АНКЕТА: Одобрявате ли руските атаки срещу ИД и Ал-Кайда?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Re: АНКЕТА: Одобрявате ли руските атаки срещу ИД и Ал-Кайда?

Мнениеот Цецо Чука » 10 окт 2015 16:01

4oKuTo написа:Основните разлики на двата периода:
- сега можеш да си изтипосаш Путин и руския флаг в профила, или да ги окачиш в хола си примерно, че и на терасата, докато надали същото може да се случи с американските през комунизма;
- сега можеш да говориш на воля за определени хора без да ти пука дори по телевизията, докато едно време не е било точно така дори у вас;
- сега инициативните и тези с късмет имат шанс да пробият от нулата дори без да са членове на определена партия; да, шансът не е особено голям в България, но все пак го има и познавам такива хора;
- сега посредствените, тези без никакъв късмет и най - мързеливите може да стигнат тоталното дъно на мизерия, докато при комунизма се е осигурявал един комфортен минимум за тях;

П.С.: Обобщено - свободата е повече. Зависи как различните хора я разбират. Свободен си да се осер*ш напълно, както и да животът ти да протече в другата крайност.

Да,горе доле така стоят нещата.
Като теглиме чертата, сега е милион пъти по-добре.Факт.

Даже Бацо е по-як от Бай Тошо, макар че са еднакво тъпи.

P.S. Единственото нещо,за което истински съжалявам от времето на социализма/комунизма е футбола...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 10 окт 2015 16:05

Captain Stottlemeyer написа:
Цецо Чука написа:
Captain Stottlemeyer написа:П.П. Война не се печели само по въздуха. Рано или късно Путин ще трябва да започне военни действия по суша.

Абе тъпанар с промит мозък, спри да повтаряш като папагал малоумната теза на натовските несъстоятелници бе.
Не можело без руски войници,олигофрен, армията на Асад, Хизбула,Иранската и Иракската армии КАКВО СА АКО НЕ ВОЙСКА НА ТЕРЕН бе тъпанар?
Щели да почнат да идват ковчези-надай се булка на пиян к*р...

Ако има класация за форумен несъстоятелник Нумеро уно, ти задължително ше си у тройката...

Само след теб, нобелов лауреате от Коматево... :lol: Между другото, в Сирия отдавна има руски войски и сухопътна техника, засега в ограничено количество, но това откъде ще го знаеш, пък и кой ли да ти го каже!?.. :roll: :lol:

Колко да е ограничено ... към 2000 са в момента . Охраняват базите и обучават сирийците да боравят с новата руска техника . Сухопътна оперция обаче няма да има . Асад си има достатъчно сухопътни сили . Освен това има кюрдски милиции , ирански части и такива на Хизбула . Най-много Путин да разреши на Кадиров да си прати чеченците да потренират . Но пък със сигурност ще си изпитат новите Армата и Солнцепек в реална обстановка ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
kakasia
Контакти:

Мнениеот kakasia » 10 окт 2015 16:20

Не одобрявам, че тези които палят конфликта си стоят пред камините и пият 120 годишно уиски. САЩ са разпалили 201 от 248-те военни конфликта след края на ВСВ

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 10 окт 2015 16:20

viali69 написа:
Der Führer написа:
viali69 написа:ДА ! ДА ! ДА ! ...
Нека сме член на НАТО.
Нека сме член на ЕС.
Ако българите искат това ...
Защо обаче трябва да сме против Русия ?

То хубаво ... ама аз като по-голям си спомням , че никой не попита Българите дали искат в ЕС и НАТО , а от баба ми съм чувал , че никой не е питал Българите дали искат в СИВ и ОВД ( Организацията на Варшавския договор ) . ;)

Така е ! Никой не ни е питал дали искаме да сме член на СИВ и Варшавския договор, но нали онова време го сочим като тоталитарно и лошо ?! Защо сега е същото ?
Защо ПАК никой не попита българите дали искат в НАТО и ЕС ?
С какво днешното уж демократично време се различава от тоталитарното ?

Съмнявам се някой да може да ти даде отговор на този въпрос :mrgreen:
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 10 окт 2015 16:24

Der Führer написа:
viali69 написа:
Der Führer написа:
Нека сме член на НАТО.
Нека сме член на ЕС.

