XXIII кръг: ЦСКА - Берое 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: XXIII кръг: ЦСКА - Берое

Мнениеот Pichichi » 22 мар 2015 10:54

Потресен съм бате... аз бях във В сектор тоя мач и направо немам думи... буквално сме се научили на някакъв футбол от 20 век... центрирания и каквото стане.. халфовата линия я нема никва.. чистят се некви балони топки от защитници към нападатели и пак каквото стане... ужас направо! Нищо, ама буквално нищо не играем!

Хора за каква игра говорите от халфове? За да имаш халфове и игра трябва да имаш пари за да си ги купиш, това да вземеш
свободен агент и той да играч в халфовата линия е най-малко срещаното, много по-често можеш да нацелиш нападател,защитник,крило, вратар.
За да имаш игра трябва и треньор да имаш с ясна визия за игра в средата и въображение, Ст. Младеново дори никога не е имал такова нещо
яка защита напред каквото стане. Е миналия полусезон ставаше сега не това е!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 мар 2015 11:40

k20dan4o написа:
BRF написа:
k20dan4o написа:
BRF написа:
k20dan4o написа:Уваренко подава към Причиненко, а той към Супосепа, който центрира на Бъркоча - тия да не са от Мъпетите.

Ешпиньо подава към Марселиньо,а той към Хамза,който центрира към Анисе..............................

Да мач от шампионска лига

Тотално сте се разболяли!
п.п.Точно отбор с преобладаващи играчи с имена завършващи на НКО (Динамо Киев) си играят редовно в ШЛ!Не знам не се ли усещащ с тъпотиите си!

Приятел Динамо Киев последните пет сезона на ШЛ са играли точно един път в групите. А ония другите - оранжевите - с 7-8 бразилци в отбора - всеки сезон.

И в крайна сметка-да се залага ли на чужденци като Донецк или с украйнци като Динамо!Вземи си изясни теорията,а не си върти гъза така както ти отърва!

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 22 мар 2015 13:23

BRF написа:
zuekaa написа:Цска - Берое 0 - 2
В най-лошия случай 0 - 0
Дано терена да е в добро състояние

Хахахах!Чиста победа за ЦСКА,много на сериозно сте се взели марули!

КОЙ СПОРЕД ТЕБ РАЗБИРА ОТ ФУТБОЛ АЗ ИЛИ ТИ

Много сте ми интерестни вие фенките който стойте пред телевизора и гледате и коментирате , а в същото време на няколко стотин метра е стадиона и се играе мача - жалка работа сте фенките ;) Не е лошо поне като играят домакинските мачове да си вдигнете зад*иците и да отидите на стадиона
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 мар 2015 13:28

zuekaa написа:
BRF написа:
В най-лошия случай 0 - 0

Много сте ми интерестни вие фенките който стойте пред телевизора и гледате и коментирате , а в същото време на няколко стотин метра е стадиона и се играе мача - жалка работа сте фенките ;) Не е лошо поне като играят домакинските мачове да си вдигнете зад*иците и да отидите на стадиона

Прогнозирането и футбола нямат почти нищо общо,О ти огромни фене!Дигнал съм си задника и съм пропътувал няколко хиляди километра за да гледам любимия си отбор,когато съм преценил!
Както казах,радвайте се на безпрецедентната си серия от ДВА поредни мача без загуба от ЦСКА и се надявайте следващата победа над нас да не бъде след още 25 години,а за победа в София да чакате внуците които нямате да станат дядовци ;) !

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 23 мар 2015 08:34

BRF написа:
zuekaa написа:
BRF написа:
В най-лошия случай 0 - 0

Прогнозирането и футбола нямат почти нищо общо,О ти огромни фене!Дигнал съм си задника и съм пропътувал няколко хиляди километра за да гледам любимия си отбор,когато съм преценил!
Както казах,радвайте се на безпрецедентната си серия от ДВА поредни мача без загуба от ЦСКА и се надявайте следващата победа над нас да не бъде след още 25 години,а за победа в София да чакате внуците които нямате да станат дядовци ;) !

Бием в Зарата и стават три.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 мар 2015 12:43

luxorus написа:Бием в Зарата и стават три.

Може и така да стане!Ще дойда да го видя с очите си ;) !

Върни се в “ЦСКА”