Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Odessit
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Odessit » 14 юли 2021 17:31

dido2k написа:
Odessit написа:
Ozzimozzi написа:
modor написа:
miro_rz написа:2022 ще е силна за мен!
Running Wild, Manowar, Ozzy и Helloween! 8-)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kDNqLD4KrEA[/youtube]
ИзображениеИзображениеИзображение

Това парче колко Мейдъновско звучи...

Това комплимент ли е? Няма смислен текст, няма мелодия, някакъв продран глас, дивашки звуци от ударни и електрика, съчетани с пироефекти на фона на кадри от пиратски филм. Остава само да започнат да си блъскат главите в подръчни твърди предмети и циркът ще бъде пълен.
Не знам кой е излъгал публиката, че това е изкуство. Най-вероятно и тя е на нивото на "изпълнителите", нещо като разговор на Бойко с тези, които го разбират. Ако малко се перифразира брадатия виц - рокаджии, сър.

Мдаа, не е ли някоя кака да хвърли 2-3 гюбека отгоре на масата, не ми го хвали, нали така? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

То май между каките и онези горе разликата е само в силикона.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 14 юли 2021 17:48

Odessit написа:
Ozzimozzi написа:
modor написа:
miro_rz написа:2022 ще е силна за мен!
Running Wild, Manowar, Ozzy и Helloween! 8-)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kDNqLD4KrEA[/youtube]
ИзображениеИзображениеИзображение

Това парче колко Мейдъновско звучи...

Това комплимент ли е? Няма смислен текст, няма мелодия, някакъв продран глас, дивашки звуци от ударни и електрика, съчетани с пироефекти на фона на кадри от пиратски филм. Остава само да започнат да си блъскат главите в подръчни твърди предмети и циркът ще бъде пълен.
Не знам кой е излъгал публиката, че това е изкуство. Най-вероятно и тя е на нивото на "изпълнителите", нещо като разговор на Бойко с тези, които го разбират. Ако малко се перифразира брадатия виц - рокаджии, сър.

За всеки влак си има пътници! На един му харесва рок, на друг чалга, на трети джас.
Споделих мнение, че звученето ми прилича на Мейдън ритъм, китари, барабани (без вокали).
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 14 юли 2021 17:59

Чета че Меси си намалявал заплатата на 50%, което значи, че с още малко преговори може спокойно да заиграе рамо до рамо с Божи86 и НикитУ. ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 юли 2021 19:26

"Ситуацията в Левски ли? Там явно се чудят кой да фалира клуба. За мен е важно да изкарат до деветия кръг, макар че исторически винаги сме ги жалили. Ако бяхме Литекс, щяхме да ги качим на 8 гола, но ние сме аристократи", заяви Милко Георгиев.

Не е нормално да е толкова прост.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 14 юли 2021 19:47

Eminem написа:
"Ситуацията в Левски ли? Там явно се чудят кой да фалира клуба. За мен е важно да изкарат до деветия кръг, макар че исторически винаги сме ги жалили. Ако бяхме Литекс, щяхме да ги качим на 8 гола, но ние сме аристократи", заяви Милко Георгиев.

Не е нормално да е толкова прост.

ЦСКА винаги се е отнасял благосклонно към подуенци, незвисимо в колко слабо състояние са били срещани. Има много истина в думите на Милко! ;)

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 юли 2021 20:07

Кога Литекс е вкарвал 8 гола на Левски или е бил близко до това, че да твърди тази тъпотия?
Доколкото помня, Литекс победи оригиналното ЦСКА с 8:0
Този има точно толкова мозък, колкото да диша без апаратура.

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 15 юли 2021 09:05

Eminem написа:Кога Литекс е вкарвал 8 гола на Левски или е бил близко до това, че да твърди тази тъпотия?

МозАк , къде точно Милко твърди че Литекс е вкарвал 8 гола на Динамо ?
Имаче е прав , Динамо-Спартак никога не сте дразнител за ЦСКА . Миналото първенство беше доказателство .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
Klaus_GT
Контакти:

Мнениеот Klaus_GT » 15 юли 2021 09:22

Леко напомняне за всички оранжеви шизофреници и аутисти - четирибуквието вече го няма, а вие сте просто (и прости :mrgreen: ) дудутчии с тире :P
Ние сме славния ЛЕВСКИ Вековен

Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) = ЦСКА-София

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 15 юли 2021 09:32

OK, Динамовец :lol:
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 15 юли 2021 09:34

Кои са тези ЦСКА, че не се сещам? Отдавна няма такъв отбор. Не знам миналото първенство какво точно е доказало. :idea:

Върни се в “Левски”