ВЕЧНОТО ДЕРБИ НА БЪЛГАРИЯ! ЦСКА - "Левски"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Прогноза за мача.

а)Победа за ЦСКА.
92
33%
б)Категорична победа за ЦСКА.
26
9%
в)Равен.
38
14%
г)Загуба за ЦСКА.
124
44%

Общо гласове: 280

MarianDimitrov
Контакти:

Re: ВЕЧНОТО ДЕРБИ НА БЪЛГАРИЯ! ЦСКА - "Левски"

Мнениеот MarianDimitrov » 02 сеп 2019 17:44

delqnski47 написа:
djd написа:https://topsport.bg/bg-football/kakvo-e-nakazanieto-za-stapvane-varhu-glavata-na-sapernik-na-hod-sa-komisiite.html
Имам коментар, ама не искам да обиждам горките животинки.

Абе верно тва положение го бяхме забравили...

Не сме го забравили, точно след мача написах пост, че този селтак, миланов е за затвора, заради малоумщината си !
Велик ЦСКА !

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 02 сеп 2019 17:59

Забравата е много голяма в двата форума. Преди мача цари къде по-голям, къде по-малък овчи оптимизъм, но не липсват прогнози 3/4/5-0, газене, унижение и т.н., пада един гол, къде случаен, къде изработен и се почва с треньора, който е объркал стартовите 11, тактиката, смените, после всеки си плюе по неговия "любимец" Х, който дори да е бил на 20 метра от ситуацията носи някаква вина за гола, после нещата се обръщат и мачът завършва Х като едните се ядосва, че не почнали както трябва мача, иначе щели да го спечелят убедително, а другите, че не го завършили както трябва, щото пак щели да го спечелят убедително. И разбира се много слабият противник, надигран напълно, трябва да е доволен на точката, но другият път прошка няма да има. И така до... другия път, когато нещата се повтарят. Единствено липсва този път решителната роля на съдията, което ми създава чувство на непълнота

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 02 сеп 2019 18:31

drvasko98 написа:Забравата е много голяма в двата форума. Преди мача цари къде по-голям, къде по-малък овчи оптимизъм, но не липсват прогнози 3/4/5-0, газене, унижение и т.н., пада един гол, къде случаен, къде изработен и се почва с треньора, който е объркал стартовите 11, тактиката, смените, после всеки си плюе по неговия "любимец" Х, който дори да е бил на 20 метра от ситуацията носи някаква вина за гола, после нещата се обръщат и мачът завършва Х като едните се ядосва, че не почнали както трябва мача, иначе щели да го спечелят убедително, а другите, че не го завършили както трябва, щото пак щели да го спечелят убедително. И разбира се много слабият противник, надигран напълно, трябва да е доволен на точката, но другият път прошка няма да има. И така до... другия път, когато нещата се повтарят. Единствено липсва този път решителната роля на съдията, което ми създава чувство на непълнота

Въпрос на манталитет и възпитание.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 02 сеп 2019 19:17

Много слаби и двата отбора, а мача неблестеше с нищо запомнящо се.
Тиаго и Соу на живо изглеждат още по-слаби (не във форма) футболисти.
Занев и Тиаго определено са от групичката на Бодуров и Пинто, и това идеално си пролича второто полувреме.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 02 сеп 2019 21:15

Гледам мача Нефтохимик-Септември, беше свирена дузпа за Септември при идентично положение като това снощи срещу Кери,всички бяха съгласни че има дузпа,а в студиото на Диема се надпреварваха да хвалят опитният съдия.Сега следва и да разберем кой е този така добър съдия,изгонения завинаги от съдийството Станислав Ставрев,явно отново го подготвят за нови задачи при нужда.Моето лично мнение е че и снощи и тази вечер ситуациите си бяха дузпи,чудно ми беше че коментиращите по Диема снощи говореха едно,а тази вечер друго.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 02 сеп 2019 21:17

Old_death написа:
rebelheartous написа:
goshev написа:Защита така и не можем да вържем - един идва друг си отива.Не знам колко мача подред сме играли с едни и същи в защита.Плеймейкър нямаме (на нас си ни трябва такъв), крила нямаме, ЦН на практика нямаме.Как да сглобиш отбор, че и с претенции за титла и купа?

