Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Владимир Гаджев
Аз също мисля, че е много добър футболист. Сякаш това, че са го "натирили" от Левски на времето е оказало благодатно влияние. Не знам. А относно Мъри - той е сноб. Ако Гаджев беше играч на чуждестранен отбор, да речем Екранас (Литва) отдавна да е в националния отбор, а също така явно и агента на футболиста не е достатъчно пробивен, за да го наложи в националния. Но мисля, че е идеален за резерва на Стенли и Георгиев, поне за начало, а защо не и след време втория да влиза на неговото място, макар и без Благо националния отбор да играе трудно.
- aisogludingfioler
- Контакти:
Най-големия!
Синьото му сърце ще му помогне много, а и с играта до момента доказва, че е от най-постоянните и класни футболисти в отбора! Успех на Владо, успех на ЛЕВСКИ!

Определено в гърция са го научили на футбол! Има много още потенциал, щото е млад...Ако продължи да шие така от фаул...хичо може само да дойде да му излиже обувките...
Re: Някой да знае от колко часа е мача във вторник
levski_ventsi написа:и от мен.и две сини сърца бият в мадрид
Радвам се.Дано отбора влезе в ШЛ и да можете да го гледате наживо

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Много добър халф с добра техника мисля , че трябва да стане национал скоро време. 

-
Какво може да се каже за Владо.....биткаджия, не се пести в единоборствата, отнема доста топки, като същевременно има добра техника, точен пас......и безккомпромисен удар ! Трябва му просто, да си овладее нервите в дадени моменти, и след сигурен съм, малко време, ще е перфектният вътрешен халф, не само на Левски, но и на националния !
-
- Контакти:
Re: Защо искат,да махнат Велев
Знаете ли аз какво искам? Искам да се радвам на отбора, да ме прави щастлив. Миналия сезон станахме шампиони, да, но аз не съм удовлетволен от това, защото го направихме с грозен и ниско качество футбол. Станахме шампиони, защото бяхме най-малко слаби от останалите претенденти, а мен това не ме топли особено. Искам отново да мачкаме всички наред, искам отново да имаме голова разлика 100-15, искам отново, като ни се падне съперник като Артмедия да си казваме "Ооо екстра, в следващия кръг сме", не искам да имаме страх от отбори от Беларус, Азербайджан, Албания и т.н какъвто страх имаме сега. Искам да се върне времето отпреди 3 години. Искам на мач със съперник от ранга на Рилски Спортист да има 10 000 зрители, както беше тогава. Хората да ходят на мачовете на Левски, не за да гледат противниковия отбор и в зависимост от силата му да преценяват да ходят ли на мача или не, а да ходят заради Левски, за да се радват на играта на Нашия си отбор, а не да ходят заради някоя звезда в противниковия. Ей това искам. И ако това време може да се върне ако Кокала се махне, значи аз съм ЗА. Но за съжаление никой не дава гаранции.
-
- Контакти:
И аз съм много щастлив, че Гаджев е в Левски. Най-накрая си имаме ключов играч за изпълнение на статични положения. Добре изпълнява фаулове. Силен отбор, без добри изпълнители на статични положения няма. Дано да продължи в същия дух.
Re: Защо искат,да махнат Велев
dunedanetz написа:Знаете ли аз какво искам? Искам да се радвам на отбора, да ме прави щастлив. Миналия сезон станахме шампиони, да, но аз не съм удовлетволен от това, защото го направихме с грозен и ниско качество футбол. Станахме шампиони, защото бяхме най-малко слаби от останалите претенденти, а мен това не ме топли особено. Искам отново да мачкаме всички наред, искам отново да имаме голова разлика 100-15, искам отново, като ни се падне съперник като Артмедия да си казваме "Ооо екстра, в следващия кръг сме", не искам да имаме страх от отбори от Беларус, Азербайджан, Албания и т.н какъвто страх имаме сега. Искам да се върне времето отпреди 3 години. Искам на мач със съперник от ранга на Рилски Спортист да има 10 000 зрители, както беше тогава. Хората да ходят на мачовете на Левски, не за да гледат противниковия отбор и в зависимост от силата му да преценяват да ходят ли на мача или не, а да ходят заради Левски, за да се радват на играта на Нашия си отбор, а не да ходят заради някоя звезда в противниковия. Ей това искам. И ако това време може да се върне ако Кокала се махне, значи аз съм ЗА. Но за съжаление никой не дава гаранции.
Аз пък искам 3000 евро заплата и под прозореца ми да не е кучкарник.
Времето от преди 3 години няма как да се върне. Тактиката и сега и тогава е една и съща.Просто останалите се научиха как да и противостоят. Станахме шампиони защото бихме най-големите си съперници...Изключая Локо.Това ,че сме били най-малко слаби..Ами може..Как очакваш да има някакъв качествен футбол,след като шампион става отбор играл най-малко слабо? Не всичко зависи от нас (имам предвид Левски). За да има качествен отбор,трябва качествено първенство.Какво качествено първенство след като чорбата са абсолютен т*шак (съжалявам колеги,но бяхте смешни.Не искам да ви обиждам).Литекс се превърна в отбор играещ посредствен футбол,Локото направи 2 мача за целия шампионат (срещу нас и двата),Славия едвам събира по 100 човека на мач,играчите на Ботев не получават заплати и т.н. и т.н. Истината е,че първенството ни е много слабо.Няма как 1 отбор да бъде изключение. И Хидинг да дойде треньор пак няма да можеме да задържиме добра форма повече от 1-2 сезона.
110 години любов!