Ежедневна тема

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Ежедневна тема

Мнениеот Пловдив1926 » 14 яну 2015 10:51

Flash1912 написа:
Пловдив1926 написа:За съжаление футбола в Бг е на това дередже. Тоя Марешки дойде ли, следващата стъпка е закриване. Просто не вярвам, че ще може да се съвземем след поредната кофа лайна. Лошото е, че май пак няма други алтернативи щото на приказки всички са големи, но на действия не толкова.

Много хора ще ме упрекнат, че пиша това и ще са изненадани. Ама тва което си написал е несериозно - който и да дойде при вас, квото и да стане, вие сте един от 4-5те незакриваеми отбори. Така че стига драми, Марешки 10 пъти да дойде, пак ще го преживеете.

Няма никой дето да идва сериозен, само измамници и боклуци като Марешки, Коко, Цветан Василев, Галя Топалова, Митко Христолов. Ей такива хора. Тва е тъжната действителност с която се сблъсква и вашето ръководство в момента, само, че при вас още ножа не е опрял до кокала защото от караибрахима останаха пари за харчене.

ПП. Няма да е магарешки
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 14 яну 2015 10:57

За тебе тягостно, пък за тия хроа дето са на пангара смятай :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 14 яну 2015 10:59

Дейба това тягостно чакане дейба :twisted:
Изображение

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 14 яну 2015 12:22

:arrow: http://sport.plovdiv24.bg/535588.html :roll: Светлина в тунела, или ми се привижда...? :)
Изображение

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 14 яну 2015 12:52

Според „7 дни спорт“... на тези хич им нямам доверие, но дано има нещо действително.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
SINOTE

Мнениеот SINOTE » 14 яну 2015 13:15

Flash1912 написа:
Пловдив1926 написа:За съжаление футбола в Бг е на това дередже. Тоя Марешки дойде ли, следващата стъпка е закриване. Просто не вярвам, че ще може да се съвземем след поредната кофа лайна. Лошото е, че май пак няма други алтернативи щото на приказки всички са големи, но на действия не толкова.

Много хора ще ме упрекнат, че пиша това и ще са изненадани. Ама тва което си написал е несериозно - който и да дойде при вас, квото и да стане, вие сте един от 4-5те незакриваеми отбори. Така че стига драми, Марешки 10 пъти да дойде, пак ще го преживеете.

С такива коментари татко трол ще те сложи на дузпата :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 14 яну 2015 15:02

SINOTE, аз заради тебе лицемернича тука, да ми се обаждаш по-често да излизаме :lol:

ПП: Това, което съм написал, съм ти го казвал и на теб, де.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 14 яну 2015 16:55

Ние си говорим разни неща, разсъждения по картинка, но факта е, че бизнеса в Пловдив го боли кура за футбола. Хората видяха жълтите как гониха Христолов 12 години, бомби, кълнежи, заплахи простотии, видяха ние как гоним Коко, слушат през ден скандали със съдии, черно тото, уговорени мачове и на никой не му се занимава. Пещерска могат да хранят и двата отбора в града и няма да ни усетят като бюджет, може да имат Пещерска Арена и Гроздова Стейдиум, но не виждат смисъл в това, каменица също, Либхер също, големите предприятия - също. От държавата никаква аванта - няма данъчни преференции, няма никакви бенефити от това да наливаш в спорта и кой идва? Цецко Василев да препере парата и да си плати лептата, че взима държавните поръчки за улиците в Пловдив, Коко Динев да върти черното Тото, Марешки за да завърти некви машинации и тва е. Държавата в кавички вместо да каже ако давате за спорта - 5% данъчни облекчения примерно, натиска някой бизнесмен дето грам не му се занимава да налива пари за да може лумпените да не мрънкат, то въобще цялото нещо е толкова сбъркано изначално, че няма на къде. Хората и те вече обезверени братче, с 2 лева в джоба всеки. Ми аз за кво да си закарам детето на полусрутената Лаута или на майната си на куматюву да мръзне, някой кретен като ония да земе да откъсне моята ръка вместо неговата, да гледам някакъв футбол на ниво 12та английска дивизия и накрая да се окаже, че и мача бил уговорен?! И за това да платя 7 лева майна. Ми по-хубаво да не ида на два мача и да дам 14 лева за кино с пуканки, поне ще съм на топло, никой няма да ме утрепе, ще знам, че това което гледам е измислица и ще се прибера да пиша във фейсбук колко е як/тъп филма. Така расъждават хората независимо дали е хубаво или не.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 16 яну 2015 18:47

Локомотив ще проведе двуседмичен лагер в пловдивски хотел. Отсядането в него е предвидено за началото на следващата седмица.

"Смърфовете" ще бъдат в хотел SPS. Именно него "черно-белите" използват за режимите преди официалните мачове на отбора. Собственикът му е върл привърженик на Локо.

Според запознати "черно-белите" отсядат в него, като на клуба се правят сериозни отстъпки. Очаква се и сега двуседмичният престой на "смърфовете" в SPS да е на промоционални цени.

Така от следващата седмица отборът ще спазва режим във въпросния хотел, като клубният автобус ще извозва играчите до "Лаута" за тренировките и обратно.

Read more: http://sport.plovdiv24.bg/535943.html#ixzz3P0II4Swe
Изображение

Потребителски аватар
Гамаюн

Мнениеот Гамаюн » 17 яну 2015 21:10

drughi написа:
Локомотив ще проведе двуседмичен лагер в пловдивски хотел. Отсядането в него е предвидено за началото на следващата седмица.

"Смърфовете" ще бъдат в хотел SPS. Именно него "черно-белите" използват за режимите преди официалните мачове на отбора. Собственикът му е върл привърженик на Локо.

Според запознати "черно-белите" отсядат в него, като на клуба се правят сериозни отстъпки. Очаква се и сега двуседмичният престой на "смърфовете" в SPS да е на промоционални цени.

Така от следващата седмица отборът ще спазва режим във въпросния хотел, като клубният автобус ще извозва играчите до "Лаута" за тренировките и обратно.

Read more: http://sport.plovdiv24.bg/535943.html#ixzz3P0II4Swe

И защо ще трошат спонсорска пара бадева за транспорт, а не притичат от SPS-а до ВСИ-то и после обратно?
Иначе хотелчето не е лошо - ще имат прекрасна гледка на североизток от високите етажи.

Върни се в “Локо Пловдив”