moryak68 написа:Здравейте моряци,
Днес регистрирах и това е първия ми пост. Следя редовно коментарите във форума и реших и аз да се включа. Причината да пиша е, че не знам дали осъзнахте, какви мъже в лицето на Курьор и Клок играха в Черно море. Аз лично съм на 48години от поне 40 години ходя на мачове на любимия отбор, но начина по който двамата си тръгнаха, думите, които споделиха с нас при тръгването си показват, че за тях да носят зелено-бялата фланелка с емблемата на Черно море е било чест и отговорност. И съм сигурен, че ако поне бяха видели в ръководството желание за постигането на някакви по-високи цели те нямаше да си тръгнат.
А за Китанов, с цялото ми уважение към него, оставяйки на страна факта, че от една година формата му е спаднала до точката на замръзване ( аз лично не си спомням мач в, който да кажем с ръка на сърцето, че ни го е спечелил ), мисля, че ако беше казал на феновете две хубави думи на тръгване, сега нямаше да има такива негативни коментари за него. По това в крайна сметка се различават мъжете от п..........
Здравей,moryak68. Дори се радвам,че Китанов напусна.Не за друго,а заради играта му в последно време.Липса на форма или желание или каквото и да е там,но беше очевадно.Къде,ще играе си е негов избор,аз не съм му в мозъка,но нека показва добри игри и се развива.