Байерн М-Манчестър Ю

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Btovfan80

Re: Байерн М-Манчестър Ю

Мнениеот Btovfan80 » 31 мар 2010 00:33

Честита победа на феновете на Байерн. Заслужено с оглед на показаното от Ман.Юнайтед през второто полувреме. Много ме е яд, ама няма как да не си призная, че с такава безобразна игра и аз не искам да печелиме! :evil:

[offtopic]А към всички тея дето говорят глупости - Байерн както биха, така можеха и да паднат! Колко положения изпуснахме през първото полувреме, а към тях ако добавим и гредата на Видич, мачът можеше да завърши по съвсем различен начин![/offtopic]
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 31 мар 2010 00:34

Btovfan80 написа:Честита победа на феновете на Байерн. Заслужено с оглед на показаното от Ман.Юнайтед през второто полувреме. Много ме е яд, ама няма как да не си призная, че с такава безобразна игра и аз не искам да печелиме! :evil:

[offtopic]А към всички тея дето говорят глупости - Байерн както биха, така можеха и да паднат! Колко положения изпуснахме през първото полувреме, а към тях ако добавим и гредата на Видич, мачът можеше да завърши по съвсем различен начин![/offtopic]

Мерси. Още един трезво мислещ човек ;).
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
FCBrot
Контакти:

Мнениеот FCBrot » 31 мар 2010 00:45

Братлета не се радвайте мн!!!Щото "дяволчетата" разправяха небивалици от сорта 3-0 4-0...оставете ги да бучат там...ние да се радваме на победата !!! :) вива Байерн ли викаха в италия :) :) :) :)
Munchen ist ROT!!!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 31 мар 2010 00:52

FCBrot написа:Братлета не се радвайте мн!!!Щото "дяволчетата" разправяха небивалици от сорта 3-0 4-0...оставете ги да бучат там...ние да се радваме на победата !!! :) вива Байерн ли викаха в италия :) :) :) :)

вива вива ефце Байерн ;). или ооо Die Bayern
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 31 мар 2010 01:19

Честито на всички баварци и от мен ;) Байерн за пореден път доказа,че е един от най-големите европейски клубове и,че класата е вечна,за разлика от формата.Пожелавам ви да спечелите Шампионската лига :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 31 мар 2010 01:22

acmilan написа:Честито на всички баварци и от мен ;) Байерн за пореден път доказа,че е един от най-големите европейски клубове и,че класата е вечна,за разлика от формата.Пожелавам ви да спечелите Шампионската лига :)

Mерси приятел,ще бъде трудно,но не и невЪзможно :)

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 31 мар 2010 01:53

Добре,че Байерн би!!! Според гонг обаче -Байерн взе реванш от Юнайтед след 11 години, но ще трябва да го защити- ... всъщност реванша Байерн го взе само две години по късно пак на четвъртфинал. По едно стечение на обстоятелствата преди първия мач тогава пак Жалке04 водеше Бундеслигата с 2 точки пренина пред Байерн!!
А най-точно казано, досега от 9 мача помежду двата тима МанЮ има само една супер случайна победа, както добре всички се сещат на стадиона в Барселона в края на миналия век ;) В реванша резултатът ще е същият. За продеден път Сърът на Негражданите обърка тактиката, но сега нямаше кой да му свири дузпа.

Brannik
Контакти:

Мнениеот Brannik » 31 мар 2010 04:36

football.total написа:Не че искам да ви дразня но обективно погледнато Байерн има около 10% шанс да отстрани Юнайтед. Единственото на което могат да се надяват баварците е някои Х на Алианц Арена. Нищо повече. В Англия Байерн няма шанс в това си състояние. Просто динамичния футбол който се играе в Англия е непознат на германицте. Поменте ми думите пак ще си говорим след мачовете, но Байерн не може и няма да издържи на темпото на Юнайтед. Байерн в момента няма класа, Юнайтед я има. Не казвам че Рибери или Робен са лоши футболисти, просто баварците нямат класа. С кой точно ще печелят битката? Със Швайни и Ван Бомел ли? И кой ще играе срещу Нани? Алаба???? Хайде не ставайте смешни. Байерн едва се справи с Фиорентина, отбор на 8мо место в Италия а Юнайтед буквално помете Милан. Просто баварците си стигнаха лимита тази година в Лигата. Купата на Германия и Бундеслигата може и да я спечелят, но в Европа още дълги години според мен нямат шанс. Освен ако не играят до финала с отбори като Фиорентина, Бордо, ЦСКА Москва итн... Както стана преди години с Порто. Но това се случва ведънж на 100 години общо взето...

:) :) :)

за такъв "вглъбен" материал няма лекарство,пази боже..

BAYERN

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 31 мар 2010 08:02

Опасно слепи са повечето фенове на МЮ :!:

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 31 мар 2010 08:24

Честита победа на феновете на Байерн. Тотално МЮ бяха надиграни и ме е яд за загубата, въпреки че си имахме своите шансове. :evil: :evil:
САФ тотално обърка състава. Очаквах и според мен(ако мога да бъда съдник на САФ) трябваше да започнем със същия състав, който победи Пул с 2-1. Въпреки това все още се надявам да се потвърди едно старо правило в ШЛ "След един силен мач следва един слаб." МЮ разгромиха Милан с 4-0 и направиха слаб мач следователно е време за един силен. Освен това поне според моите виждания ни предстои Рубиконът на сезона и това е мачът с Челси през уикенда. Веднага след него следва тежка битка с Байерн на Олд Трафорд. По тази причина състава трябваше да се запази свеж за доста мачове напред в кратък период от време, което може би определя състава на САФ.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Върни се в “Байерн”