ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /3:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

И в следващия кръг отива...

Левски
192
44%
Вадуц
242
56%

Общо гласове: 434

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /17 юли/

Мнениеот Red_Neck » 14 юли 2018 08:05

scevola7 написа:На реванаша, ако затворите двата фланга няма да имате проблеми - Вадуц са много слаб отбор, а Вие сте пред собствена публика.

По принцип си прав, но това трябваше да стане първия мач. В този трябват 2 чисти гола.
Полуаматьорите имат 2 прилични крила и на всички е ясно, че ще се окопаят и ще дебнат на контри.
Не падне ли гол до 30-тата минута, дори този полуаматьорски отбор от ЛИХТЕНЩАЙН ще има реален шанс да продължи.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 юли 2018 08:28

Тези въобще не трябва да играят в Европа. :evil: Преди две години срещнали швейцарци в Европа. :lol: Гледайки статистиката им, много рядко отстраняват повече от един съперник, но в последните години винаги отпадат с бой. Домакински победи над Апоел Тел Авив, над Базел, победа като гост над Уйпещ с 0-4 :shock: , равенство с Мидтиланд, споменатото отстраняване на Войводина са успехите им. Според мен ги отстраняваме с разлика. Всичко зависи от Роси.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 14 юли 2018 09:07

На всички им се иска да продължим, но много малко вярват в това.

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 14 юли 2018 09:56

Ето ,оказва се,че ще сме без Тиам-при липсата на друг играч от неговия тип,очаквам отново Гомес на неговата позиция,Обертан отново да не се ползва,като крило,а в центъра и една ,отново какафония!Ще бъде ужасно тегав мач,още повече и без нападател,който може да увлече защитата и да отвори пространства.Буш е пълно дърво

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 14 юли 2018 10:03

Тия ще ги бием, ама после какво ще правим, не знам... А, нашите се точат за групи на ЛЕ. :o Ние нямаме играчи за титулярния състав, а на скамейката е ужас. Треньора дори няма да го коментирам... :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 14 юли 2018 10:09

koisa написа:Тия ще ги бием, ама после какво ще правим, не знам... А, нашите се точат за групи на ЛЕ. :o Ние нямаме играчи за титулярния състав, а на скамейката е ужас. Треньора дори няма да го коментирам... :geek:

Не е сигурно. Само да не излезем пренавити за разгром...... и накрая да стане като на мача със Славия :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 14 юли 2018 10:17

modor написа:
koisa написа:Тия ще ги бием, ама после какво ще правим, не знам... А, нашите се точат за групи на ЛЕ. :o Ние нямаме играчи за титулярния състав, а на скамейката е ужас. Треньора дори няма да го коментирам... :geek:

Не е сигурно. Само да не излезем пренавити за разгром...... и накрая да стане като на мача със Славия :mrgreen:

Щом Спас вчера е бил при тях, значи би трябвало да се хвърлят на макс. Поне това действаше пролетта преди финала. Принципно само на мускули би трябвало да се взимат мачове срещу такива отбора.
R.I.P.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 юли 2018 11:22

Аз още преди 3-4 месеца писах, че 1-ви и вероятно 2-ри кръг, ще са ни по-трудни, щото се очакват съперници, които играят предимно в защита.
А на нас от години, подобни са ни проблем.
Далеч по ясна перспектива ще имаме срещу силен отбор.

Стоим си наредени пред пеналта и чакаме нЕкой корнер, в който Яблонеца избухва. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 14 юли 2018 11:58

Аз още съм в шок от изказването на Роси,че не трябва да се срамувам от загубата....

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 14 юли 2018 11:59

THE G.A.M.E написа:
Аз още преди 3-4 месеца писах, че 1-ви и вероятно 2-ри кръг, ще са ни по-трудни, щото се очакват съперници, които играят предимно в защита.
А на нас от години, подобни са ни проблем.
Далеч по ясна перспектива ще имаме срещу силен отбор.

Стоим си наредени пред пеналта и чакаме нЕкой корнер, в който Яблонеца избухва. :mrgreen:

Ами дано, и на мен ми се иска Левски в групите, ама само с Яблонски, Горанов, Обертан и Паулиньо няма да стане... Трябват ни поне още 2-3 човека от тяхната класа.
R.I.P.

Върни се в “Левски”