ППЛ: Левски (София) - Славия (София) / 2:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Славия (София) / неделя /

Мнениеот popokutepetel » 07 окт 2018 21:24

vvessel написа:Стабилен мач , почти без положения за другия отбор.
Костов напълно заслужено номер едно.
Паулиньо за съжаление доста посредствено се представи и след като го смениха се усети стабилизиране по неговия фланг.
Мариани също показа, че трябва да се пуска за по-офанзивен облик на отбора.
Горанов не е зле да му дадат някой мач почивка и да видим новия как ще е на неговия пост.
Все още нещо ни куца във завършващата фаза при контри, защото ако при някои ситуации бяхме разиграли по-добре, Слабия отиваха пак на четворка.
Васчук със стабилни изяви, но защо играеше крило? Не беше ли по-добре Кабрал да си мине от ляво, Обертан от дясно ? Славиша май не е фен на смяна на местата на крилата в движение.

Славиша оставя Обертан да играе където реши. Той реално игра и по двата фланга. Горанов се представи прилично. Първото полувреме проблема беше, че Паулиньо не се връщаше достатъчно назад. Мисля, че в този мач треньорската идея беше с дълги подавания да се търсят двете крила, но първото това не се получи. Второто малко по-добре, но тогава натегнахме и центъра, изнесохме още малко напред играта и тия без проблем можеше да поемат още два-три гола. Лично на мен ми прави впечатление, че отбора изглежда доста добре физически и в последния половин час за пореден мач доминира и противника не може да направи абсолютно нищо освен да сипе топки в нак. поле където и централните защитници и Тиам обират всичко.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 окт 2018 21:24

Костов вкара един с левия и един с десния крак. Покажете ми друг нападател в ППЛ, който може да го направи.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 07 окт 2018 21:28

W84me написа:Костов вкара един с левия и един с десния крак. Покажете ми друг нападател в ППЛ, който може да го направи.

Тихо сега, Костов не става, тва е Славия, не (поне) Ливърпул.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 окт 2018 21:29

Corwin написа:
W84me написа:Костов вкара един с левия и един с десния крак. Покажете ми друг нападател в ППЛ, който може да го направи.

Мавридас е Меси пред Слави ;)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 07 окт 2018 21:29

Ако беше вкарал и с глава Хубчев трябваше да го причаква след мача да го кани за националния. Не че 8 гола за 11 мача са малко и трябва да се бори с Бербатов и Гонзо за мястото на център нападател, но явно е избрал грешния отбор. Ако беше в Литекс или в Слабия да го бяха взели отдавна ;)
М/у другото Славиша сега каза , че Паулиньо е бил контузен. Това обяснява донякъде слабата му игра.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 07 окт 2018 21:31

W84me написа:
Corwin написа:

Мавридас е Меси пред Слави ;)

В Тъпспорта пише, че Мауридеш и Тиаго рестартирали головите си серии. Кво знаеш ти... :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 окт 2018 21:32

vvessel написа:

Ако беше вкарал и с глава Хубчев трябваше да го причаква след мача да го кани за националния. Не че 8 гола за 11 мача са малко и трябва да се бори с Бербатов и Гонзо за мястото на център нападател, но явно е избрал грешния отбор. Ако беше в Литекс или в Слабия да го бяха взели отдавна ;)
М/у другото Славиша сега каза , че Паулиньо е бил контузен. Това обяснява донякъде слабата му игра.

След първото полувреме, като се прибираха вървеше с доктора на отбора и накуцваше. Дано е добре и все пак Васчук се представи по-добре.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 07 окт 2018 21:36

След последните два мача и ако в следващите защитата продължи да се справя по същия начин мисля, че Славиша спокойно може да си помисли да почнем да излизаме без вратар :lol: :lol: :lol:
Иначе доживях да видя дългуча да избие центриране от корнер :)

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 07 окт 2018 21:40

Супер плодове можем да берем, ако нагодин стила си към Костов - много двойни подавания и пасове в коридор между защитниците. Костов е нападател, като Индзаги. Малко калитарски голове може да вкарва понякога, но примерно един Буш изпуска фрапантни положения, докато Костов си ги вкарва.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 07 окт 2018 21:44

Serafim написа:Супер плодове можем да берем, ако нагодин стила си към Костов - много двойни подавания и пасове в коридор между защитниците. Костов е нападател, като Индзаги. Малко калитарски голове може да вкарва понякога, но примерно един Буш изпуска фрапантни положения, докато Костов си ги вкарва.

Принципно е така, но трябва да имаме и вкарвач от втора позиция, а там е Обертан и пропуска калитарски. Мариани или Кабрал , а може би и Васчук ако са зад нападателя можем да бъдем по-ефективни, мисля.

Върни се в “Левски”