Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 09 юли 2013 21:03

Milan are interested in Sebastian Coates. (Goal)

От Гол казват, че Милан се интересуват от Коатес.

Michael Ngoo could be off to newly promoted Championship team Yeovil Town on loan

НГоо може да отиде под наем в Йеовил в Чемпиъншип.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 09 юли 2013 21:08

Gil-galad написа:

Ще го вземат първата година под наем,после ще закупят 50% от правата му за 5 млн,които ще изплащат 5 години :mrgreen:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 09 юли 2013 21:09

daduradam написа:
Gil-galad написа:

Ще го вземат първата година под наем,после ще закупят 50% от правата му за 5 млн,които ще изплащат 5 години :mrgreen:

Горе-доло нещо такова ще да е....тоя Галиани е най-големия циганин....миналото лято как взе Запата от Виляреал под наем при положение, че те тъкмо бяха изпаднали и нямаха пари....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 09 юли 2013 21:25

Те всичките им трансфери са такива като се замислиш :)

Виж,ще чакат на Хонда договора да изтече и да го привлекат като свободен агент,вместо да дадат 6-7 млн и да си го вземат още сега.Много искам да ги прецакаме!
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 09 юли 2013 21:56

ciao написа:Стига глупости де. Как Суарес ще е сърдит на феновете при положение, че още с трансфера си стана любимец. Още с трансфера му измислиха песен и я пеят дори когато не играе. Постоянно се развяват знамена в негова чест. Беше подкрепен във всеки един скандал. Да не казвам пък в колко форума и сайта съм виждал фенове на Ливърпул да се карат с други фенове и да го защитават. Това, че е сърдит на феновете е абсолютна глупост. Негативните думи тръгнаха срещу него, когато каза как много му се играело в Реал. Аз лично вярвам и се надявам, че клубът ще намери правилното решение по въпроса дали ще остане, или не.

суаресшампион, като е сърдит на нас феновете, много ми е чудно, ти като какъв се определяш?

Aз ли ? Аз съм единствения бг фен ,който защитаваше Суарес от всички бг фенове във всички бг форуми на Ливърпул от първия му ден в клуба ,до сега ! Единствения .
Ми мен ми се еба майката бе пич . Не знам от кога си тук ,но може да погледнеш темите след всеки наш мач още от времето на Далглиш и да видиш за какво става въпрос ? Ми я погледни и във ливърпул-българия .ком....ми я погледни в гол.бг ...ми я погледни при ребуфчо ...ти знеш ли ,че ребуфчо ме изгони на втория ден от форума ,защото казах ,че Суарес е с класи над Керъл ? Ай стига сте се правили на луди бе алоууу ????
Ся разбра ли кой съм аз ? Ся разбра ли ,защо аз така ги усещам нещата,че е жестотко обиден ? Ся разбра ли защо имам този тон и съм толкова краен към всички тук с малки изключения ? Защото всичко тук е извратено .И аз го защитавах ,не защото ми е сипматичен или искам да го еба ..а защото Е ДОБЪР ФУТБОЛИСТ ! Аз винаги защитавам добрите играчи и критикувам мършите ...и така трябва и вие да правите ,но правите ...обратното ?! Извратена работа и смешна .Ей за това казвам глупави фенове а не защото ме обидили мене .Остави ме мене , плюйте ме боли ме кура ,но уважавайтЕ ДОБРИТЕ ИГРАЧИ на Ливърпул ,които СЕ РАЗДАВАТ ЗА ВАС ОТ ПЪРВАТА ДО ПОСЛЕДНАТА МИНУТА ! ЗА ВАС ...НЕ ЗА НЯКОЙ ДРУГ А ЗА ВАС !
И голям принос за това има всичките манипулатори от деима ,които мразят Суарес и които промиха мозъците и настроиха феновете на Ливърпул срещу него.
Освен това ,аз виждам и отноешнието на легендите ...ми то нямаше ден ,в който някоя легенда да не го наплюе бе ...ми я виж в сайтчето на ребучфо стотиците интрвюта против него ?
Ми нали погледнах и в английските форуми за какво става въпрос ?
И това от първия ден още ???????????? Първо много изпускал ...после много симулирал ...после много ръкомахал...после бил расист ...после ,заради него коня не можел да разкире потенциала си ?! СМях....после бил зъбат ...после нарочно настъпвал простивниците и ги блъскал и ги ****...после бил канибал ..после незнам си кво и незнам си кво и незнам си кво еееееееее
ебах ва в подкрепящите индивиди аз ...да ви се изсера на подкрепата
Последна промяна от suareshampion на 09 юли 2013 22:12, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 09 юли 2013 22:11

RUMOUR: Liverpool have contacted Aston Villa today regarding Christian Benteke fee and if they're willing to trade with player & cash offer.

Слух, че Ливърпул са отправили запитване за цената на Бентеке и дали Вила биха се съгласили на оферта от кеш + играч.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 09 юли 2013 22:36

Gil-galad написа:
RUMOUR: Liverpool have contacted Aston Villa today regarding Christian Benteke fee and if they're willing to trade with player & cash offer.

Слух, че Ливърпул са отправили запитване за цената на Бентеке и дали Вила биха се съгласили на оферта от кеш + играч.

