Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ ПОЧЕТЕ АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА

Мнениеот popaj » 19 фев 2009 16:29

И покакво трябва да разберем че не употребяваш тези изрази за апостола?
Лично аз досега несъм чул да викате к*р за ПФК ЛЕВСКИ 1914 АД, а тея транспиранти дето ги бяхте опънали'поп кръстьо е нашия герой' и те ли неса срещу апостола reebok

Прав си да се съмняваш,но аз наистина не ги употребявам тези изрази за Левски.Обикновено не говоря и не се заканвам,а директно го прилагам на жени,които ми харесват.Без значение,дали са красиви или грозни. :D

reebok
Контакти:

Мнениеот reebok » 19 фев 2009 16:41

КАКА ЖИ написа:И АЗ НЕ СЪМ ЧУЛ НЯКОЙ ДА ВИКА КУР ЗА ПФК ЛИТЕКС ИЛИ ПФК МИНЬОР
МНОГО УМНИО ПО ГОВЕЖДИ!
НИЕ ВИКАМЕ КУР ЗА ЛЕФСКИ А НЕ КУР ЗА ЛЕВСКИ
СХВАНА ЛИ МАЛОУМНО ГОВЕДО

Не ги намесваи в спора Литекс и Миньор, ами отговори конкретно на въпроса по какво да разберем, че викате против отбора ЛЕВСКИ а не против апостола.Един случаи ми даи в които да сте викали к*р за ПФК ЛЕВСКИ 1914 АД

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 фев 2009 16:44

bai mile написа:от една страна Левскарите слагат цветя пред паметника, нормално носят името му.Обаче няма ли и слависти и цскари и локомотивци и изобщо сички да отидат и да почет името.Снимат смао левскари много ясно, обаче останалите ходят ли , не съм видял медиите да отразяват че някои Славист или Цскар през годините да е сложил цветя и да е отразено, не казвам че не го почитат! ! ! ! ! Не ми извъртаите думите!
А иначе бразилци и португалец в левски примерно , също поднасят цветя.Трябва щом са в клуба да почитат името и историята на този клуб.От друга страна си личи че са събрани малко или много насила.Отиват поднасят цветя и се махат,няма поклон, нещо да се види че разбират точно какво става.И това е нормално все пак те са от други държави, нямат отношение.Те все пак на въпроса \" Оставаш ли в България, харесва ли ти първенството?\" отговарят нещо от сорта:
\"Оставаш в българия, Харесва първенство , добро !
:roll: :|

Това че ви дават по телевизията как поднасяте цветя на Апостола не ви прави единствени!Междудругото като поднесох днес цветя и се връщах от паметника видях няколко групички от червената агитка как ходеха с цветя и вървяха точно към паметника!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 фев 2009 16:49

reebok написа:
КАКА ЖИ написа:И АЗ НЕ СЪМ ЧУЛ НЯКОЙ ДА ВИКА КУР ЗА ПФК ЛИТЕКС ИЛИ ПФК МИНЬОР
МНОГО УМНИО ПО ГОВЕЖДИ!
НИЕ ВИКАМЕ КУР ЗА ЛЕФСКИ А НЕ КУР ЗА ЛЕВСКИ
СХВАНА ЛИ МАЛОУМНО ГОВЕДО

Не ги намесваи в спора Литекс и Миньор, ами отговори конкретно на въпроса по какво да разберем, че викате против отбора ЛЕВСКИ а не против апостола.Един случаи ми даи в които да сте викали к*р за ПФК ЛЕВСКИ 1914 АД

Абе брато кви са тия глупости БЕ!!!Естествено че не се вика против Апостола! :shock: :o :shock: Се едно аз да се кръста кралица Елизабет,някой да почне да ме псува и аз да кажа шо обиждате кралицата! :D
Не се заяждам ама сига с тия глупости братче!!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

reebok
Контакти:

