vvessel написа:Стабилен мач , почти без положения за другия отбор.
Костов напълно заслужено номер едно.
Паулиньо за съжаление доста посредствено се представи и след като го смениха се усети стабилизиране по неговия фланг.
Мариани също показа, че трябва да се пуска за по-офанзивен облик на отбора.
Горанов не е зле да му дадат някой мач почивка и да видим новия как ще е на неговия пост.
Все още нещо ни куца във завършващата фаза при контри, защото ако при някои ситуации бяхме разиграли по-добре, Слабия отиваха пак на четворка.
Васчук със стабилни изяви, но защо играеше крило? Не беше ли по-добре Кабрал да си мине от ляво, Обертан от дясно ? Славиша май не е фен на смяна на местата на крилата в движение.
Славиша оставя Обертан да играе където реши. Той реално игра и по двата фланга. Горанов се представи прилично. Първото полувреме проблема беше, че Паулиньо не се връщаше достатъчно назад. Мисля, че в този мач треньорската идея беше с дълги подавания да се търсят двете крила, но първото това не се получи. Второто малко по-добре, но тогава натегнахме и центъра, изнесохме още малко напред играта и тия без проблем можеше да поемат още два-три гола. Лично на мен ми прави впечатление, че отбора изглежда доста добре физически и в последния половин час за пореден мач доминира и противника не може да направи абсолютно нищо освен да сипе топки в нак. поле където и централните защитници и Тиам обират всичко.