Дано да е само НЕЛЕП слух,защото това значи,че почти на 100% се разделяме със Суарес. :cry:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 09 юли 2013 22:48

HoUs4oOL написа:
Gil-galad написа:

Дано да е само НЕЛЕП слух,защото това значи,че почти на 100% се разделяме със Суарес. :cry:

Liverpool have been told Luis Suarez still wants out of Anfield.
The striker's agent Pere Guardiola met with Liverpool manager Brendan Rodgers and managing director Ian Ayre on Monday and told them there has been no change of heart from the player.
(Sky sports)

Еми и от Скай потвърждават инфото на BBC, че иска да си тръгне....странното е, че инфото на Ехо е коренно различно.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 09 юли 2013 22:51

Мога да ви кажа, че любовта на Суарес към Ливърпул е много силна, но там той няма шанс да играе в най-силния турнир и затова трябва да помисли за напускане. Той знае, че се намира в етап от своята кариера, в който трябва да играе на най-високото възможно ниво", смята Кавани.

Ето това е истината според мен, другото са митове и легенди. Обиден бил на феновете ... Та те, истинските фенове, които всеки мач са на Анфийлд, не спряха да го подкрепят дори след тежките му наказания и пяха по няколко пъти всеки мач песента за него, макар той да не играеше. И съм убеден, че ако напусне, ще благодари на феновете и ще му е много тежко. Но е факт, че вече е на 26 години а ние за пореден сезон няма да играем в най-престижния турнир, а не се знае дали ще се класираме и следващия сезон. За съжаление не може да искаме всички играчи да са като Стиви Джи.

ciao
Контакти:

Мнениеот ciao » 09 юли 2013 22:55

suareshampion написа:
ciao написа:Стига глупости де. Как Суарес ще е сърдит на феновете при положение, че още с трансфера си стана любимец. Още с трансфера му измислиха песен и я пеят дори когато не играе. Постоянно се развяват знамена в негова чест. Беше подкрепен във всеки един скандал. Да не казвам пък в колко форума и сайта съм виждал фенове на Ливърпул да се карат с други фенове и да го защитават. Това, че е сърдит на феновете е абсолютна глупост. Негативните думи тръгнаха срещу него, когато каза как много му се играело в Реал. Аз лично вярвам и се надявам, че клубът ще намери правилното решение по въпроса дали ще остане, или не.

суаресшампион, като е сърдит на нас феновете, много ми е чудно, ти като какъв се определяш?

Aз ли ? Аз съм единствения бг фен ,който защитаваше Суарес от всички бг фенове във всички бг форуми на Ливърпул от първия му ден в клуба ,до сега ! Единствения .
Ми мен ми се еба майката бе пич . Не знам от кога си тук ,но може да погледнеш темите след всеки наш мач още от времето на Далглиш и да видиш за какво става въпрос ? Ми я погледни и във ливърпул-българия .ком....ми я погледни в гол.бг ...ми я погледни при ребуфчо ...ти знеш ли ,че ребуфчо ме изгони на втория ден от форума ,защото казах ,че Суарес е с класи над Керъл ? Ай стига сте се правили на луди бе алоууу ????
Ся разбра ли кой съм аз ? Ся разбра ли ,защо аз така ги усещам нещата,че е жестотко обиден ? Ся разбра ли защо имам този тон и съм толкова краен към всички тук с малки изключения ? Защото всичко тук е извратено .И аз го защитавах ,не защото ми е сипматичен или искам да го еба ..а защото Е ДОБЪР ФУТБОЛИСТ ! Аз винаги защитавам добрите играчи и критикувам мършите ...и така трябва и вие да правите ,но правите ...обратното ?! Извратена работа и смешна .Ей за това казвам глупави фенове а не защото ме обидили мене .Остави ме мене , плюйте ме боли ме кура ,но уважавайтЕ ДОБРИТЕ ИГРАЧИ на Ливърпул ,които СЕ РАЗДАВАТ ЗА ВАС ОТ ПЪРВАТА ДО ПОСЛЕДНАТА МИНУТА ! ЗА ВАС ...НЕ ЗА НЯКОЙ ДРУГ А ЗА ВАС !
И голям принос за това има всичките манипулатори от деима ,които мразят Суарес и които промиха мозъците и настроиха феновете на Ливърпул срещу него.
Освен това ,аз виждам и отноешнието на легендите ...ми то нямаше ден ,в който някоя легенда да не го наплюе бе ...ми я виж в сайтчето на ребучфо стотиците интрвюта против него ?
Ми нали погледнах и в английските форуми за какво става въпрос ?
И това от първия ден още ???????????? Първо много изпускал ...после много симулирал ...после много ръкомахал...после бил расист ...после ,заради него коня не можел да разкире потенциала си ?! СМях....после бил зъбат ...после нарочно настъпвал простивниците и ги блъскал и ги ****...после бил канибал ..после незнам си кво и незнам си кво и незнам си кво еееееееее

Не разбирам и защо трябва да те плюя, кво общо има темата с теб? Ребъф и неговия форум не мисля, че има нужда да ги коментираме, там е ясно положението. Кво значи, че си единствения фен, който защитава Суарес. От достатъчно време влизам по форуми и сайтове, знам точно какво е положението. Има и фенове, които са по-консервативни и не го харесват, но по-голямата част го боготворят. Не виждам защо се изкарваш като ангел хранител на Суарес, при положение, че по-голямата част от феновете го харесват. Или поне харесваха. След изказванията му за Реал вече почнаха масовите обиди. Но до този период да кажеш, че е нямал подкрепа от феновете е чисто и просто невярно. Както казах и в предишния си пост, на всеки мач му се пее песента, дори и да не играе. Веят се и плакати. Това, че си видял няколко човека да го плюят и сега да хиперболизираш, че ти си единствения, който го е защитавал, не ти дава право да обиждаш и останалите фенове. Ако така ти е по-лесно да приемеш евентуална раздяла с него и думите му за Реал - добре. Не обиждай обаче останалите фенове, наричайки ни тъпи и малоумни.

Върни се в “Ливърпул”