Гуу написа:От толкова много тюхкане Томислав не можа да си каже "минутката водещия" (или каквото там се води)...може би не трябваше да се пуска интервюто на Гьоре, тези 3 минути не са малко.
Ето го бре, Томето и той се включи с коментар...
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Гуу написа:От толкова много тюхкане Томислав не можа да си каже "минутката водещия" (или каквото там се води)...може би не трябваше да се пуска интервюто на Гьоре, тези 3 минути не са малко.
Korsata написа:Гуу написа:От толкова много тюхкане Томислав не можа да си каже "минутката водещия" (или каквото там се води)...може би не трябваше да се пуска интервюто на Гьоре, тези 3 минути не са малко.
Ето го бре, Томето и той се включи с коментар...
Гуу написа:Про.бг и БНТKorsata написа:Някои знаели кой държи телевизионните права на БГ отборите за мачовете в Лига Европа?
Jorkorazporko написа:Момчета, оптимално 4 точки! Възможно е да биеме като домакини Рапид, и ако успееме на магия да измъкнеме точка в някой от другите мачове ще е супер! Но дори и 1 точка да вземе отбора пак ще е успех с оглед на реалността в БГ футбола и особено в нашия отбор! Снощи видях дузина мнения срещу коментатора от "film+", ами дразнещ беше, но и беше много прав! Футболистите не могат да си подадат 3 точни паса, секи мач се изпускат по 5,6 100%тови голови положения, в защита сме трагедия, а вратаря ни не може да излиза при центрирания! Реално ние сме от най - слабите отбори в турнира и е нормално да завършим последни в една от силните групи! Важното е на всяко домакинство да горят по 40 000 червени сърца и да подкрепят любимия отбор, независимо от обстоятелствата!!! ... на сините успех, те не ме интересуват особено...
Red_Pride написа:на рязаните карабини този път в София няма да им се разминезадължени сме да ги бием...
Yasso написа:Според мен не е реалистично да вземем нещо от Порто и от двата мача.
Но затова пък срещу Бешикташ можем да вземем 2 точки ( победа тук ) и поне още 2 точки от победа тук срещу Рапид или два равни мача с австрийците, което пак е 2 точки за коефициента - това е според мен прогамата минимум.
Не смея да казвам и да пресмятам предварително за фантастики за излизане от тази група ( но за клубния коефициент е друго - все някоя точка трябва да вземем ), според мен най-важни ще са мачовете тук срещу Рапид и Бешикташ - то е ясно де
TheClub написа:ЦСКА!!! ЦСКА!!! Тая година, както тръгваме с малката кошница ще направим нещо повече от 1 точка, усещам го!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта