Иван Караджов напусна заради неполучени заплати

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Иван Караджов напусна заради неполучени заплати

Мнениеот защо » 20 ное 2011 00:16

Пък и съдът в Хага не се е произнесъл... :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
ruslankonev
Контакти:

Мнениеот ruslankonev » 20 ное 2011 07:56

ЦСКА-р написа:Пак ше се почне с ВЪН БОКЛУЦИТЕ май май!!! Аман се каза от тия боклуции!!! Писна ми!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Няма как да стане ПИЧ.Само виж кой си тръгват и тогава вместо да са ти виновни боклуците вече ще се радваш.
1948

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 04 дек 2011 21:47

Избягалият от ЦСКА вратар Иван Караджов направи скандални разкрития за случващото се при червените. Според него с основна заслуга за уволнението на "Радукана" е предателството на футболисти. Също така стражът потвърди новината на Sportal.bg от преди няколко месеца, че Милен Радуканов е бил твърдо против привличането на Райс Мболи, тъй като е трябвало да пази Караджов.

"Доста момчета предадоха Радуканов. Казвам това, което чувствам. Някои футболисти го предадоха. Той беше уволнен още след Славия, но просто изчакваха. На Радуканов, бате Пеци и другите съм много благодарен. Не може да съм сърдит на Радукана. Той не искаше Мболи. Говорихме с него и той ми обясни всичко. После не знам какво стана и Мболи дойде. Иначе е добър вратар, но не мога да кажа дали заслужава да е титуляр за моя сметка. Изведнъж бях титуляр и в следващия момент си почивам. Можех да направя скандал, но не го направих. Тогава отборът играеше добре. Не знам как изглеждаше отстрани", коментира Караджов пред Канал 3.

"Можех да разтрогна само финансово. Използвах повода "пари", но всъщност проблемът не е в парите. Причините са други. На 22 години съм и не мога да говоря само за пари. Но и те са важни. Не знам как хората виждат нещата, но в магазина ни казват: "Добре игра, но дай 20 лева."

Преди Литекс треньорското ръководство ми каза, че аз ще пазя, но аз си тръгнах. Напуснах, защото ми писна. Направих това нещо с ЦСКА, защото желанието ми е да играя в чужбина и да се развивам. В крайна сметка нищо не съм направил на ЦСКА. Винаги съм давал всичко от себе си", добави Караджов, който коментира и обстановката в червената съблекалня.

"Мишел Платини се сърди на всеки - не само на Симонович. Той и на Радукана се сърди. Такъв му е характерът. Който и да питате от отбора, всички уважават Радуканов. Изключвам тези, които го предадоха. Няма да кажа имена", каза Караджов, който разкри, че тези, които го познават, го поздравяват. За другите - не знаел.

Този индеректно признава, че сме паднали умешлено от белите :evil: Утре съм айляк и ще си го пусна да го гледам пак мача, но на прима виста се сещам, че тогава двамата централни защитници и двамата деф. халфове правиха детински грешки :evil:
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 дек 2011 22:08

jermiun написа:
Избягалият от ЦСКА вратар Иван Караджов направи скандални разкрития за случващото се при червените. Според него с основна заслуга за уволнението на "Радукана" е предателството на футболисти. Също така стражът потвърди новината на Sportal.bg от преди няколко месеца, че Милен Радуканов е бил твърдо против привличането на Райс Мболи, тъй като е трябвало да пази Караджов.

"Доста момчета предадоха Радуканов. Казвам това, което чувствам. Някои футболисти го предадоха. Той беше уволнен още след Славия, но просто изчакваха. На Радуканов, бате Пеци и другите съм много благодарен. Не може да съм сърдит на Радукана. Той не искаше Мболи. Говорихме с него и той ми обясни всичко. После не знам какво стана и Мболи дойде. Иначе е добър вратар, но не мога да кажа дали заслужава да е титуляр за моя сметка. Изведнъж бях титуляр и в следващия момент си почивам. Можех да направя скандал, но не го направих. Тогава отборът играеше добре. Не знам как изглеждаше отстрани", коментира Караджов пред Канал 3.

"Можех да разтрогна само финансово. Използвах повода "пари", но всъщност проблемът не е в парите. Причините са други. На 22 години съм и не мога да говоря само за пари. Но и те са важни. Не знам как хората виждат нещата, но в магазина ни казват: "Добре игра, но дай 20 лева."

Преди Литекс треньорското ръководство ми каза, че аз ще пазя, но аз си тръгнах. Напуснах, защото ми писна. Направих това нещо с ЦСКА, защото желанието ми е да играя в чужбина и да се развивам. В крайна сметка нищо не съм направил на ЦСКА. Винаги съм давал всичко от себе си", добави Караджов, който коментира и обстановката в червената съблекалня.

"Мишел Платини се сърди на всеки - не само на Симонович. Той и на Радукана се сърди. Такъв му е характерът. Който и да питате от отбора, всички уважават Радуканов. Изключвам тези, които го предадоха. Няма да кажа имена", каза Караджов, който разкри, че тези, които го познават, го поздравяват. За другите - не знаел.

Този индеректно признава, че сме паднали умешлено от белите :evil: Утре съм айляк и ще си го пусна да го гледам пак мача, но на прима виста се сещам, че тогава двамата централни защитници и двамата деф. халфове правиха детински грешки :evil:

Гледай най-вече действията на Виданов - и двата гола на Славия са след негови детински грешки.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 04 дек 2011 22:14

Да, тоя го бях забравил, игра само първото и Милен го изкара :? Ама всичко е пълна смрад, ебати боклуците, ебати чудото :evil:
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 04 дек 2011 22:20

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0xnVfk8rrhM[/youtube]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 04 дек 2011 22:33

Е те Виданов и Коце Стоянов във всеки мач явно са хванати, щото не си спомням да е имало случай да не направят някоя грешка :lol: :lol: :lol:
А това че Караджата не знаел защо Мболи бил титуляр вместо него мога да го коментирам само така - Изображение Изображение Изображение
Изображение

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 07 дек 2011 12:06

"Как да коментирам управлението на "Титан"... Те изобщо не знаят с какво са се захванали. Това е ЦСКА, а не някакъв селски клуб. Няма как отборът да постига успехи и да има резултати, когато отвътре не му дават да върви. И друго - кажете ми за какви шампионски лиги говорим, за какви мачове от 21.45 часа... Смях. Ти нямаш школа, а това е огромен удар за ЦСКА. Ние не сме някакви азери, които може да се оправят и без школа, като извадят 100-200 млн. евро за нови. И стига сте говорили за селекция, а вложете нещо в ДЮШ. Стадионът ще се срути, а те кроят планове за Европа", коментира Манчев.

"През всичките години Иво Иванов и Димитър Борисов управляват сбъркано. Вижте, че дори си го признават. В ЦСКА няма никаква организация и заради това отборът няма как да върви. Милен Радуканов бе уволнен по тъп и подъл начин. Така не се работи. Тъкмо когато отборът върви и всичко е наред, изведнъж ЦСКА започва да се самоизяжда. И не виждам за какво надграждане говорим. Не ме разбирайте погрешно. Димитър Пенев ми е дал много. Но когато веднъж си станал почетен президент, трябва да си такъв за цял живот. Шефовете на ЦСКА ще направят легендата Димитър Пенев за смях", продължи бившият ас на "червените".

Манчев добави, че след големи перипетии най-после си е получил дължимите пари от ЦСКА и се върна към прословутия мач с Миньор (Перник) преди 2 години, когато "армейците" загубиха с 0:3 на "Българска армия".

"Да, бях част от този срамен мач. Все пак той нямаше нищо общо с този, при който Славия би на "Армията" с 2:1 преди месец. Това беше един много странен мач. Когато паднахме с 0:3 от Миньор, те ни вкараха трите гола с три удара в нашата врата. Докато срещу Славия отборът беше жалък. "Белите" можеха да бият с 5-6 гола разлика. Но така е в ЦСКА. Когато отборът върви, веднага започва да се самоизяжда. Така беше при Любо Пенев, така беше и при Милен Радуканов, така ще е и за в бъдеще", заключи Манчев.

виктор4о- как си представяш да паднем от най-куция отбор в А група, освен ако не го направим нарочно ;)

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 07 дек 2011 17:07

Не забравяйте ,че тогава пази именно Караджата и единия гол можеше да го спаси.Гледайте ,но мисля ,че и той е от предателите,ама нали си е глупак -приказва без да мисли.И особено пък за обещанието което му е дал Милен да не взема МБоли .Само че в този мач като че ли всички играха наопаки и всеки пост направи грешки.

Върни се в “ЦСКА”