Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Скритият коз на ЦСКА!

Мнениеот delqnski47 » 23 фев 2011 23:07

astra написа:след като прочетох внимателно , това което си написал стигнах до 3 извода
1 - почнахте да се усещате , че с приказки нестава - а собственика на левски не спира да говори за победа с разлика/4-1/
2 - гадаеш тактиката на двата отбора - правилно - има логика
3 - левски е обзет от параноя, за да не се стигне до загуба, която ще е фатална за отбора , а това се казва ГОЛЯМ СТРАХ СТИГАЩ ДО ПАНИКА
- все пак играят с ЦСКА

Няма страх,но има респект!
По точно има повече развълнуване дните около дербито,които ще отминат малко по малко с всеки изминал ден....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

IVP.
Контакти:

Мнениеот IVP. » 23 фев 2011 23:15

zlatan написа:в този мач срещу червените за първи път в живота си съм толкова убеден в нашата победа че няма накъде.Незнам едно такова чувство което преди мач с ЦСКА никога не ме е обземало.Аз винаги съм уважавал червените-моят кум е цесекар и в момента мисля трезво когато пиша тези редове.Победата в събота ще бъде постигната леко-само Маркиньос няма да им стигне,а ако Дарко и Гарра са в настроение на 26.02.2011г не искам да съм цесекар.
Тотомафията си мисля че не може да се намеси в този мач.

Приятел ти да не си фен на Барса и да си мислиш,че в събота имате протоколен мач с ЦСКА?Дарко и Гарра не са Меси и Иниеста,така че не смесвай трезвото мислене с оптимистичното си настроение.Аз искам да гледам футбол,който отдавна липсва в дербито,ама много отдавна........толкова са скучни тези мачове в последните години,че не мога и глупости да пиша вече....Искам футбол,български футбол само нашите отбори ми носят тръпката от играта,а това което гледаме от Англия ,Испания и т.н. е само мезе за ракията-вярно качествено ,ама мезе.Гледах прекрасната Барселона с/у Реал изкефих се от футбола,но само толкова.Спах сякаш нищо не се бе случило,а когато любимият ми отбор се опълчи на същата тая Барса и дори поведе с феноменалния гол на Стоичков ....бях на седмото небе,както сигурно и ти при гола на Йовов с/у Марсилия.......Искам да изживяваме по този начин мачовете,а пък ,как ще завършват е друга тема и повод да се драчиме по форумите!!!!!!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 фев 2011 23:17

IVP. написа:
zlatan написа:в този мач срещу червените за първи път в живота си съм толкова убеден в нашата победа че няма накъде.Незнам едно такова чувство което преди мач с ЦСКА никога не ме е обземало.Аз винаги съм уважавал червените-моят кум е цесекар и в момента мисля трезво когато пиша тези редове.Победата в събота ще бъде постигната леко-само Маркиньос няма да им стигне,а ако Дарко и Гарра са в настроение на 26.02.2011г не искам да съм цесекар.
Тотомафията си мисля че не може да се намеси в този мач.

Приятел ти да не си фен на Барса и да си мислиш,че в събота имате протоколен мач с ЦСКА?Дарко и Гарра не са Меси и Иниеста,така че не смесвай трезвото мислене с оптимистичното си настроение.Аз искам да гледам футбол,който отдавна липсва в дербито,ама много отдавна........толкова са скучни тези мачове в последните години,че не мога и глупости да пиша вече....Искам футбол,български футбол само нашите отбори ми носят тръпката от играта,а това което гледаме от Англия ,Испания и т.н. е само мезе за ракията-вярно качествено ,ама мезе.Гледах прекрасната Барселона с/у Реал изкефих се от футбола,но само толкова.Спах сякаш нищо не се бе случило,а когато любимият ми отбор се опълчи на същата тая Барса и дори поведе с феноменалния гол на Стоичков ....бях на седмото небе,както сигурно и ти при гола на Йовов с/у Марсилия.......Искам да изживяваме по този начин мачовете,а пък ,как ще завършват е друга тема и повод да се драчиме по форумите!!!!!!!

Нека си е оптимист човека няма лошо!Аз лично ако бях на негово място и аз щях да бъда така! :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Allein
Контакти:

Re: Левски-ЦСКА(26.02.11)18:00ч

Мнениеот Allein » 24 фев 2011 10:50

Някой може ли да ми каже в колко часа в събота започва шествието?

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 24 фев 2011 13:42

В ЦСКА правят всичко възможно голмайсторът на отбора Спас Делев да играе в дербито с Левски тази събота. Дребосъкът беше контузен по време на последната контрола с Чавдар (Бяла Слатина).

Тогава съперников футболист го нарита в глезена и Спас едвам напусна терена с една торба лед на травмираното място. Първоначално се очакваше всичко да мине леко, но не стана.

Делев продължава и днес да изпитва болки. Той обаче искал на всяка цена да играе на Герена. В крайна сметка това ще стане, но нападателят ще излезе на обезболяващи инжекции.

- Няма как да пропусна дербито. ЦСКА разчита на мен. Боли - не боли, излизам на Герена и ги почвам - казал Делев пред треньорите и своите съотборници.

Бравооо най-големия нанижи ги

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 24 фев 2011 16:11

Наставникът на ЦСКА Милен Радуканов ще направи сериозни промени в защитата на тима за вечното дерби с Левски в събота на стадион "Георги Аспарухов". Българският Моуриньо почти се е решил да извади двама от най-опитните си титуляри в отбрана за сблъсъка със "сините", научи Sportal.bg. Става въпрос за десния бранител Йордан Минев и централния защитник Джузепе Акуаро. Първият е най-опитният играч в защитата на "червените", а също така е и от най-дълго време в тима от всички защитници. 30-годишният футболист пристигна на "Българска армия" преди две години от Ботев Пловдив и е неизменен титуляр. Акуаро пък е защитникът с най-много мачове в ЦСКА през настоящия сезон и единствено капитанът Тодор Янчев има записани повече минути на терена от него.

Очаква се Минев да бъде заменен от Иван Бандаловски, който пък има едва една минута в "А" група с червената фланелка. Освен това Бандата е бил за последно титуляр в родния елит преди близо 10 месеца - на 2 май 2010 година, когато с екипа на Локомотив София е разбит с 1:5 в Борисовата градина именно от "армейците". Интересното е, че в същата среща Минев вкарва единствения си гол за 31-кратните първенци на България.

Играчът с номер 25 в тима на Радуканов бе титуляр в по-сериозните контроли на отбора в Турция, но през последните дни на подготовката фаворит за поста титулярен десен защитник за дербито на "Герена" е Бандалвски, който е юноша на "сините".

Докато замяната на пазарджаклията, който в последния момент провали трансфера си в Израел и все още не е дал съгласие да поднови контракта с ЦСКА, като не демонстрира и желание да остане в тима има някакво обяснение, още по-голяма изненада изглежда изваждането от титулярите на италианеца Джузепе Акуаро. Той е защитникът с най-много мачове за ЦСКА в първенството през сезона, като е бил на терена в 1237 минути, едва 10 по-малко игрово време от капитана Тодор Янчев. Освен това пристигналият от Аарау футболист е четвърти голмайстор на "армейците" от есента с четири попадения в "А" група и Лига Европа. По време на проверките в Турция от шест мача Акуаро игра в шест, като четири пъти започна титуляр, а срещу Лудогарец и Амкар влезе на почивката. От всичките 10 контроли през зимата, 27-годишният защитник игра в девет от тях и пропусна единствено проверката със Своге, когато треньорът раздели състава на две за мачовете с "шоколадите" и Чавдар Етрополе.

На мястото на Акуаро ще играе Костадин Стоянов, който е единственият футболист в тима си разписвал се във вечното дерби. Така бившият играч на Сливен ще си партнира с Апостол Попов в сблъсъка срещу голмайстора на "сините" Гара Дембеле.

Още по-изненадващ е фактът, че защитното каре в състав Бандаловски-Стоянов -Попов и Румен Трифонов не е излизало нито веднъж заедно дори в контролен мач и изведнъж ще бъде хвърлено срещу най-силната атака на първенството.

Левски има 32 гола от 15 мача в "А" група, като 18 от тях са реализирани в 7 срещи на "Герена". Именно пред своите фенове "сините" са най-силни и го показват с резултатността на тима в Лига Европа: от шест домакинства - 19 гола, от шест гостувания - три гола. Освен всичко най-добрият футболист в първенството Гара Дембеле, който има 26 гола в 26 мача от есента, се гласи да вкара нов гол на "червените".

Незнам спортала откъде имат тая информация за състава,но няма логика да остави акуаро или почват да натискат радуканов

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 24 фев 2011 18:19

Ако излезете с централни защитници ''Янев и Попов"не ми се мисли кво ще става...тоя радукнов да остави най-добрият си защитник на пейката за сметка на някво дърво не е много на оферта за ЦСКА.

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

ЦСКА излиза преобразен в дербито

Мнениеот Артилериста » 24 фев 2011 18:50

Доста експериментален съсват на ЦСКА ще видим в събота вече.Поне такива са очакванията,тъй като Милен РРадуканов е решил да извади Минев и Акуаро от състава.Това е доста смела постъпка на нашия треньор тъй като защитата,която след тези промени се очартава да е следната:Бандаловски-А.Попов-Стоянов-Трифонов не е изиграла нито 1 мач в този си вид :o .

Друго интересно решение на треньора е да постави Маркиньос като вътрешен халф до Тодор Янчев.От това следват 2 неща:
1Или Бадема почва титуляр,като плеймейкър.
2Или играем с 4-4-2

Аз лично се надявам да е първото,тъй като с чисто 4-4-2 ще изпитваме доста сериозни затруднения.
[offtopic]Това е информация на sportal.bg
http://football.sportal.bg/news.php?news=289236
http://football.sportal.bg/news.php?news=289289[/offtopic]

Дано,това да не е вярно,тъй като не ми се вярва да не разчитаме на опитните бойци и да излезем с такова нападение :!:
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 24 фев 2011 19:02

Делев се кани на Левски: Ще ги ушия с 4 гола като Стоичков

Изображение

Спас този път ще ги мачка яко !

ПП:,,Артилериста",по-вероятно е 3-4-3 заради Гъргоров...
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 24 фев 2011 19:12

suni написа:Делев се кани на Левски: Ще ги ушия с 4 гола като Стоичков

Изображение

Спас този път ще ги мачка яко !

ПП:,,Артилериста",по-вероятно е 3-4-3 заради Гъргоров...

:o :o С 3 защитника :o :o Мани така,бе брато :lol:
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Върни се в “ЦСКА”