30 кръг/2019-04-20/ 17:15ч. ЦСКА-''Левски'' FT 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: 30 кръг/2019-04-20/ 17:15ч. ЦСКА-''Левски''

Мнениеот ralka_levskarka » 21 апр 2019 11:07

gihuelo написа:
ralka_levskarka написа:
Red Warrior написа:Тоя Колев е излъгал като дърт сиганин, че са поискали от ЦСКА минута мълчание. Да нямаш грях и да лъжеш, защото си некадърник и не ти е пукало. Да си го носят на гръб синичките!

Аз не виждам къде споменава името на вашия отбор?

Минута мълчание за Сашо Костов? Няма да влизам в дискусия. Искахме да има минута мълчание, не се получи. Това е част от българската футболна култура вероятно. Не искам да влизам в детайли. Мисля, че феновете в сектор „Б” го почетоха достатъчно, както и ние през седмицата. Това е най-малкият проблем”, завърши Колев.

Ралке, името на нашия отбор бе споменато поне от 20 твои съфорумници , които незнайно как стигнаха до заключение ,че не сме искали да има минута мълчание!
Вероятно и от доста други хора , щом клуба излезна с официално становище един час след мача.
Аз имам въпрос, защо не играхте с черни ленти? Това наистина е легенда на българския футбол!
Просто ПК започва да се омазва от лъжи и нищо чудно пропуска от вчера да е негова вина.

Е аз не знаех, че 20 съфорумници са фактор. Аз пък чух, че вината е от по-горе.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 21 апр 2019 11:15

ralka_levskarka написа:
gihuelo написа:
ralka_levskarka написа:
Red Warrior написа:Тоя Колев е излъгал като дърт сиганин, че са поискали от ЦСКА минута мълчание. Да нямаш грях и да лъжеш, защото си некадърник и не ти е пукало. Да си го носят на гръб синичките!

Аз не виждам къде споменава името на вашия отбор?

Минута мълчание за Сашо Костов? Няма да влизам в дискусия. Искахме да има минута мълчание, не се получи. Това е част от българската футболна култура вероятно. Не искам да влизам в детайли. Мисля, че феновете в сектор „Б” го почетоха достатъчно, както и ние през седмицата. Това е най-малкият проблем”, завърши Колев.

Ралке, името на нашия отбор бе споменато поне от 20 твои съфорумници , които незнайно как стигнаха до заключение ,че не сме искали да има минута мълчание!
Вероятно и от доста други хора , щом клуба излезна с официално становище един час след мача.
Аз имам въпрос, защо не играхте с черни ленти? Това наистина е легенда на българския футбол!
Просто ПК започва да се омазва от лъжи и нищо чудно пропуска от вчера да е негова вина.

Е аз не знаех, че 20 съфорумници са фактор. Аз пък чух, че вината е от по-горе.

По принцип не са фактор ! Но можеш да видиш написаното ! Още стои.
А случайно да си спомняш за едно "погребение" след което " попа " почина? Това е във вашата кръв да се занимавате с такива работи.
На кой е вината "отгоре" ако не на ПК?
Божков не е дал да има минута мълчание? Айде стига глупости!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 апр 2019 11:58

gihuelo написа:По принцип не са фактор ! Но можеш да видиш написаното ! Още стои.
А случайно да си спомняш за едно "погребение" след което " попа " почина? Това е във вашата кръв да се занимавате с такива работи.

Под по-горе имам предвид БФС. В целия кръг нямаше минута мълчание, и на другите мачове ли ние трябваше да кажем?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 21 апр 2019 12:17

ralka_levskarka написа:
gihuelo написа:По принцип не са фактор ! Но можеш да видиш написаното ! Още стои.

Под по-горе имам предвид БФС. В целия кръг нямаше минута мълчание, и на другите мачове ли ние трябваше да кажем?

На мен ми направи впечатление същото - миналия кръг имаше минутка мълчание за домакина на Славия ( лека му пръст и да ми прости Господ, но му забравих името) , а сега нищо за голям футболист като Сашо Костов?! Не знам какъв е реда - кой трябва да предложи, трябва ли някой да поиска, кой трябва да се съгласи, но това е като целия ни футбол - пародия!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 21 апр 2019 12:29

percival написа:Какво точно свири Станислав Тодоров при гредата на Малинов ? Даде свободен удар за сините от същото място.

Същото попитах току що и в синия форум, щото стана откъм техните сектори, може да са видели нещо! Лично аз нищо не разбрах в тази ситуация, фаула не беше непряксвободен,нали?!

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 21 апр 2019 14:45

Kiril2681 написа:
percival написа:Какво точно свири Станислав Тодоров при гредата на Малинов ? Даде свободен удар за сините от същото място.

Същото попитах току що и в синия форум, щото стана откъм техните сектори, може да са видели нещо! Лично аз нищо не разбрах в тази ситуация, фаула не беше непряксвободен,нали?!

Защото никой не играл с топката.Бие, греда, и топката пак в него попада.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 21 апр 2019 15:44

Ралке, вашата Павка се омаза в лъжи. Затова не му се влиза в подробности и нашето ръководство го затапи. Беше много глупаво да не се сети, че така ще стане.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 21 апр 2019 17:01

шивача написа:
Kiril2681 написа:

Защото никой не играл с топката.Бие, греда, и топката пак в него попада.

И какво от това, Шивач?!?! Нещо не разбирам - ако един нападател бие от дузпа в гредата и топката се върне при него, няма ли право да я довкара?! :) Баси, това наистина ми е необяснимо! :? Да, свършило е, бития - бит, другото - друго :) , ама...мнооооо съм тъп сигурно?!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 21 апр 2019 17:27

В клипчето със съдийските сакатлъци има ли го кадъра, в който Бодуров се изплю в посока Вашчук или това се има за нормално?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 21 апр 2019 17:47

rsk написа:В клипчето със съдийските сакатлъци има ли го кадъра, в който Бодуров се изплю в посока Вашчук или това се има за нормално?

Между другото, Бодуров и Вашчук си имат сметки за оправяне още от Рига! А инак, би ли пояснил в коя точно посока беше Вашчук? А вятъра накъде духаше? Щото Коки Снайпериста, може просто да е решил да се изплюе на северозапад, а пък Вашчук да е тръгвал на югоизток, вятъра да е бил южен и така....Сериозно, баси въпроса, който задаваш..."в посока Вашчук"...Дооооообре! :)

Върни се в “ЦСКА”