То хубаво ... ама аз като по-голям си спомням , че никой не попита Българите дали искат в ЕС и НАТО , а от баба ми съм чувал , че никой не е питал Българите дали искат в СИВ и ОВД ( Организацията на Варшавския договор ) . ;)

Така е ! Никой не ни е питал дали искаме да сме член на СИВ и Варшавския договор, но нали онова време го сочим като тоталитарно и лошо ?! Защо сега е същото ?

Ще се повторя ама... тогава нямаше циганизация и имахме истинска армия. Останалите разлики, са козметични.
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 10 окт 2015 16:30

язе написа:
Der Führer написа:
viali69 написа:
Der Führer написа:
Нека сме член на НАТО.
Нека сме член на ЕС.

Ще се повторя ама... тогава нямаше циганизация и имахме истинска армия. Останалите разлики, са козметични.

съгласен ... ще допълня и че по онези времена , не беше модерно да си хомосексуалист ;)
и ВИЕ СЪЩО ...

Alkonost
Контакти:

Мнениеот Alkonost » 10 окт 2015 16:42

Der Führer написа:
Цецо Чука написа:
DANS написа:Не, не одобрявам убиването на жени и деца,
Русия в съюз с терористите от Хизбула, безпринципно подкрепя кръволока Асад!
Русия технологично изостава поне с 20 г. от НАТО, тактиката им е като на САЩ през 60-те години на 20-ти век срещу Виетнам, тактика на ИЗГОРЕНАТА ЗЕМЯ!
Рашистите мятат бомби безразборно, от всички видеа това се вижда, те нямат високо точни оръжия, половината им крилати ракети не достигнаха целта, при това тези ракети са много скъпи. Путин не може да си позволи скъпа война, защото Русия е бедна държава, по БВП може да се сравнява с Италия например, въпреки, че по територия е №1 в света!
От всичко това страдат най-невинните - старци, жени, деца!!!

АХахаха, ти си ебати идиота,честно...

Остави го ... преди известно време одобряваше изнасилването и убиването на бременни "терористки" в Одеса . Или май беше убиването и след това изнасилването . И накрая заплаването .

Бъркаш, но само за последното. Първо бяха убити, после изнасилени, а най-накрая взеха, че се самозапалиха с едничката цел да очернят истинските патриоти на незалежната пред световната общественост. Но, разбира се, не успяха - новобратските СМИ бяха нащрек и подадоха правилната информация.

http://kichashki.com/?p=1443
Believe in her, if you are able...

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 10 окт 2015 16:47

Der Führer написа:
язе написа:
Der Führer написа:
viali69 написа:
Der Führer написа:
Нека сме член на НАТО.
Нека сме член на ЕС.

съгласен ... ще допълня и че по онези времена , не беше модерно да си хомосексуалист ;)

Меко казано... :lol:
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 10 окт 2015 18:19

Der Führer написа:...Хубаво е историческите факти да се поднасят , без да се изкривяват . И понеже спомена съединението :
1. Знаеш ли кога нашите сегашни "европейски партньори" признават Съединението на България ?
2. На какво се дължи това признаване ?

Mein Führer, хубаво е, когато говориш за "изкривяване" на историческите факти да бъдеш по-конкретен, защото иначе олекваш. :) Да, знам кога нашите европейски партньори (без кавички) признават Съединението на България - практически няколко месеца след войната със сръбските ни "братя" чрез така наречения Топханенски акт - заедно с Русия. А признаването е под натиска, който Обединеното кралство упражнява над Турция. :)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 10 окт 2015 18:37, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 10 окт 2015 18:36

Der Führer написа:...То хубаво ... ама аз като по-голям си спомням , че никой не попита Българите дали искат в ЕС и НАТО , а от баба ми съм чувал , че никой не е питал Българите дали искат в СИВ и ОВД ( Организацията на Варшавския договор ) . ;)

Това е вярно с две малки уточнения:
1. Ако си направиш труда да погледнеш която и да е анкета за общественото мнение в България ще видиш, че болшинството от българите подкрепят членството ни в ЕС и НАТО.
2. Българските войници нямат работа в Афганистан (примерно), както нямаха работа и в Чехословакия през 1968 година. Малката разлика е, че в Афганистан (или където и да е по линия на НАТО) отиват доброволци срещу много високо заплащане, докато в Чехословакия бяха изпратени редовни войници. :)
П.П. Интересно защо всички русофили, анти-натовци, анти-американци и прочее "анти" подхващат темата за хомосексуализма!?... :lol: :roll: Сигурно преди 10 ноември у нас не е имало гейове и лесбийки, или пък в Русия изобщо е нямало и няма такива... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Свободна зона”