urkoto написа:Аре ве ей, спъвай бе, не разбра ли, че никой не го интересува и на никой не му се занимава с комплексираната ти психика. Ебаси палячото
Пич към кого се обръщаш и какво точно искаш да кажеж? Какво е това спъвай бе

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
urkoto написа:Аре ве ей, спъвай бе, не разбра ли, че никой не го интересува и на никой не му се занимава с комплексираната ти психика. Ебаси палячото
Ама ти сериозно ли си мислиш , че Рудар са по-добър отбор от Дъндолк ? Разликата между Левски и Литекс е че Левски си биха за 1 мач 6:0 а вие за 2 мача 5:0 общ резултат ........
Не видях с какво Рудар са по добър отбор от Дъндолк . Това че ви надиграха до 30-та мин не означава че са по-добър отбор нали ?
Alex написа:PFC Litex написа:Alex написа:Не искам да съм лош пророк, но Литекс типично по български пробваха да минат по най-малкото съпротивление. Тия приказки бяхме много по-добри, ама бихме само с 1-0 съм ги слушал много и все края е един и същ - провал. Така че според мен ловчанлии са пътници.
Успех на останалите! Дано Берое изтеглят Ливърпул.
Явно сме гледали различни мачове, но карай времето ще покаже.
Някой хора бързо забравят резилите от миналите години, но това си е за тяхна сметка...
Литекс - Рудар
Удари във вратата 11-1
Удари по посока на вратата 22 - 3
Това ако не е мачкане не зная какво е, като не иска да влиза топката няма как да я накараш на сила, а това фен на Левски трябва да го знае много добре от мачовете им с БАТЕ.
Еми, аз имах предвид провал за следващия кръг, когато Лиекс ще играят с някой от тяхната черга. А за мача мисля, че сме гледали един и същ, но някой друг път ще пиша защо смятам, че Литекс се скътават.
PFC Litex написа:Във форума на гонг сериозни дискусии не водя, тъй като тук не става, има много по-добри форуми от този в които се водят задълбочени и смислени дискусии, тук в гонг само убивам времето и нищо повече.
Alex написа:аз не съм недоволен - просто виждам как Литекс са самоубиват вярвайки си, че играят добре. Иначе моя ХК си излезе и вече гледам за удоволствие
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 гост