За Ники Михайлов:
Бутат му голове в Шампионската лига и Твенте не се отказва от него. Защо? Твенте да не са някакви мазохистични балъци? Не. Имат играч, платили са пари за него, дават му поле за изява, гласуват му доверие и чакат резултати. Те вярват че в Твенте ще има такива. А ние не вярваме, че в националния ще има. Защо?
Титулярен състав за Уелс ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- benquick
- Контакти:
Re: Избраниците на Матеус за Уелс
Валери написа:За Ники Михайлов:
Бутат му голове в Шампионската лига и Твенте не се отказва от него. Защо? Твенте да не са някакви мазохистични балъци? Не. Имат играч, платили са пари за него, дават му поле за изява, гласуват му доверие и чакат резултати. Те вярват че в Твенте ще има такива. А ние не вярваме, че в националния ще има. Защо?
Колега аз пък мисля Лотар да гласува доверие на другия вратар,защото в мен винаги ще
има съмнение че е в отбора само заради ТАТКО,каквото и да направи.Днес чета в."7 дни
спорт"и кои 2 заглавия се набиват на очи.
1-вото--Ники М.хвана дузпа на Тотнъм!
А отдолу почва коментара че са размазани с 4-1 и Ники спасил още няколко положения но неможал да предотврати загубата.
2-рото--Бурса пада,Иванков се излага!
След което пише че Бурса са играли слабо и Иванков трябвало да спасява отбора от разгром
Еми е заради такива "навеждания"никога не искам да го гледам в национала малкия Перуци
vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си
-
PFC Litex написа:Viktor4o_Rs написа:И кое му е суперското да вика тия дупки Виданов и Веско Минев , или Хичо и Янков ??
Тези не ги е извикал той и това го дискутирахме в началото на тази тема, след тази квалификация, тези ще са аут.
Повиканите от Матеус са новите имена които личат в отбора.
Според мен сериозно заздравихме защитата и това ще си проличи още на мача с Уелс
Сърмов, ако беше играл поне минутка за Касъм паша и него щеше да извика. Снощи нали каза, че никой от ЦСКА не става за националния и какво му промени решението 8 часа по-късно. Виданов е един кратер, а той г вика вместо да вземе Делев. Минев като го хване някой малко по-добър и му скъсва кръста, а Милиев не става за този си пост. Твърде е крехък
Дупето е като сърцето. Не вижда, но чувства
-
Viktor4o_Rs написа:Да кажат левскари и цесекари - смятат ли , че Веско Минев и Павел Виданов особено са за националния отбор ? Що се отнася до Божинов и Иван Стоянов , ами най-малкото са титуляри за отборите си , за разлика да речем от Янков , Хичо и Рангелов доскоро
Нямат място също и Милиев.
Дани Димов перфектно ще помага в дефанзивен план на Стелиян.Има физика, обира топките на 2-ят етаж и може да изнася и да разиграва.Нека го пробва в тези 2 мача.Може и да е за по 15-20 мин. Адмирирам тренера за погледа м/у в/у цялата картинка и начина на гледане на мачове, следене на футболисти и реална преценка на възможнстите и моментната форма на националите!
Евала!
Евала!
-
Батстанчо написа:Дани Димов перфектно ще помага в дефанзивен план на Стелиян.Има физика, обира топките на 2-ят етаж и може да изнася и да разиграва.Нека го пробва в тези 2 мача.Може и да е за по 15-20 мин. Адмирирам тренера за погледа м/у в/у цялата картинка и начина на гледане на мачове, следене на футболисти и реална преценка на възможнстите и моментната форма на националите!
Евала!
Само да ти кажа, че в момента Мадански и Младенов пращат повиквателни, а Матеус им се доверява
Знам.Дори и така да е.Това, че има доверие на хората и ходи по стадионите и гледа означава , че иска да работи правилно!
-
Батстанчо написа:Знам.Дори и така да е.Това, че има доверие на хората и ходи по стадионите и гледа означава , че иска да работи правилно!
Не е много правилно да кажеш никой от ЦСКА не става за националния и на следващия ден един от най-слабите от българите да получи повиквателна -Виданов
На мястото на синчето трябва да викнат Пиргов. Жоро Илиев също е във форма,но няма кой да се сети за него 

Sole написа:На мястото на синчето трябва да викнат Пиргов. Жоро Илиев също е във форма,но няма кой да се сети за него
А къде беше Пирков при гола на Милиев, на Младенов, какво беше тва идиотско спъване на Тасевски докато топката лети в аут.......