Като си извадил от състава по неясни причини двамата най-добри играчи (Бодуров и Пинто), точно такава картина се получава, каквато я описа. :|

Причините за ваденето им от състава се знаят, но има неща, които трябва да си останат в кухнята. Достатъчно е да се знае, че Бодуров е с треньорска контузия заради системно неспазване на режима и превишаване на пълномощията като капитан на отбора. При Пинто е опит за създаване на групички и гледане в заплатата на други. Свалям шапка пред Дедо, че намери топки да ги забие и двамата извън състава! Футбола е колективна игра и трябва да има ред и дисциплина.

За последното съм съгласен. Но когато за обществеността и феновете няма нито един изкаран факт защо Пинто и Бодура не играят, започват да се прокрадват всякакви съмнения. Неслучайно всякакви легенди, бивши наши футболисти, че дори Балъков нададоха вой за връщането им. Да не говорим, че Бала извика Бодуров за предстоящите мачове. Докато не научим повече подробности за отстраняването им, за мен това си остават треньорски грешки. И освен всичко друго, тези грешки доведоха до отпадането ни от Зоря, както и това, че вчера нямахме адекватен разиграващ халф (разбирай Пинто), който да вършее в средата на терена.
Последна промяна от rebelheartous на 02 сеп 2019 21:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 02 сеп 2019 21:18

mistreated написа:но като цяло съм съгласен с това, щом създават интриги

Имаш ли източник за това или просто принципа "един човек каза..."?

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 02 сеп 2019 23:47

Old_death написа:
rebelheartous написа:
goshev написа:Защита така и не можем да вържем - един идва друг си отива.Не знам колко мача подред сме играли с едни и същи в защита.Плеймейкър нямаме (на нас си ни трябва такъв), крила нямаме, ЦН на практика нямаме.Как да сглобиш отбор, че и с претенции за титла и купа?

Като си извадил от състава по неясни причини двамата най-добри играчи (Бодуров и Пинто), точно такава картина се получава, каквато я описа. :|

Причините за ваденето им от състава се знаят, но има неща, които трябва да си останат в кухнята. Достатъчно е да се знае, че Бодуров е с треньорска контузия заради системно неспазване на режима и превишаване на пълномощията като капитан на отбора. При Пинто е опит за създаване на групички и гледане в заплатата на други. Свалям шапка пред Дедо, че намери топки да ги забие и двамата извън състава! Футбола е колективна игра и трябва да има ред и дисциплина.

След мача Дедо каза нещо и наблегна на него,а именно каза че (от тук нататък ще играят само най-добрите),за мен това означава че някой го е натискал да пуска играчи без да са го заслужавали.В случая мисля че имаше в предвид Тиаго ,някой ще отрече ли че той беше пълен фигурант и пародия на себе си.Всички знаем че Тиаго може много повече и точно той би трябвало да разбира какъв мач е това дерби.През второто полувреме Тиаго бе заменен ,и мача се обърна.Така че в следващите мачове,ако португалеца последва съдбата на Бодуров и Пинто да не се учудваме сам си е виновен. Отстраняването на тази групичка ще струва скъпо на Клуба и затова Петрович е бил натискан да ги пуска,Но Дедо наистина има топки и е прав отбора трябва да е над всички.А тези групички за малко да успеят с преврата когато свалиха Митов,но не са очаквали рокадата с Дедо.

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 03 сеп 2019 00:20

Old_death написа:
rebelheartous написа:

А с Давидов каква е ситуацията?И той ли е в някоя завера или просто нищо не става от него?

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 03 сеп 2019 02:56

goshev написа:А с Давидов каква е ситуацията?И той ли е в някоя завера или просто нищо не става от него?

Той е с колюпковит :) Не знам какво следва, на това момче хич не му върви от както е при нас. То смърт в семейството ли не беше, то конюктивит ли. Другата седмица и един гингивит ще вземе да развие и пак е аут. Малко ми идва неуместно да се лъже за такива неща, честно казано. Защото и Бодуров имаше дискова херния доста време и започна точно като дойде Дедо :roll: Или кажи истината, или нищо не казвай...

Върни се в “ЦСКА”