smoothc написа:Типичен Анди Коул на младини,приликите за мен са наистина поразителни
Кой сравняваш с Анди Коул?
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
smoothc написа:Типичен Анди Коул на младини,приликите за мен са наистина поразителни
James Beattie написа:smoothc написа:Типичен Анди Коул на младини,приликите за мен са наистина поразителни
Кой сравняваш с Анди Коул?
bubka написа:Capitan Puyol написа:Аз като ви казвах да погледнете Ван Гаал 2002/2003 в Барса вие не ми повярвахте...
[offtopic]И там ли е правил експерименти с тая малоумна тактика.[/offtopic]
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ?На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?
suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !
Capitan Puyol написа:bubka написа:Capitan Puyol написа:Аз като ви казвах да погледнете Ван Гаал 2002/2003 в Барса вие не ми повярвахте...
[offtopic]И там ли е правил експерименти с тая малоумна тактика.[/offtopic]
То тогава бяха други времена и схемите малко по-различни. Доколкото помня налагаше 4-4-2 и имаше бурни негодувания от фенове и общественост в Каталуния заради низвергването на свещената за нас схема от десетилетия 4-3-3. Иначе дори при първия си престой в Барса 1997-2000, когато спечели 2 титли на Испания (98 и 99), имахме срамни моменти в ШЛ, отпадане в групите още (2 поредни пъти) и едно 0-4 от Динамо Киев на Кампа, когато Шева ни разпра с хеттрик, а Ван Гаал се пулеше само като някой бухал...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта