Ron Jeremy написа:Е щото вие не почнахте три дена преди мача с познатите тъпотии , тия рогачи ,там футбол не се играе,ще сме повече от тях , терена е картофена нива, иначе ние сме ревали от съдии !!! На времето Илиян лилипута ви носеше на гръб и ви печелеше доста мачове и ти си седнал да ми говориш за комплекси ... люлински бекsinqkrepost1914 написа:Aбе, смешници, всички помним 2015 как 1 месец преди финала виехте на умрело как имало директива, как нямало сила на Земята, която да позволи Левски да не вдигне купата. А какво стана после, ревльовци ? Радвахте ли се на купата ? Радвахте се ! Разбиха ли ви се селските конспирации ? Ама тогава не ви беше срам от това какви латерни бехте преди мача, щото бехте заети да се радвате, все пак бяхте били говедата на финала. Тогава броихте ли колко коли със софийска регистрация имаше ? Или мишкувахте, защото бяхте 6 пъти по-малко в съседния ви Бургас ? Ебаси жените сте, то и за това с тренерчето ви сте се взели, щото ви харесва дружно да виете. Така оправдание винаги имате, ако не спечелите. Ако случайно биете на картофената нива, вече цапате гащите от кеф каква велика сила сте. Радвайте си се на играта на отбора и на женското хленчене на Илиян лилипута и оставете всепризнатия некадърник Сватбата на мира най-накрая. И най-вече стига сте плюли по Левски, защото може да ви се върне стократно по-силно ! Ние много си обичаме отбора, но можем и много да мразим. Особено, когато някой петни свещеното Л. Толкова по темата.
Това е факт. И ние преди мача си ги зеехме едни, защото си знаехме какво ще бъда и така си и беше. Терена не беше ли нива ? Отбора ви не игра ли традиционно грубо пак ? Не ревете ли от съдията ? Както виждаш за Сватбата само написах, че не става. Друго не съм коментирал за него, защото няма смисъл. Просто Левски е слаб този сезон и да се оплакваме от съдии е смешно. Написах преди мача, че очаквам най-много Х за нас, като по-вероятно беше да биете. Аз лично нямам проблем да си призная и грешки в наша полза, просто това е маловажно, поне за мен. Ние имаме задача да си спасим отбора. А Илиан ако ще на един пръст да ни е носил няма значение, след като той отдавна падна в очите на левскарите. И продължава да пада с всяко едно изказване и всеки един мач срещу нас.