Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: До всички ЛЕВСКАРИ!!!
Абе много треньори и разбирачи има в тоя форум.Изкарайте треньорска школа да ви видя!А за тези ,които хранят Велев,искам да ги питам какво мислят за факта,че в 20тата минута публиката почва да псува треньор и играчи,това ли е прословутата с безусловната си подкрепа синя публика бе малоумници?Аз съм бил на 0:5 с ЦСКА,тогава останахме до края да си догледахме мача без да кълнем никой.Стегнете се и подкрепяйте отбора ,псувайте мустака ,а не треньора,НЕ НА СЗ!
-
Автора на темата, донякъде е прав. Добър-лош, това ни е отборът в момента ! Това е и ръководството, това е, и треньорският екип ! И аз бях за смяна на Велев.....но тя трябваше да стане, още след есеният полусезон. Тогава Левски също не играеше добре и въпреки, че в последният възможен момент изпреварихме цска, нещата не излеждаха никак наред. А за смяна след края на шампионата, когато си станал шампион......е меко казано несериозно ! Друг е въпроса, че самият Велев трябваше да се усети, и сам да напусне.....причини можеха да се изтъкнат доста, от не добрата игра на "Сините" до проблеми със самите футболисти и климата в отбора. Но най важната причина, щеше да е, неприемането на публиката на Кокъла ! Смятам, че дори и самият Велев изпусна момента, да получи едно уважение, от феновете, ако си беше тръгнал сам, след края на шампионата. Пропусна момента, да си тръгне, като истински победител. Сега вече рискува много.....особенно знаеки отношението ни, към него. Не ми се мисли при един провал ( не-попадане в които и да било групи на двата европейски турнира ) какво ще стане ! Едва ли някой ще се сеща, че под негово ръководство сме станали шампиони ( друг е въпроса, доколко той има заслуга за това )
Така че, аз съм за абсолютна подкрепа, в този - най важен момент за отбора ни.....да оставим освиркването и хулите, за след евентуален провал. А не преди той да се е случил ! Даже има вероятност, ние феновете с нашето плюене, на всичко що е Левски в момента, да сме един от факторите за евентуален провал ! Но някои вероятно ще кажат: 'Дайте да го сменим, и не само него а целият екип, преди да стане провал' А аз казвам: Добре, къде е гаранцията, че с евентуален нов наставник, няма да се провалим ? ?
Хайде да се държим на положение в оставащите евромачове.....колкото и да са те, поне при всички положения каквото и да се случи, поне ние феновете, да сме с високо вдигнати глави, и да можем да кажем, че що се е отнасяло до нас, ние сме дали всичко за любимият отбор !
Така че, аз съм за абсолютна подкрепа, в този - най важен момент за отбора ни.....да оставим освиркването и хулите, за след евентуален провал. А не преди той да се е случил ! Даже има вероятност, ние феновете с нашето плюене, на всичко що е Левски в момента, да сме един от факторите за евентуален провал ! Но някои вероятно ще кажат: 'Дайте да го сменим, и не само него а целият екип, преди да стане провал' А аз казвам: Добре, къде е гаранцията, че с евентуален нов наставник, няма да се провалим ? ?
Хайде да се държим на положение в оставащите евромачове.....колкото и да са те, поне при всички положения каквото и да се случи, поне ние феновете, да сме с високо вдигнати глави, и да можем да кажем, че що се е отнасяло до нас, ние сме дали всичко за любимият отбор !
- ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА
- Контакти:
glavutzov написа:Абе много треньори и разбирачи има в тоя форум.Изкарайте треньорска школа да ви видя!А за тези ,които хранят Велев,искам да ги питам какво мислят за факта,че в 20тата минута публиката почва да псува треньор и играчи,това ли е прословутата с безусловната си подкрепа синя публика бе малоумници?Аз съм бил на 0:5 с ЦСКА,тогава останахме до края да си догледахме мача без да кълнем никой.Стегнете се и подкрепяйте отбора ,псувайте мустака ,а не треньора,НЕ НА СЗ!
Не можеш да им го вденеш тва в главите на тийнейджърите глорихънтари

Аз останах същия Левскар след двете отпадания от Олимпия.Тия ако преживеят такова нещо ше се откажат от отбора сигурно..
Съвета ми към тях е - Манчестър или Реал... да си изберат и да се кичат с успехи

