ВЕЛИК ЖРЕБИЙ!!!ЧЕРНО МОРЕ-Левски
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: РАЗГРОМ!
Съдбата си връща!Колко е гадно да ти отменят автогол?
Но пък мача съвсем не е толкова важен,както беше при автогола на Легендата!Така ,че още ще Ви връща съдбата!
честито на всички черноморци,по добри бяхте и по мотивирани.Срам ме е че имаме футболист като Рабех.
LEVSKI_FOREVER
Съдията,Моми,Боби и всичкото БФС са нещастници.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
Браво на моряците, така трябва да се мачкат картонените тигри,които ограбват футбола в България
поредна гавра с българския футбол сътвори бфс в мача между ч.море и Левски.дано след поредната гавра с шампиона дружинката на боби-перуката ,момиров и техните господари от дпс най-сетне са щастливи .докато тази капиталистическа мафия управлява и изнасилва футбола в България ,футбол у нас няма да има
joro65 написа:Съдбата си връща!Колко е гадно да ти отменят автогол?Но пък мача съвсем не е толкова важен,както беше при автогола на Легендата!Така ,че още ще Ви връща съдбата!
+1
[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
maximalniq написа:Не мисля,че съдията е виновен за слабата игра на Левски,но определено повлия на резултата...
Подкрепям те напълно...Но е факт,че отмени чист гол на Левски,вие смятате ли,че ако беше станал 1-2 за левски така щеше да завърши мача
levski55 написа:поредна гавра с българския футбол сътвори бфс в мача между ч.море и Левски.дано след поредната гавра с шампиона дружинката на боби-перуката ,момиров и техните господари от дпс най-сетне са щастливи .докато тази капиталистическа мафия управлява и изнасилва футбола в България ,футбол у нас няма да има
На вас от 1990 год насам всяка титла ви е със съдийски аванти, затова най-малко трябва да говорите.Когато феновете на другиоте отбори протестирахме срещу съдийската мафия, вие говеда и свине ни наричахте селяни, комплексари и т.н.
ае ае стига се оправдавахте. Всичко тръгна от картона на рабех. Просто Морето бяха по-добрия отбор
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Густо това заслужават го левскарите.. Още дълги години трябва да им сипват съдиите с големия черпак, за да им се върне за всичкото зло, което са сторили на БГ футбола.