Купа на България: Черно море (Варна) - Левски (София), Сряда от 15:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Купа на България: Черно море (Варна) - Левски (София), Сряда от 15:00 ч.
Абе, хора, стига с тези съдии. Блъснал го. Той така си бяга с високо вдигнат крак, нали? Охене е стар вече. Мечката също. За мен Илиан надигра Хулио и това е. Но ние нямаме деветка. Аз не разбирам 90-килограмов мъж като Сангаре как пада така. Загубихме. Приемете го. В неделя бием и това е. Никой не може да каже, че ако бяхме отстранили "морето", щяхме да спечелим Купата. Кофти жребий. Ако ги бяхме срещнали на финала, 99% на "Васил Левски" щяхме да ги убием. Не би.
vlong написа:Още с промените в състава в началото се отвори една язва,втора язва -толерирането на играта на Ч.море.
Посягането на Панайотов срещу вратаря си беше жълт,имаше разни задържания,дърпане на фланелки ,които са си жълт,но нямаха,вместо това първото посягане на Сангаре веднага жълт. От.н.
Това накланя везните Койс,когато не ошамариш циганите ,те какво правят?
Крадат те и те шибат .
Това е липсата на правосъдие в Бг,и от ЕС ни ругаят най-много за това.
От там произтича и корупцията,и беззаконието ,и бедността ,и битовото насилие и изобщо Всичко,което ни унищожава.
Така ,както беше унищожен и Левски днес.
За да ги победиш Тея ритачи,трябва да си с две класи отгоре,и пак не е гаранция.
Естествено ние не сме ,това си го знаем.
Но да се отричат страничните фактори,това си е отявлен нихилизъм.
Няма посягане на Панайотов , има ритане с бутоните на Панайотов в крака на Маркович . За същото Охене получи чк, като разликата е ,че едното и при борба за топката , а в другата ситуация в момента на удара топката е на повече от 10 метра от ситуацията . Това е удар без топка . Това не може да бъде нещо различно от чк
W84me написа:Сега слушах и коментара на Ниския за случката с Майкон... На тоя душицата му е доста по-дребна, дори от самият него, долен лъжец!
Това лекенце търсеше провокация и си я получи. Изкара картон на Майкон. Кой е той за да казва на футболист на Левски да хвърля по-бързо? Още повече, че ние изобщо не бавихме а се опитвахме да решим мача в редовното време. И съдията не му даде картон за провокацията. Изключително показателно.
Никой нищо не е надиграл.
То се видя как се изнервиха играчите от съдийското свирене,като ти заминат нервите ,край ,става белята.
Тея срещу Лудогорец направиха същото ,едно излизане на Панайотов срещу вратаря и един гол.
Лудогорец направиха дузпа ние не успяхме.
Хулио не го знам какво е гледал на запис ,ама живото изживяване е най-важно.Сега вече си има понятие.
Тези промени в състава в началото, на 50% му изядоха главата.
Който има понятие от фотоколажи му давам идея - Анимацията на Ред Бул и Гинчев дава Крилаааа
То се видя как се изнервиха играчите от съдийското свирене,като ти заминат нервите ,край ,става белята.
Тея срещу Лудогорец направиха същото ,едно излизане на Панайотов срещу вратаря и един гол.
Лудогорец направиха дузпа ние не успяхме.
Хулио не го знам какво е гледал на запис ,ама живото изживяване е най-важно.Сега вече си има понятие.
Тези промени в състава в началото, на 50% му изядоха главата.
Който има понятие от фотоколажи му давам идея - Анимацията на Ред Бул и Гинчев дава Крилаааа
САМО ЛЕВСКИ!