САМО ЛЕВСКИ

Какъв левскар съм,ако играта на отбора не ми харесва,но аз не само мълча,а и си затварям очите и само ръкопляскам "защото съм левскар и трябва да подкрепям отбора",а не посочвам проблема-треньора.Някои казват,че Велев бил станал шампион и затова трябвало да остане.Ако беше станал шампион на Англия,Испания или някоя друга подобна страна,да,но за България това не е нищо особено,който и друг от треньорите с лиценз от А група,щеше да стане първи с тези футболисти и другите мноого слаби тимове от групата ни.Пролича си колко е треньор Велев с непоставянето на Зе в титулярния състав.Никога няма да си мълча когато не ми харесва нещо в любимия ми отбор,защото не искам да съм съучастник в съсипването му.
Последна промяна от lakito7 на 18 юли 2009 12:37, променено общо 1 път.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
Да критикуваш градивно е едно,да започнеш да кълнеш от началото на един мач,да си наричаш треньора *****,помия е друго.Играчите са зад Велев,това ти го гарантирам,защото работя в клуба и съм близък с доста от тях,кефят му се!Като псувате Велев-те се спичат-не той!И още нещо ,платените ,надрусани викачи СЗ нали бяха против Батков???????КАКВО ВИ СТАВА МАЛОУМНИЦИИИИИ????????
- ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА
- Контакти:
lakito7 написа:Какъв левскар съм,ако играта на отбора не ми харесва,но аз не само мълча,а и си затварям очите и само ръкопляскам "защото съм левскар и трябва да подкрепям отбора",а не посочвам проблема-треньора.Пролича си колко е треньор Велев с непоставянето на Зе в титулярния състав.Никога няма да си мълча когато не ми харесва нещо в любимия ми отбор,защото не искам да съм съучастник в съсипването му.
срещу аматьори ли да пуска най-доброто бе човече?нали се мъчат да продадат бездарниците.Къде да блеснат тия бездарници ако не срещу андорците???
Не си мислете ,че разбирате тая игра повече от Кокала,Вили или Любо Пенев дори....
Посочвал проблема той

-
Re: Екранас . Баку - ЛЕвски !
Все си мисля, че нашите ще играят с Баку. За мен, един неприятен отбор, с доста чужденци.....много хора ги подценяват, но едвали са толкова слаби. Все пак, с наличието на толкова южноамериканци, не вярвам че азерите ще играят бетон или някакъв вид много затворен футбол, което предполага един открит мач.....поне в Баку, което пък от своя страна, е идеално за Левски !
Що се отнася, до другият ни евентуален съперник- Екранас, те за мен лично, са по добрият вариант. Макар с уговорката, че ще играят здрав футбол, типичен за балтийците....е няма да е лесно, но пък едвали, точно тези ще спрат Левски.
Що се отнася, до другият ни евентуален съперник- Екранас, те за мен лично, са по добрият вариант. Макар с уговорката, че ще играят здрав футбол, типичен за балтийците....е няма да е лесно, но пък едвали, точно тези ще спрат Левски.
от ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА на 18 Юли 2009 07:37
lakito7 написа:Какъв левскар съм,ако играта на отбора не ми харесва,но аз не само мълча,а и си затварям очите и само ръкопляскам "защото съм левскар и трябва да подкрепям отбора",а не посочвам проблема-треньора.Пролича си колко е треньор Велев с непоставянето на Зе в титулярния състав.Никога няма да си мълча когато не ми харесва нещо в любимия ми отбор,защото не искам да съм съучастник в съсипването му.
срещу аматьори ли да пуска най-доброто бе човече?нали се мъчат да продадат бездарниците.Къде да блеснат тия бездарници ако не срещу андорците???
Не си мислете ,че разбирате тая игра повече от Кокала,Вили или Любо Пенев дори....
Посочвал проблема той
Много добре я разбирам играта,когато става въпрос за шампионска лига е глупаво да се правят експерименти и да излизаш с не когото трябва.Първото полувреме доказва това.
Да не би да си мислиш,че който ще купува даден играч точно от този мач ще реши да го купи.Смешно е.

България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
Апостолa е нашия баща,
Бре кретени колкото искаш... Може да не харесваш треньора и дори да си го псуваш, ама да отидеш на мача и да освиркваш отбора и да псуваш треньора, си е пълна малоумщина и антифенщина. Някои в сектора се отплеснаха и май се мислят за някакъв еталон. И за лумпените са си. На мен кретени като тия няма как да ми харесват.
Нека всички истински левскари се обединим и да застанем зад отбора и треньора. Хубав лош това е треньора на Левски- Кокала. Да го оставим да си свърши работата а тя е групите на ШЛ или Лига Европа. С псувните на тия лумпени най вече от София- Запад се създава само напрежение в отбора нищо повече, така,че САМО ЛЕВСКИ!!! и успех на отбора и на цялото треньорско ръководство в предстоящите евромачове.