Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?
По-тъпа тема не бях чел изобщо. Простотия до простотия. И кои са тези фенове, които не харесват Лудогорец ? Аз съм футболен фен откакто се помня. От град Русе съм и не съм пропускал мач на любимия Дунав. Ходя да гледам всеки мач, който мога, но ходих и на мача на Лудогорец срещу Звезда в Разград, за да гледам качествен европейски футбол и за да подкрепя бг представителя в ШЛ, ходил съм на мачове и на Левски и на ЦСКА в Европа и съм ги подкрепял, защото СА БЪЛГАРСКИ отбори и играят за честа на България в Европа. Който и бг отбор да играе в Европа, аз го подкрепям и НЕ ВИЖДАМ НИЩО СТРАННО в това да се радвам на успехите на който и да е наш представител без значение колко българи има в отбора. Всеки отбор си има своя собствена политика за играчите, които налага, но щом се бори за коефициента на България му стискам палци по всякакъв начин. Сега аз ли съм луд за да симпатизирам на всички БГ отбори в Европа ? Моля да ми обясните ненормално ли е това да се надяваш бг коефициента да се вдига и повече наши отбори да имат шансове за пробив в Европа ? В България мога да стискам палци на който и да е отбор, но излезе ли в Европа срещу наш представител не мога да си представям да подкрепям чуждия отбор и не разбирам що за хора правят подобно нещо и какво точно им липсва.
Последна промяна от dido1302 на 24 авг 2016 18:57, променено общо 2 пъти.
-
- Контакти:
гражданин от село написа:HEATSEEKER написа:Какво ли щеше да бъбвате сега, ако Гела се беше разбрал с пернишките боклуци и те му бяха преотстъпили ЦСКА, както искаше?![]()
Домуса е истинския гробокопач на отрочето на Добри Джуров.Каква ирония чорбар погребва любимия си отбор.
Истинска чорбарска драма,достойна за перото на Шекспир.![]()
![]()
Ти на какво си бе?
На свинско от Етрополе,осолено в Ловеч съм.

Нещо невярно ли написах

“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
- Mathias_Coureur
- Контакти:
dido1302 написа:По-тъпа тема не бях чел изобщо. Простотия до простотия. И кои са тези фенове, които не харесват Лудогорец ? Аз съм футболен фен откакто се помня. От град Русе съм и не съм пропускал мач на любимия Дунав. Ходя да гледам всеки мач, който мога, но ходих и на мача на Лудогорец срещу Звезда в Разград и преди срещу други отбори съм ги наблюдавал, за да гледам качествен европейски мач и за да подкрепя бг представителя в ШЛ, ходил съм на мачове и на Левски и на ЦСКА в Европа и съм ги подкрепял, защото СА БЪЛГАРСКИ отбори и играят за честа на България в Европа. Който и бг отбор да играе в Европа, аз го подкрепям и НЕ ВИЖДАМ НИЩО СТРАННО в това да се радвам на успехите на който и да е наш представител без значение колко българи има в отбора. Всеки отбор си има своя собствена политика за играчите, които налага, но щом се бори за коефициента на България му стискам палци по всякакъв начин. Сега аз ли съм луд за да симпатизирам на всички БГ отбори в Европа ? Моля да ми обясните ненормално ли е това да се надяваш бг коефициента да се вдига и повече наши отбори да имат шансове за пробив в Европа ? В България мога да стискам палци на който и да е отбор, но излезе ли в Европа срещу наш представител не мога да си представям да подкрепям чуждия отбор и не разбирам що за хора правят подобно нещо и какво точно им липсва.
+1
Последна промяна от Mathias_Coureur на 24 авг 2016 18:59, променено общо 3 пъти.
-
- Контакти:
sinqkrepost1914 написа:Много ми е интеесно как са се почувствали Кафу, Мисиджан,Паломино и комапния, когато са чули мощното ''Българи юнаци'' ?![]()
И един въпрос, към фенове на лудогорец посещаващи редовно мачове, най-вече гостувания - към кренвирша горчица дават ли ?За един преател питам
А как ли са се чувствали играчите на Леевски като са гледали мача.....................пред телевизора

Как ли са се чувствали феновете на отбора на народа като са гледали мача, дали са подсмърчали и са си припомняли далееечното минало с тиха носталгия?
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.
Цяла БЪЛГАРИЯ ви ненавижда, а не само АЗ!
ОТБОРЪТ на Киро ГЕЛА никога няма да бъде фактор в обществото. НИКОГА!
Статията отразява на 100% действителността. Българският футбол е в катастрофа и причината е,че няма школи и налагане на Български футболисти. Да не забравяме кой направи смяна в началото на мача, за да си извади младият играч както бе по изискване и да пусне каквото иска. Това отборче е жалко, циганските му номера няма да приключат, а докато Желето си купува първенството и подържа сбирщайн от негри, не виждам и как ще имаме футбол. Няма как да разбираш поне малко от футбол и да подкрепяш подобно изчадие - crazy forest е тумор за българския футбол, какъвто е и храненика на Желето, който управлява БФС в момента.
"Този коментар е спонсориран от Кен, кренвирши за всеки зелен"
-
- Контакти:
Teo написа:Цяла БЪЛГАРИЯ ви ненавижда, а не само АЗ!
Ох, недей така жестоко, къса ми се сърцето!
Сега как ще си пия ракията

Много си лош, накриви му на Киро х.я

Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.
dido , Хубаво , но ако беше в София когато играеха в ЛЕ Лудогорец нямаше да мислиш така.
По ТВ Смукачев обясняваше как Лудогорец е национална кауза и трябва да се напълни стадиона.
От всякъде никнеха реклами които убеждаваха , че било задължително да подкрепим Лудогорец.
Дори в метрото вървяха реклама , че трябва да напълним стадиона.Мразя да ми навирят нещо в лицето.
И като ми го навирят така обикновено го намразвам от дъното на душата си.И затова сега като чуя Лудогорец и ми се повръща от тях.
По ТВ Смукачев обясняваше как Лудогорец е национална кауза и трябва да се напълни стадиона.
От всякъде никнеха реклами които убеждаваха , че било задължително да подкрепим Лудогорец.
Дори в метрото вървяха реклама , че трябва да напълним стадиона.Мразя да ми навирят нещо в лицето.
И като ми го навирят така обикновено го намразвам от дъното на душата си.И затова сега като чуя Лудогорец и ми се повръща от тях.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Scanspeak написа:Статията отразява на 100% действителността. Българският футбол е в катастрофа и причината е,че няма школи и налагане на Български футболисти. Да не забравяме кой направи смяна в началото на мача, за да си извади младият играч както бе по изискване и да пусне каквото иска. Това отборче е жалко, циганските му номера няма да приключат, а докато Желето си купува първенството и подържа сбирщайн от негри, не виждам и как ще имаме футбол. Няма как да разбираш поне малко от футбол и да подкрепяш подобно изчадие - crazy forest е тумор за българския футбол, какъвто е и храненика на Желето, който управлява БФС в момента.
Причината да нямаме футбол е ЛУДОГОРЕЦ!
Закривайте го тоя отбор, че дразни всички!
-
- Контакти:
Защо не пуснете подписка за закриване на ''Лудогорец 1945''
След като се е видяло,че още много години ще ви боцка .....

“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
Върни се в “Кошче за отпадъци”