Волейбол - Всекидневна тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Волейбол - Всекидневна тема
Във волейбола винаги са се "отличавали" с иновации. Само в този спорт е възможно отбор с 13 точки да е в класирането пред отбор с 15 точки 

ReBorn1982 написа:Абе с няколко думи - пълна простотия. Класирането на олимпиада трябва да става на игрището, а не в някакви малоумни схеми, но от ФИВБ отдавна са счупили идиотомера ....
Направи 5 континентални турнира и готово, какви са тия малоумия ... ние пак няма да се класираме де, но няма значение.
Расистко е - и Фифа, и Мок го ползват да има квоти на континенти за първенства и олимпиади.
Второ - егати олимпиадата с 12 отбора. Спортът се разшири и 24 отбора финалисти за олимпиада е нормално. Това важи и за баскетбола и другите.
Отборът на Левски трябва да бъде следен под лупа! Ники Желязков е на правилното място с правилните момчета. Симеон Николов е ясен, но там са Антов, Титрийски, Гърков, Стоил Палев, млади либера. Антов просто лети, а Симеон Николов играе прострелни топки с крайните си нападатели и понякога те не са готови, но пък скоростта и интелекта в играта му са изумителни. Момчетата натискат на сервис, в отбрана перфектно позиционирани и вадят доста топки. Треньорът знае как да развие тези състезатели и може да им даде много.
В Дея са се събрали стари кучета, които на пръв поглед са в залеза на кариерите си, но в един финален турнир могат да разплачат другите отбори. Остава и Георги Татаров да играе силно в ЦСКА , Лазар Бучков е в чужбина. Само се надявам всички да играят редовно в отборите си, да вдигат нивото и след 2-3 години можем да видим националния отбор на високо ниво.
)
Очертава се силно първенство тази година.
П.П. Симеон Николов малко ми напомня на младия Джианели, особено като скача да забива на първа линия
В Дея са се събрали стари кучета, които на пръв поглед са в залеза на кариерите си, но в един финален турнир могат да разплачат другите отбори. Остава и Георги Татаров да играе силно в ЦСКА , Лазар Бучков е в чужбина. Само се надявам всички да играят редовно в отборите си, да вдигат нивото и след 2-3 години можем да видим националния отбор на високо ниво.

Очертава се силно първенство тази година.
П.П. Симеон Николов малко ми напомня на младия Джианели, особено като скача да забива на първа линия

Монката да отива при батко си да го учи Де Чеко.
Доживях да видя мач, в който най-резултатен за един отбор е...разпределителят. Да се смееш ли, да плачеш ли?!
drvasko98 написа:Доживях да видя мач, в който най-резултатен за един отбор е...разпределителят. Да се смееш ли, да плачеш ли?!
Скоро и ... либерото.
Е след този мач с американците без да съм кой знае какъв познавач във волейбола и без да съм гледал предишните мачове в лигата мога да кажа, че пак имаме Отбор, мисля, че и Треньор имаме и доста млади лъвчета също :twisted: :twisted:
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Вижда се дали имаме отбор срещу Нидерландия. Играчите с магия, така да се каже, веднага си проличават. Няма признаци, че ще бъдем нещо повече от боксова круша.
-
Не бях гледал мач на Националите сигурно от 2-3 г.
И днес си викам... Абе чакай да ги погледам със словенците, подучавам, че играят перспективни младоци ...
Погледах ги, ами... Едни и същи слабости и глупави грешки, като от преди години. Идиотии, дето ги правихме с отборите, с които стигахме чат-пат до 1/4 и 1/2 финали.
А в онези отбори имахме наистина играчи от световна класа, а тези младоци, ако смятат да играят толкова идиотски още на тези години, направо да се отказват.
Онези ти правят серия от 10-0 след 15-та точка, след като си ги следвал точка за точка до 14-15. При това с елементарен сервис ...
А всеки наш 3-ти сервис - грешка.
Почти всяка пусната или побутната в блока ни топка - точка за противника.
Почти всяка 2-ра наша контра - хваната от блока, щото или топката не е вдигната добре, или атакуващият, се е насрал от страх ...
Еми ...
15-на г. едни и същи простотии.
Оправданието, че са "млади", май вече се поизтърка.
И днес си викам... Абе чакай да ги погледам със словенците, подучавам, че играят перспективни младоци ...
Погледах ги, ами... Едни и същи слабости и глупави грешки, като от преди години. Идиотии, дето ги правихме с отборите, с които стигахме чат-пат до 1/4 и 1/2 финали.
А в онези отбори имахме наистина играчи от световна класа, а тези младоци, ако смятат да играят толкова идиотски още на тези години, направо да се отказват.
Онези ти правят серия от 10-0 след 15-та точка, след като си ги следвал точка за точка до 14-15. При това с елементарен сервис ...
А всеки наш 3-ти сервис - грешка.
Почти всяка пусната или побутната в блока ни топка - точка за противника.
Почти всяка 2-ра наша контра - хваната от блока, щото или топката не е вдигната добре, или атакуващият, се е насрал от страх ...
Еми ...
15-на г. едни и същи простотии.
Оправданието, че са "млади", май вече се поизтърка.
Само Татаров прави добро впечатление.