Съдът засекрети договора за ЦСКА до февруари 2019 година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Съдът засекрети договора за ЦСКА до февруари 2019 година

Мнениеот Ozzimozzi » 29 сеп 2017 19:56

Ръководството на клуба е поискало да се види с управата на съеминниците си 

Ръководството на ЦСКА е поискало среща с управата на ЦСКА 1948 за стадион "Българска армия", съобщи Sportal.bg.

Административният директор на ЦСКА  Милко Георгиев се е свързал с човек от ръководството на клуба от четвърта дивизия и е поискал официална среща. Георгиев е заявил, че двата отбора могат да ползват заедно съоръжението в Борисовата градина и да си делят разходите за него.

За момента от ЦСКА 1948 не са дали отговор и се очаква събрание на шефовете на клуба, на която да се обсъдят вариантите. Припомняме, че в момента "Армията" и базата в Панчарево се ползват от ЦСКА-София, а днес ММС обяви, че в скоро време ще има търг за дългосрочно ползване на двата обекта.

Информация от февруари 2017 г., но явно авиаторите не са изявили желание да плащат и да играят на Армията. :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 сеп 2017 20:00

AngryPigs написа:
Кашчей написа:Я ме светни аз от кои съм, като пишеш "вас" :mrgreen:
А след това аз ще те светна нещо.

хвана ме тук- истината е, че не знам от кои си :mrgreen:
Последната година г****ата и едни бивши армейци говорите на абсолютно един и същ език
не се различавате, едни и същи сте ни 8-)

Обещах ти да те светна и аз, та:
-Всички спортни обекти, под формат ана стадиони, у нас , бяха отдадени (когато са) на концесия на клуба, който го е ползвал години наред, при това без търг и конкурс, дори и не беше обявяван търг, защото се подразбираше, че това е стадионът на даден клуб. По същия начин и СК" Българска армия" бе отдаден на ПФК ЦСКА АД през май 2012-а година и никой не протестира. Протестът е за стореното от мин. Кралев преди година, който погази точно този чл.19 от ЗДС, който съм цитирал на Делянски-отдаде частна държавна собственост на дружество без да проведе търг по реда на правилника за прилагане на този закон. За да не се приложи, трябва преди това между ММС и ЦСКА-София да се сключи договор за публично-частно партньорство, а такъв няма по времето на отдаването.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 29 сеп 2017 20:04

Те желаят да лапнат базите еднолично и да връчат ключовете на Домусчиев който да си ребрандира проектчето.

На тях им е през оная работа на кой стадион ритат.Те са чисто и просто едни маши създадени с една единствена цел в услуга на Домусчиев.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 сеп 2017 20:04

Ozzimozzi написа:
Ръководството на клуба е поискало да се види с управата на съеминниците си 

Ръководството на ЦСКА е поискало среща с управата на ЦСКА 1948 за стадион "Българска армия", съобщи Sportal.bg.

Административният директор на ЦСКА  Милко Георгиев се е свързал с човек от ръководството на клуба от четвърта дивизия и е поискал официална среща. Георгиев е заявил, че двата отбора могат да ползват заедно съоръжението в Борисовата градина и да си делят разходите за него.

За момента от ЦСКА 1948 не са дали отговор и се очаква събрание на шефовете на клуба, на която да се обсъдят вариантите. Припомняме, че в момента "Армията" и базата в Панчарево се ползват от ЦСКА-София, а днес ММС обяви, че в скоро време ще има търг за дългосрочно ползване на двата обекта.

Информация от февруари 2017 г., но явно авиаторите не са изявили желание да плащат и да играят на Армията. :)

Ти изобщо наясно ли си какво точно означава тази "информация"? Никой, уважаващ се шеф на клуб, не би откликнал на подобна"покана".
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
AngryPigs

Мнениеот AngryPigs » 29 сеп 2017 20:05

Кашчей написа:
AngryPigs написа:

Последната година г****ата и едни бивши армейци говорите на абсолютно един и същ език

-Всички спортни обекти, под формат ана стадиони, у нас , бяха отдадени (когато са) на концесия на клуба, който го е ползвал години наред, при това без търг и конкурс, дори и не беше обявяван търг, защото се подразбираше, че това е стадионът на даден клуб. По същия начин и СК" Българска армия" бе отдаден на ПФК ЦСКА АД през май 2012-а година и никой не протестира. Протестът е за стореното от мин. Кралев преди година, който погази точно този чл.19 от ЗДС, който съм цитирал на Делянски-отдаде частна държавна собственост на дружество без да проведе търг по реда на правилника за прилагане на този закон. За да не се приложи, трябва преди това между ММС и ЦСКА-София да се сключи договор за публично-частно партньорство, а такъв няма по времето на отдаването.

щом има подразбиране за другите, значи има подразбиране и за нас!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 29 сеп 2017 20:07

Кралев даде базите на ЦСКА преди да бъде основан ФК ЦСКА 1948. Реално към онзи момент имаше само един правилен ход! ;)
След това авиаторите бяха поканени да си делят разходите с ЦСКА за ползването на базите, но те отказаха. Това са фактите! Пискането с договора дойде много по-късно, а след като загубиха и търга за активите на фалиралото дружество, не виждам смисъл от конкурси. Просто трябва да се сключи договор за концесия с ЦСКА-София.
Последна промяна от Ozzimozzi на 29 сеп 2017 20:09, променено общо 1 път.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 сеп 2017 20:08

AngryPigs написа:
Кашчей написа:
AngryPigs написа:

щом има подразбиране за другите, значи има подразбиране и за нас!

За вас не може да има подразбиране. Подразбиране имаше за истинският ЦСКА, а вие сте просто преименуван Литекс.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
AngryPigs

Мнениеот AngryPigs » 29 сеп 2017 20:10

Кашчей написа:За вас не може да има подразбиране. Подразбиране имаше за истинският ЦСКА, а вие сте просто преименуван Литекс.

това кой го казва? ти ли?
можеш ли да го докажеш с някакъв член от закона? :twisted:
Последна промяна от AngryPigs на 29 сеп 2017 20:13, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 сеп 2017 20:18

AngryPigs написа:
Кашчей написа:За вас не може да има подразбиране. Подразбиране имаше за истинският ЦСКА, а вие сте просто преименуван Литекс.

Пише го в ТР, а там е най-вярната информация за всяко дружество, регистрирано по ТЗ у нас.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
AngryPigs

Мнениеот AngryPigs » 29 сеп 2017 20:22

Кашчей написа:
AngryPigs написа:

Пише го в ТР, а там е най-вярната информация за всяко дружество, регистрирано по ТЗ у нас.

не знаех, че в ТР са описани правилата за отдаване на спортни бази
добре, че си ти да ме светнеш

Върни се в “Кошче за отпадъци”