ЦСКА-София(София) - Левски / 07.10 / 14:45
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЦСКА-София(София) - Левски / 07.10 / 14:45
С оглед на очакванията, Гидженов се представи почти отлично. Допусна грешки, но не бяха фрапиращи, а се очакваше да заколи Левски.
Мачът завърши справедливо. Слаба игра и от двата отбора. За пореден път се показа , че Левски има нужда от вратар, плеймеикър и Бари. Рикардиньо игра ли въобще в този мач. Някои чу ли го въобще. Трябва таран не пиклив 70 кг нападател. Тези леки нападатели не стават. Доказа се и в Европа.
Halo написа:С оглед на очакванията, Гидженов се представи почти отлично. Допусна грешки, но не бяха фрапиращи, а се очакваше да заколи Левски.
Много внимателно боравеше с картоните. Само избутванията с ръце на орангутана Юга не бяха санкционирани.
Левски си създаде поне 7-8 реални голови възможности. Латекс нищо не създадоха, това направиха основно Кордоба и Андреев. Т.е. Левски можеше да спечели с разлика. От началото на сезона нито един отбор не е надиграл сините. Рикардиньо е в потресаваща форма, а Уелтън вкарва изключително нисък процент от положенията си, които обикновено сам си създава.
NOMER14 написа:Halo написа:С оглед на очакванията, Гидженов се представи почти отлично. Допусна грешки, но не бяха фрапиращи, а се очакваше да заколи Левски.
Много внимателно боравеше с картоните. Само избутванията с ръце на орангутана Юга не бяха санкционирани.
Това е така от както Срога играе в Латекс.
-
- Контакти:
Хикса е резенон на фона на това, че и двата отбора имаха положения и можеше да вкарат поне по един гол още. Уелтън в онази ситуация към края, когато стреля встрани, имаше Фадига абсолютно сам вдясно от точката на дузпата, но се полакоми и не му я даде...
Този път Митков изнесе центъра, докато Краев никакъв го нямаше. Сякаш движението без топка на Краев бе такова, че винаги бе далеч от събитията.
Гидженов мисля, че свири добре. Показа еднакъв стандарт, показа някакъв авторитет и не се скри зад картоните рано рано.
Този път Митков изнесе центъра, докато Краев никакъв го нямаше. Сякаш движението без топка на Краев бе такова, че винаги бе далеч от събитията.
Гидженов мисля, че свири добре. Показа еднакъв стандарт, показа някакъв авторитет и не се скри зад картоните рано рано.
Същия мач както с числото , тогава Рикардиньо изпусна чисто положение да ги качи на 2-0, като и сега Уелтън и си заспиваха и двата мача...
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

Краев изчисти всички високи топки, отправени от тъча към наказателното ни поле от Юга. А те бяха 10-15.
За мое огромно съжаление съм все още в играта:
Славия - Левски
25 сеп 2023 23:31
Очакванията ми са за 8 точки в следващите 5 мача. Първите 3 точки да са от този мач...
Аз ги виждам така:
Славия - 3т.
Лудогорец - 0/1т.
-София - 0/1т.
Черно море - 1т.
Берое - 3т.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!