Мнениеот reebok » 19 фев 2009 16:50

Ок а надписа' поп кръстьо е нашия герои'и тои лие срещу отбора на Левски :roll:

Потребителски аватар
Astarot
Контакти:

Мнениеот Astarot » 19 фев 2009 16:58

Има цска-ри, които уважавам, защото се държат достойно и мислят. Ама като гледам в тая тема са се изказали само ПРАСЕТА-ЧОРБАРИ! Кви цигани, кви турци, кво Подуене, кви 5 лева, бе свини?!? Кога ви построиха, стадион в центъра на София, кога станахте газари... Ама така е. За едни партията е майка, за други е мащеха. Всички трябва да се срамувате от това, че Левски играе мачовете си в Подуене! Това само доказва подкрепата на комунистическия режим за вас и приомите му за ущърб относно Левски.
А отосно кой какво посрамил... Никой отбор не е виновен за това, кой го притежава. При нас Бай Ганьо, при вас Сашо Лъжеца. Ако зависи от мен, ще ги накарам да застанат един зад друг, че не си заслужават двата куршума, дето ще изхабиш, да ги гърмиш по отделно. В общи линии, за 20 години, няма български отбор, който да не се е осрал в Европа. Единствено Левски успя да направи нещо смислено в УЕФА, но това доста бързо го забравихте. Да не говорим, че най-голямата излагация е на Литекс, които след 4-1 у дома, загубиха от Видзев след продълженията в Полша...
Изображение

КАКА ЖИ

Мнениеот КАКА ЖИ » 19 фев 2009 16:58

reebok написа:Ок а надписа' поп кръстьо е нашия герои'и тои лие срещу отбора на Левски :roll:

ТВА Е АЛЕГОРИА ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО ОТПРАВЕНА КЪМ ФК ЛЕФСКИ А НЕ КЪМ В.ЛЕВСКИ
ТО И БЕЗ ДРУГО Е ЯСНО
ТО СЛЕД СЕРИЙНИТЕ ОБЕСВАНИЯ НА ЛЕФСКИТО В ЕВРОПАТА КВО ДРУГО ОЧАКВАШ :o

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 19 фев 2009 16:59

Пичове,някой има ли информация за КАКА ЖИ?Бас ловя,че ще мине като метеорит през форума и ще е угаснал до вечерта.Или онея ибрикчии ще го препикаят ....

KA®O
Контакти:

Мнениеот KA®O » 19 фев 2009 17:07

Това "Cure за левски" не е най-страшното което ни е докарала необмислената постъпка на бандата на Боркиша върху Могилката през 1914 г.

По - страшното дойде когато във вестниците пишат :
Ботев обърна Левски на Герена.

Словенци клатят Левски

И белоруси заклаха Левски

Левски замръзна във Финландия

или ония безотговорни белгийски журналисти които нарекоха Левски - евроидиот след един мач - с "Беверен" ли беше с "Антверп" ли вече май всички ги бъркат

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 19 фев 2009 17:30

KA®O написа:Това "Cure за левски" не е най-страшното което ни е докарала необмислената постъпка на бандата на Боркиша върху Могилката през 1914 г.

По - страшното дойде когато във вестниците пишат :
Ботев обърна Левски на Герена.

Словенци клатят Левски

И белоруси заклаха Левски

Левски замръзна във Финландия

или ония безотговорни белгийски журналисти които нарекоха Левски - евроидиот след един мач - с "Беверен" ли беше с "Антверп" ли вече май всички ги бъркат

Или това http://www.youtube.com/watch?v=sSGo5b97JGw

още ? http://www.vbox7.com/play:980e4533

http://www.youtube.com/watch?v=Olz8HS87MvY

http://www.youtube.com/watch?v=t6ljyDsDWC8

http://www.youtube.com/watch?v=j-yoIaphdS0

грух грух го знаем ..нещо си с къса памет ...нормално е - свинете сте така !
ЛЕВСКАР до гроб!

Върни се в “Архив”