ОФИЦИАЛНО съдът обяви ЦСКА в несъстоятелност иназначи синдик

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

ARMEEC.Sofia

Re: ОФИЦИАЛНО съдът обяви ЦСКА в несъстоятелност иназначи си

Мнениеот ARMEEC.Sofia » 05 окт 2015 23:06

Кашчей написа:
DANS написа:
Кашчей написа:Изрядното на ЦСКА беше, че се огласиха реалните заплати-това не го оспорвам и няма как да го оспорвам. Но да кажеш, че неплащащ задълженията си към държавата клуб е изряден, защото е огласил заплатите, но не е внасял данъци и осигуровки.. айде молявитисеакообичате!

А как тогава им върнаха лиценза, месец след като го отнеха, значи са платили всичко?!

А защо НАП не ги разсрочи 2008 г., както разсрочва всички, включително и сегашния ФК Левски през 2015 г.?

Лиценза ни беше отнет по най-ДОЛНИЯ и нечестен начин! Ако това не се бе случило, ЦСКА щеше да е тотален хегемон в БГ дълги години!

Първо-лиценз се отнема, след като е вече даден, а на вас не ви го дадоха, така че не са ви го отнемали!
Второ-не ви дадоха лиценз за ЕКТ, но ви дадоха за шампионата, което не противоречи на Правилника за клубното лицензиране.
Трето-ако бяха последователни докрай, сега можеше и вие да сте на първо място в А група, след изчистване на десетократно по-малък дълг към държавата.
Четвърто-защо не бе направено това аз не знам. Коментирам само фактите.

...Пето-не беше направено,за да се стигне да затриването на Клуба и сегашната проблемация :!: :idea:
ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!

ARMEEC.Sofia

Мнениеот ARMEEC.Sofia » 05 окт 2015 23:11

mimi29 написа:Плащаш и оставаш или фалит и всичко на ново без история.Всичко друго е далавера и погазване на закони морал и т . н. Това го приказва дъщеря ми която е в 3 ти клас .Не ми трябва разсъждения от юристи адвокати и псевдо разбирачи мошеници за да е ясно :( Сега ще се види дали израза НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА ще влезе в действие :mrgreen:

Мими, а дъщерята ,която е в трети клас дали знае,какво си правила в комунизъмъ на 10-12г пубер :lol: :lol: :lol: ...Ебати тъпляците има тука-НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА :lol:
ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 окт 2015 23:17

Мддаа
Последна промяна от гражданин от село на 05 окт 2015 23:20, променено общо 1 път.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 окт 2015 23:18

гражданин от село написа:
mimi29 написа:Плащаш и оставаш или фалит и всичко на ново без история.Всичко друго е далавера и погазване на закони морал и т . н. Това го приказва дъщеря ми която е в 3 ти клас .Не ми трябва разсъждения от юристи адвокати и псевдо разбирачи мошеници за да е ясно :( Сега ще се види дали израза НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА ще влезе в действие :mrgreen:

Предполагам, че щом дъщеря ти е в 3-ти клас все още ставаш и на мен да ми направиш ми-ми(не държа да са 29 на бой). :roll:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 окт 2015 23:22

ARMEEC.Sofia написа:
Кашчей написа:
DANS написа:
Кашчей написа:Изрядното на ЦСКА беше, че се огласиха реалните заплати-това не го оспорвам и няма как да го оспорвам. Но да кажеш, че неплащащ задълженията си към държавата клуб е изряден, защото е огласил заплатите, но не е внасял данъци и осигуровки.. айде молявитисеакообичате!

А как тогава им върнаха лиценза, месец след като го отнеха, значи са платили всичко?!

А защо НАП не ги разсрочи 2008 г., както разсрочва всички, включително и сегашния ФК Левски през 2015 г.?

Лиценза ни беше отнет по най-ДОЛНИЯ и нечестен начин! Ако това не се бе случило, ЦСКА щеше да е тотален хегемон в БГ дълги години!

Първо-лиценз се отнема, след като е вече даден, а на вас не ви го дадоха, така че не са ви го отнемали!
Второ-не ви дадоха лиценз за ЕКТ, но ви дадоха за шампионата, което не противоречи на Правилника за клубното лицензиране.
Трето-ако бяха последователни докрай, сега можеше и вие да сте на първо място в А група, след изчистване на десетократно по-малък дълг към държавата.

