Пеевски и ДПС налапаха "Левски". Честито, фенове!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Re: Пеевски и ДПС налапаха "Левски". Честито, фенове!

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 26 юни 2015 20:27

Синьо сърце написа:
kubik написа:Не знаеш кой е зад Тонев?

http://www.vsekiden.com/147879

Между другото колеги близки до Тръста още миналата седмица споменаваха, че Ангелов щял да става собственик на акциите на Батков, а Тонев щял да бъде изпълнителен директор.
Явно Ангелов се е уплашил, защото веднага ще тръгнат приказките, че 100% от акциите са на Пеевски и затова се е стигнало до тази тройна коалиция.
Батков беше заложил 42% от акциите с/у заем от КТБ. Смятам знаеш кой ги е взел и е допълнил до 66%.

Тоя Юпитер откъде го изкопаха, само те си знаят. Но пловдичанин да не е фен на Локо или Ботев....странно

Като му е наредено отгоре,какво да прави.
Иначе е фен на Локомотив Пловдив.
В нашата държава така стават нещата.
както и Пещерняците щяха на Ботев да дават кинти ...и за тях сега се говори ,че отиват в Левски :)

Неподготвен си, за жалост. Въпросните 42% след преструктурирането на дълга към Батков в актив, станаха по-малко от 15%. Аз пак питам: Кои са Хората? Нямате отговор. Но упорито твърдите, че Пеевски е взел Левски( както преди 2 г твърдяхте за ББ и КГБ, или не помните?). Добре, но парите преди 2г ги дадоха Хората, а не Пеевски. Хората платиха и за лиценза, това е факт. Сериозно ли казвате, че Хората водиха 2 г борба и дадоха сума пари, за да връчат акциите на Пеевски?
Ще ме прощаваш, но който мисли така, е кръгъл идиот. Хората са в играта в БГ много преди Пеевски да почне изобщо да се бара. И да, с пещерата уцелихте най-сетне нещо вярно, макар и само донякъде.
Би ли прокоментирал горните безспорни факти?
[/quote]

Ти си много наивно момче. Пеевски никога и никъде не е бил фактор сам по себе си. Той е просто лице на Хората зад кулисите. Толкова е елементарно. Естествено, че не Пеевски е взел Левски, а му е бил даден по нечия заповед. И , разбира се, сам Пеевски не може да даде 20 млн от джоба си. Те са му били осигурени.

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 26 юни 2015 20:45

"Левски" докараха преди няколко години Барса и Челси,
Лудогорец докараха Реал и Ливърпул.
А едни еврогиганти докараха ЗУЛУ ИЗ КУЛУ,ЗИМРУ И МУРУ.
по-здрав от СИМИТЛИИИИИИ

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 26 юни 2015 20:49

Nuke написа:
Old_death написа:Виж какво , момче ! Не съм се намесвал в тия глупости , защото стоя доста над тях , а и се имам за доста по възпитан от редовите пумияри , които списват в тоя форум . На всеки средно интелигентен човек му е ясно , че от около три години вашия клуб , даже ми е гадно да спомена името на Апостола , се финансира от Котараците в Банкя . Знаеш много добре кой е в център на тоя кръг . Въпросът е : До кога на държавна хранилка ? Моралът не се ли отнася до вас ? Кое е по срамно , да сте собственост на Пеевски или да сте поредния държавен отбор ? Кога най - после ще се разбере кой е истинския собственик и кой издържа клубът ви ? По тая тема мълчите като партизани при разпит .

Виж какво, девойче! Давай доказателства за клюките или пали моторетката!

19 страници плювни по Левски - бахти хейтърската държава, заеби!

Познаваш ли ме ? Аз случайно познавам потребителя Синьо сърце , пил съм бира с него и смятам , че имам право да се обръщам към него с момче , имайки предвид и разликата ни във възрастта . Той е един от малкото свестни фенове на клубът ви тук . Самия факт , че не оспорва написаното от мен , може да ти каже нещо , ако имаш нещо в главата си . С девойче ще се обръщаш към някое момиченце , с което си играеш в пясъчника . А поста ти е типичен за умствения капацитет на болшинството от феновете на отбора ви .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Нефтохимик
Контакти:

Мнениеот Нефтохимик » 26 юни 2015 20:55

Дори и най-заклетият левскар знае ,че Дилян Пеевски респективно Доган сложи ръка на отборът им.Така както Доган сложи ръка и на Ботев преди чрез Цветан Василев но там нещата помежду им по една или друга причина се развалиха и е нормално пешката да е губеща от цялата ситуация.Доган никога не губи,поне до сега не се е случвало.Ще сложи ръка и на ЦСКА.Защо ли?Ами тези три агитки са най-големи.Ядрото им е изградено от родолюбци.Основни противници на интересите на Доган.СЕга като се хванат в случая София -Запад да видим дали организирани фенове на Левски ще протестират за нещо примерно за имотите на мюфтийството.ТОва ще се случи и с офанзиви и т,н.Планът е прост но този човек вече има финансовият ресурс да си го позволи

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 юни 2015 21:37

Да, пихме бира с Old Death, и именно аз тогава му потвърдих, че Котараците са част от Хората. Не, че не се досещаше. Пуснах ви жокери тука, но никой не мисли с главата си. Няма как да оспоря неговото твърдение. То е факт. Имам малко коментари относно държавната хранилка, а именно-ако имахме Закон за меценатството, нямаше да се налагат някои глупави врътки, но какво да се прави!
Тия са групировка много преди Пеевски да почне да се бара.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 26 юни 2015 21:41

Синьо сърце написа:Да, пихме бира с Old Death, и именно аз тогава му потвърдих, че Котараците са част от Хората. Не, че не се досещаше. Пуснах ви жокери тука, но никой не мисли с главата си. Няма как да оспоря неговото твърдение. То е факт. Имам малко коментари относно държавната хранилка, а именно-ако имахме Закон за меценатството, нямаше да се налагат някои глупави врътки, но какво да се прави!
Тия са групировка много преди Пеевски да почне да се бара.

Дали е Свинчо, дали са Котараците или Бухалите - първоизточникът е един и той не е повод за никаква гордост.
Просто Делянчо стана противен на масите през лятото на 2013-та. Преди това беше просто един от много "герои". Но на малцина им светна, че сам Делянчо не играе играта. Много е млад и зелен и мъничък за такива дела.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 юни 2015 21:46

Жълто-черен Пловдив написа:Дали е Свинчо, дали са Котараците или Бухалите - първоизточникът е един и той не е повод за никаква гордост.
Просто Делянчо стана противен на масите през лятото на 2013-та. Преди това беше просто един от много "герои". Но на малцина им светна, че сам Делянчо не играе играта. Много е млад и зелен и мъничък за такива дела.

Точно това щах да напиша: освен това е и тъпичък. Пеевски и ДПС нямат нищо общо с управлението на Левски.
Много бързо обръщаш плочата на морал и се отказваш от Делянчо. Първоизточникът е реалността в България. Никъде не съм казал, че всичко в Левски е кристално чисто и законно-нямам такива претенции, а и нямам такава подробна информация. Но да ми дрънкате глупости за ДПС и Пеевски-не е сериозно.
Та ваш Цецоу чист ли е? Или Домус ага, или ГГ, дето дъжда му отмива по 100 тона захар?
Айде байгън...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Кошче за отпадъци”