: или сте предствителна извадка за публиката на "Левски" и повечето наистина сме се превърнали в тоталните псувняри, както повечето българи или това сте форумни "бекдори".
Владо играе по един и същи начин за национала и за "Левски". Точка по въпроса.
ОК, има и трети вариант - активизация на фенбойчетата на Вълка. Има някои неща, които не знаете, но аз пък не знам дали са верни и не мога да докажа, но пича не е за този, за когото го мислите и парите за ШЛ Батков ги е дал, но някой друг не ги е разпределил, както трябва. Айде, здраве! За мен, просто не сте прави. Не вярвам на другите неща...
- ralka_levskarka
- Контакти:
Преди 2 години, Гаджев: Феновете ще ме потърпят още малко..
ТОВА малко ли е?!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
-
konvoec
- Контакти:
Като си помисля какви некадърници минаха през отбора, чудя се дали Гаджев ни е от най-големите проблеми... Честно казано играчите, които идват са толкова "класни", че слабата игра на Гаджев не може да "блесне" на фона на останалите. Просто не мога да я различа, защото другите са го догонили. Я па се питам къв е тоя Милиев и кво прави у отбора?
konvoec написа:Като си помисля какви некадърници минаха през отбора, чудя се дали Гаджев ни е от най-големите проблеми... Честно казано играчите, които идват са толкова "класни", че слабата игра на Гаджев не може да "блесне" на фона на останалите. Просто не мога да я различа, защото другите са го догонили. Я па се питам къв е тоя Милиев и кво прави у отбора?
Я па да ти отговорим. Тоя Милиев е Данчо Очите и прай това, че влиза в последните 10 минути като ЛЯВ защитник да печели равни мачове на Герена.
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн