FOTBALL MANAGER 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Re: FOTBALL MANAGER 2012

Мнениеот WARrior » 08 дек 2011 19:39

TodorT написа:Търся си централен защитник и здрав халф + нападател.... Харесам съм си Тодор Неделев от Ботев Пд, но нямам пари, за да го взема.... иначе е много добър :oops: Имам и един стар защитник на 38 години- Георги Петров.... когато му дам шанс да играе почти винаги вкарва от статични положения 8-)

Виж тези:
Изображение
Изображение

ПП. Нещо не излизат като трябва снимките,не знам защо :!:
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 09 дек 2011 15:35

Раис.....WTF :o :o :mrgreen:
Изображение
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: FOОTBALL MANAGER 2012

Мнениеот rhaegar » 12 дек 2011 15:02

Аз почнах с УБА. Бих Цюрих с 6:0 в контрола, 2:2 с ПСЖ, другите контроли бяха с някакви умрели румънци. Взех много евтино Нинис от Панатинайкос, Мамаду Диара със свободен трансфер, МакЕкран под наем за целия сезон, едно DMC oт Монако, което очаквам да се развие доста и договорих Алекс Смитис от Хъдърсфийлд да дойде от следващия сезон. Играя 4-1-2-2-1, засега най-добрия ми играч е Греъм Доранс. Откривам сезона с дерби срещу Уулвс довечера, дано успея да тръгна добре.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 22 дек 2011 11:31

Цъкате ли?
Нещо запустя темата.
Aз мисля сега през ваканция като имам повече време да почна да играя,ама се чудя с кой отбор.

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 22 дек 2011 19:25

tevez написа:Цъкате ли?
Нещо запустя темата.
Aз мисля сега през ваканция като имам повече време да почна да играя,ама се чудя с кой отбор.

При мене ваканцията вече почна ;)
За жалост трябваше да преисталвам компа и сега ми се изтриха много яки сейвове,ама това е живота :P
Иначе аз сега мисля да направя кариери с някои от тия -Черно Море/Виляреал/Юве/Витес/Лудогорец/Зенит/Дижон
Ще бъде интересна тая ваканция :mrgreen:
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 22 дек 2011 20:25

WARrior написа:

Иначе аз сега мисля да направя кариери с някои от тия -Черно Море/Виляреал/Юве/Витес/Лудогорец/Зенит/Дижон

Интересен подбор на отбори.Защо пък точно Витес и Дижон.За другите е по-разбираемо,ама за тези бих казал слабаци е учудващо.

Ако играеш е Русия,препоръчвам ти Анжи.Аз станах шампион още първия сезон и взех много добри играчи и мачках.По-назад в темата съм сложил снимки,Ето'о мачкаше.Машина е.Не признавах Зенит,ЦСКА,Спартак и т.н.

Аз не мога да си харесам някой отбор с който да ми е интересно.Не знам дали от фейспаковете,емблемите и всички допълнителни графики,които съм изтеглил,но доста често ме изхвърля от играта и някой пък като не сейфам всичко отива по дяволите.Може и да не е от това,но някъде бях чел,че именно от това се получава.Може да ги махна,ама с тях играта е по-добре.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 22 дек 2011 20:26

WARrior написа:

Интересен подбор на отбори.Защо пък точно Витес и Дижон.За другите е по-разбираемо,ама за тези бих казал слабаци е учудващо.

Ако играеш е Русия,препоръчвам ти Анжи.Аз станах шампион още първия сезон и взех много добри играчи и мачках.По-назад в темата съм сложил снимки,Ето'о мачкаше.Машина е.Не признавах Зенит,ЦСКА,Спартак и т.н.

Аз не мога да си харесам някой отбор с който да ми е интересно.Не знам дали от фейспаковете,емблемите и всички допълнителни графики,които съм изтеглил,но доста често ме изхвърля от играта и някой пък като не сейфам всичко отива по дяволите.Може и да не е от това,но някъде бях чел,че именно от това се получава.Може да ги махна,ама с тях играта е по-добре.

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 22 дек 2011 20:26

Витес хич не са слаби,тоя сезон са доста добри и на играта ще имат доста пари за трансфери,ако не се лъжа шефа им е много богат ;)

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 22 дек 2011 20:31

Жоржиньо написа:Витес хич не са слаби,тоя сезон са доста добри и на играта ще имат доста пари за трансфери,ако не се лъжа шефа им е много богат ;)

Това не го знам.Не съм чул.
И все пак ще е доста трудно да се пребориш с конкуренцията на ПСВ,Аякс,Твенте.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 22 дек 2011 20:41

Тевез, ако искаш да печелиш трофей, да мачкаш всичко живо и да привличаш звездите на футбола, то започни с някой гранд ;) Но пък големият кеф е, когато постигнеш нещо голямо с малък отбор.... ако започнеш с някой средняк или отбор от долната половина на таблицата и се пребориш за евротурнири примерно, тогава радостта от играта е в пъти по-голяма... но и ще трябва да обръщаш повече внимание на играта. Няма да можеш да си позволиш звезди и ще дебнеш качествени играчи за малко пари поне :) На всяка точка ще се кефиш максимално.... Емоцията е друга :)

Върни се в “Игри и забавления”