Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Re: Батков наредил на Кокала да закове Йовов на пейката

Мнениеот moonlight » 19 юли 2009 22:49

ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА написа:
novnik написа:.. Единственият запомнящ се момент от кариерата му е голът срещу Марсилия..

Той Ицето тогава се опита да центрира :lol:

Христо Йовов е футболист с много добра импровизация и нестандартно мислене , ако е във форма . Обаче Велев го обърка като го прати да играе като нападател , в последните мачове на отбора . В момента за Йовов ,пък и за Левски е по-добре Ицо да си почине някой друг мач , докато влезе в форма . А феновете трябва да спрем да го нападаме , все пак той ни е донесъл достатъчно щастие ,за да го уважаваме . :roll:

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Re: Коловати с гол в Япония!!!

Мнениеот moonlight » 19 юли 2009 23:02

delpi написа:Прекалено много централни защитници стават... Да не забравяме, че от няколко месеца всички тук във форума а и не само си говорим как трябва да се обиграва и налага двойката Милиев-Генев, а така като гледам с връщането на Топчо, Милиев гаранция ще търка пейката и този полусезон, което значи, че до голяма степен го затъркваме като талант. Да, не е лошо да се обиграваш и учиш от играчи като Топчо и Рабех, но трябва да му се дава повече шанс. А за Генев... предвиждам още в първия мач от следващия кръг на ШЛ да играем с Бистрон... защото бил по-опитен... дрън дрън....

еми да ти кажа честно на мене Генев не ми хареса особено даже и в първия мач с Сант Жулия ( мисля , че така се казваха :lol: ) пък и няма голям отбор в Европа , който да гони участие в ШЛ с недоказани юноши . За ШЛ трябват опитни и сериозни футболисти , а за Генев остават мачовете с Монтана и Локо Мездра :lol:

heckler
Контакти:

Re: Някой да знае от колко часа е мача във вторник

Мнениеот heckler » 20 юли 2009 06:56

0007 написа:
gerganaa написа:незнам дали е правилното място ама някой знае ли от къде мога да си сваля мача (Левски - Сант Жулия 4:0 15.07.09 ст.Георги Аспарухов гр.София) :) :P :P

http://194.141.32.6/levski/Levski_SantaH.rar ;)

Благодаря и от мен.

levski_ventsi
Контакти:

Re: Някой да знае от колко часа е мача във вторник

Мнениеот levski_ventsi » 20 юли 2009 09:22

heckler написа:
0007 написа:
gerganaa написа:незнам дали е правилното място ама някой знае ли от къде мога да си сваля мача (Левски - Сант Жулия 4:0 15.07.09 ст.Георги Аспарухов гр.София) :) :P :P

http://194.141.32.6/levski/Levski_SantaH.rar ;)

Благодаря и от мен.

и от мен.и две сини сърца бият в мадрид

dunedanetz
Контакти:

Re: Екранас . Баку - ЛЕвски !

Мнениеот dunedanetz » 20 юли 2009 10:51

Ще играем с Баку, от резултата от първия мач, според мен това е 85% сигурно. Оставям другите 15% ако Ерканас случайно вкарат ранен гол и се окопаят след това. Ако играем с Баку, те няма да се окопаят първия мач поради простата причина, че както казаха някои вестници, че на мача ще има над 25 000 човека, самата публика няма да им даде да се окопаят, един вид заради нея отбора трябва да напада. А за нас това ще е перфектно, ще ги разбием от контри с бразилците по крилата.

Потребителски аватар
dikov15
Контакти:

Владимир Гаджев

Мнениеот dikov15 » 20 юли 2009 11:13

пишете мненията си за играча владимр гаджев

Потребителски аватар
jivkovisz
Контакти:

Re: Владимир Гаджев

Мнениеот jivkovisz » 20 юли 2009 11:21

Просто един от най-добрите

Потребителски аватар
danchovalev
Контакти:

Мнениеот danchovalev » 20 юли 2009 11:27

Без него просто халфовата ни линия няма да я има... Мисля, че скоро и в националния трябва да бъде повикан...
"Ако спечеля - печели цял народ..."

Потребителски аватар
dikov15
Контакти:

Мнениеот dikov15 » 20 юли 2009 11:35

мъри наистина трябва да се замисли за владо страхотен играч дава сърцетео и душата си на терена раздава се до последния
сигнал

Върни се в “Архив”