Мнениеот Пловдив1926 » 14 яну 2015 16:55
Ние си говорим разни неща, разсъждения по картинка, но факта е, че бизнеса в Пловдив го боли кура за футбола. Хората видяха жълтите как гониха Христолов 12 години, бомби, кълнежи, заплахи простотии, видяха ние как гоним Коко, слушат през ден скандали със съдии, черно тото, уговорени мачове и на никой не му се занимава. Пещерска могат да хранят и двата отбора в града и няма да ни усетят като бюджет, може да имат Пещерска Арена и Гроздова Стейдиум, но не виждат смисъл в това, каменица също, Либхер също, големите предприятия - също. От държавата никаква аванта - няма данъчни преференции, няма никакви бенефити от това да наливаш в спорта и кой идва? Цецко Василев да препере парата и да си плати лептата, че взима държавните поръчки за улиците в Пловдив, Коко Динев да върти черното Тото, Марешки за да завърти некви машинации и тва е. Държавата в кавички вместо да каже ако давате за спорта - 5% данъчни облекчения примерно, натиска някой бизнесмен дето грам не му се занимава да налива пари за да може лумпените да не мрънкат, то въобще цялото нещо е толкова сбъркано изначално, че няма на къде. Хората и те вече обезверени братче, с 2 лева в джоба всеки. Ми аз за кво да си закарам детето на полусрутената Лаута или на майната си на куматюву да мръзне, някой кретен като ония да земе да откъсне моята ръка вместо неговата, да гледам някакъв футбол на ниво 12та английска дивизия и накрая да се окаже, че и мача бил уговорен?! И за това да платя 7 лева майна. Ми по-хубаво да не ида на два мача и да дам 14 лева за кино с пуканки, поне ще съм на топло, никой няма да ме утрепе, ще знам, че това което гледам е измислица и ще се прибера да пиша във фейсбук колко е як/тъп филма. Така расъждават хората независимо дали е хубаво или не.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]