За разлика от повечето тук аз смятам, че треньорът ни имаше ясен у бих дори казал правилен план за победа. С по-офанзивен футбол след 60 Мин, когато се очаква повече умора на по-възрастните играчи на Черно море и това се видя на терена дори и с 10 души
Радвам се, че познах точен резултат вчера!!! Просто прогнозата ми изчезна някъде, ама нищо. Радвам се също, че гола беше дело на Тонев, истински ботевист!!! Между другото ми прави впечатление, че който каквото ми направи винаги му се връща тройно!!! Когато ми направят добро, винаги тройно им се връща. Направят зло, отново тройно им се връща!.......съдба..........
Е мислех си, че ще вземете и купата и титлата, ама не познах, Струва ми се, че за титлата имате сили!
Е мислех си, че ще вземете и купата и титлата, ама не познах, Струва ми се, че за титлата имате сили!
АЗ И ВЪЛЧО СМЕ ОТ РАЗЛИЧЕН СВЯТ, НО И ДВАМАТА СИЛНО ОБИЧАМЕ ОТБОРИТЕ СИ!!!:)))
honda написа:vlong написа:Още с промените в състава в началото се отвори една язва,втора язва -толерирането на играта на Ч.море.
Посягането на Панайотов срещу вратаря си беше жълт,имаше разни задържания,дърпане на фланелки ,които са си жълт,но нямаха,вместо това първото посягане на Сангаре веднага жълт. От.н.
Това накланя везните Койс,когато не ошамариш циганите ,те какво правят?
Крадат те и те шибат .
Това е липсата на правосъдие в Бг,и от ЕС ни ругаят най-много за това.
От там произтича и корупцията,и беззаконието ,и бедността ,и битовото насилие и изобщо Всичко,което ни унищожава.
Така ,както беше унищожен и Левски днес.
За да ги победиш Тея ритачи,трябва да си с две класи отгоре,и пак не е гаранция.
Естествено ние не сме ,това си го знаем.
Но да се отричат страничните фактори,това си е отявлен нихилизъм.
Няма посягане на Панайотов , има ритане с бутоните на Панайотов в крака на Маркович . За същото Охене получи чк, като разликата е ,че едното и при борба за топката , а в другата ситуация в момента на удара топката е на повече от 10 метра от ситуацията . Това е удар без топка . Това не може да бъде нещо различно от чк
Ами те така и не го повториха,бях се вторачил в екрана ,какво стана.Нищооо
Бахти тв предаването,бахти скапаните условия,и като ги наредиш всичките предпоставки Как да не псуваш?
САМО ЛЕВСКИ!
- metodito
- Контакти:
vvessel написа:metodito написа: Илиян беше подходил доста предпазливо към мача. Вместо урболешката да се хвърли. Бала беше деактивиран. А за пореден мач гледам Джемили да се връща в защита. Страшен километраж навъртя това момче. Не спрях да го ритат тези катъри. Този мач отиваше на продължения, ако не беше Охене. Камдем загатва за голям потенциал, но точно в този мач може би Алдаир щеше да е по-подходящ.
Въобще, глупав мач.
Илиян не беше подходил толкова предпазливо, колкото Левски успя да ги затвори. Точно затова Веласкес пусна точно тези футболисти. Реално той подходи предпазливо. След това пусна бързи и технични футболисти които да решат мача в края, но Охене прецака всичко. И как реши , че Алдаир е бил по- подходящ при положение, че е щета в защита? На подготовката ни вкараха доста голове от негови грешки, а в този мач беше ясно, че трудно ще се вкара повече от един гол.
Що се отнася до Джемили, той е доста зает в дефанзивна фаза, както и всички офанзивни футболисти, но точно при гола го домързя да тича да покрие неговия човек и Цунами тръгна, но малко късно. Пусни си повторението и ще видиш. Иначе в офанзивен план твърде много задържаше топката и му беше отнета няколко пъти. Мисля че това да остане до края също беше грешка, но треньора вероятно го е гласял за смяна в продълженията към които се бяхме запътили.