...Пето-не беше направено,за да се стигне да затриването на Клуба и сегашната проблемация :!: :idea:

И какво пречеше на Титаните да ви онесъстоятелностят за 5 години, та им трябваха такива схеми?! Божков взе един завод тук и успя за две години да го фалира-какъв проблем да го направят и с вас?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

ARMEEC.Sofia

Мнениеот ARMEEC.Sofia » 05 окт 2015 23:39

Кашчей написа:
ARMEEC.Sofia написа:
Кашчей написа:
DANS написа:

И какво пречеше на Титаните да ви онесъстоятелностят за 5 години, та им трябваха такива схеми?! Божков взе един завод тук и успя за две години да го фалира-какъв проблем да го направят и с вас?!

Питай ги тех :!:
ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 окт 2015 00:16

ARMEEC.Sofia написа:
Кашчей написа:
ARMEEC.Sofia написа:
Кашчей написа:
DANS написа:

Питай ги тех :!:

Не, питам вас, и то защото твърдите, че са били пратени, за да ви унищожат. Та какво им пречеше през тези 5 години да го направят?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

triniti

Мнениеот triniti » 06 окт 2015 00:22

Авторчето, съдът не може да обяви отбора в несъстоятелност, синдика може и ще го направи, но след Нова година. На теб щом ти е кеф да сте несъстоятелни, това е съвсем друго заболяване и се нарича "мазохизъм"! :mrgreen:

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 06 окт 2015 01:37

Чета тази тема и се чудя да се смея ли да плача ли. Някои хора не правят разлика между несъстоятелност и неплатежоспособност. Други пък имат някаква бегла представа относно целия процес, но се изказват така сякаш са корифеи в Търговското право и имат стотици такива дела като практика. Трети пък коментират събития, които още не са се случили. А фактите са следните:
1. Съдът е определил дата на неплатежоспособността - 31.12.2014г. Назначил е служебен (съдебен) синдик.
2. БФС прави среща с ЦСКА и министъра, от която става ясно само едно - ще заседава правна комисия, ще се разглеждат документи, евентуално ще има извънреден изпълком, който евентуално ще приеме нов ЦСКА за член. Не става ясно, кога ще се случи това и дали въобще ще се случи както и ако се случи от коя дивизия ще започне новото ЦСКА, защото обещаното не е като даденото.
3. Стартирала е процедура по несъстоятелност, която не се знае как ще завърши и кога ще завърши. Всичко това зависи от много неща. На първо време служебния синдик трябва да направи списък на всички кредитори. Има си определен в закона срок за това. След този срок, който се е записал в списъка евентуално ще получи пари. Който не се е - духа супата. След като се направи списъка самите кредитори избират Съвет на кредиторите, който избира постоянен синдик и точно този синдик започва същинската работа в процедурата. Първата му задача е да предложи оздравяване на дружеството. Това е опция, която ако се реализира се слага точка на всички останали варианти със нови АД-та, преименувани АД–та и т.н. Ако кредиторите не се съгласят се преминава към ликвидация на дружеството. Точно тогава евентуално ще има нужда и възможност новото ФК да заиграе на мястото на старото ако от БФС позволят това, защото старото вече няма да може да функционира. Въобще има хиляда въпросителни, а вие тук разпалихте бахти и спора, за нещо, което не е ясно хич как ще протече.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 06 окт 2015 06:09

Ставаш спонсор на футболен гранд и печелиш държавна закрила със съответните поръчки.Дали като мобилен оператор или ще изхвърляш боклука е без значение.Издържаш отбора няколко години чрез заеми и след време напускаш.Да не би край Сухата река да е нещо по-различно от Борисовата градина.Може и размера на задълженията да е по-малък,но сценарият е същият.Как адвокат става ,,цар на заменките'' или политик си взима Кремиковци.В провинцията е същото.Строителят на къщички за пиленца прави китайски автомобили вместо да гние в затвора, а гелосан Нарцис произвежда хапчета които струват тройно по-евтино в съседни държави.

Върни се в “ЦСКА”