BLUE CHAMPIONS написа:Momodou Ceesay
Дата на раждане: 24.12.1988
височина: 195 cm
тегло: 87
номер: 18
gaming post: Striker
former clubs: Zurich, Chelsea , KWC Westerlo, MŠK Žilina
Появиха се слухове за интерес към този нападателНякакви отзиви? Договора му изтича на 30.06.2011г. има перфектни физ.данни млад и перспективен е, но много смущаващото е, че за 27 мача в Жилина има 2 гола, а за Гамбия от 7 мача- 4гола. Някой да го е гледал с Жилина??
От това ,което съм виждал от него е доста добър. Без да искам да се заяждам миналата година се гавреше със защитата на Литекс- правеше с тях точно каквото си поиска. Минаваше ги отляво ,отдясно най-често през тях

Ако дойде при нас нито една защита в България не може да го спре този. Но аз лично се съмнявам че може да дойде. Нашите защитници имат много сериозни проблеми при игра срещу такъв тип играчи. Между другото ми направи впечатление ,че не е егоист -доста добре и подава мисля че подаде и за 2 от головете им срещу Литекс. Гонеше много здраво дори и безнадежни топки. Не е така добре школуван като Гарра ,няма неговия завършващ удар, но е може би по-бърз , доста по-мощен и играе по-добре с глава. От това ,което съм виждал мисля че не отстъпва на Гарра.