Ако нещо работи, не го поправяш. Алдаир и въобще цялата четворка в защита е едно. И Хулио реш да направи две промени баш в защитата. Защо? Гашпар още не се е утвърдил, не е запознат. Цунами на неговата позиция някак си се утвърди. Евала на Ел Капитан. Мечката... Това ми е най-странния трансфер. Кипърското въобще не е по-силно от нашето първенство. Някои сравняват идването на Боримиров с неговото. Къде игра Дани, къде Мечката? Мислович е вероятно футболистът с най-много отнети топки след Цунами. Това мачът на сеозна ти, едва ли не и слагаш Каап? динствено бих възприел решенията на Хулио, ако са направени с оглед на мача в неделя. Този мач беше по-важен в ...техническо отношение. Купата дава излаз на УЕФА, а тя даже при отпадане, повече мачове в Европа. В неделя победата има по-скоро... емоционално значение предвид грешните стъпки на "морето" и "Ботев". Един хикс в неделя няма да промени класирането. А една победа няма да ни направи шампиони.
metodito написа:Ако нещо работи, не го поправяш. Алдаир и въобще цялата четворка в защита е едно. И Хулио реш да направи две промени баш в защитата. Защо? Гашпар още не се е утвърдил, не е запознат. Цунами на неговата позиция някак си се утвърди. Евала на Ел Капитан. Мечката... Това ми е най-странния трансфер. Кипърското въобще не е по-силно от нашето първенство. Някои сравняват идването на Боримиров с неговото. Къде игра Дани, къде Мечката? Мислович е вероятно футболистът с най-много отнети топки след Цунами. Това мачът на сеозна ти, едва ли не и слагаш Каап? динствено бих възприел решенията на Хулио, ако са направени с оглед на мача в неделя. Този мач беше по-важен в ...техническо отношение. Купата дава излаз на УЕФА, а тя даже при отпадане, повече мачове в Европа. В неделя победата има по-скоро... емоционално значение предвид грешните стъпки на "морето" и "Ботев". Един хикс в неделя няма да промени класирането. А една победа няма да ни направи шампиони.
Според мен треньорът даде приоритет на първенството и се опита да вземе този мач с повечето нови футболисти, защото вече имаме равностойни на всички позиции, без ЦН. Донякъде го разбирам, първенството и второто място е далеч по-сигурно класиране за Европа от евентуално печелене на Купата.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Черно море от три месеца, както писах и преди това, чрез ВАР успяха да изкарат 5-6 червени картона и няколко дузпи. Ситуациите все бяха изключително спорни, но чрез правилната камера, изглеждат ОК.
Най-интересното е, че оранжевите кхмери от Ловеч отново се сдобиха с криминално проявени собственици. То не беше Илия Павлов, Васил Божков в силните му мафиотски години, Митал, който разори и ограби Кремиковци, колкото и да беше зле, все имаше какво да се спечели в полза на държавата от този огромен завод. Томов и видя сметката, но след това дойде нискоразредното селско борче Гриша Ганчев, който явно си има спонсор, защото акъл и за две стотинки няма. Сега пък братята Папазки, които в края на миналия век ги издирваха за поръчкови убийства и какви ли не престъпления. Чета, че единия - Георги, май бил лежал в затвора, но доста бързо са го пуснали. Та такива са всички собственици на покойното ЦСКА, а и днешния ребрандиран Литекс.
Най-интересното е, че оранжевите кхмери от Ловеч отново се сдобиха с криминално проявени собственици. То не беше Илия Павлов, Васил Божков в силните му мафиотски години, Митал, който разори и ограби Кремиковци, колкото и да беше зле, все имаше какво да се спечели в полза на държавата от този огромен завод. Томов и видя сметката, но след това дойде нискоразредното селско борче Гриша Ганчев, който явно си има спонсор, защото акъл и за две стотинки няма. Сега пък братята Папазки, които в края на миналия век ги издирваха за поръчкови убийства и какви ли не престъпления. Чета, че единия - Георги, май бил лежал в затвора, но доста бързо са го пуснали. Та такива са всички собственици на покойното ЦСКА, а и днешния ребрандиран Литекс.