runnersa написа:Добре де Хамза и Лукин май се включиха срещу Пъолтен имат ли право да играят срещу Лудогорец? (Хамза ако премине де)
Имат.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
runnersa написа:Добре де Хамза и Лукин май се включиха срещу Пъолтен имат ли право да играят срещу Лудогорец? (Хамза ако премине де)
veni__85 написа:Jürgen написа:Долно уйно написа:shotgun blues написа:Как прецакаха Лудогорец бахти
Аз пък мисля, че прецакаха Легия, а не Лудогорец
Това е от една страна. От друга Легия сами си се прецакаха, защото при решен мач пускат нередовен състезател. А те при всички случаи са знаели кой може да играе и кой - не. Друг е въпроса какво изобщо е правел на скамейката въпросният футболист.
Те и Дебрецен се прецакаха преди години , ама отнесоха само глоба , защото бяха отстранили български тим , ако бях победили някой друг щяха да ги накажат.
Venko123 написа:runnersa написа:Добре де Хамза и Лукин май се включиха срещу Пъолтен имат ли право да играят срещу Лудогорец? (Хамза ако премине де)
Имат.
BRF написа:Пропуснал съм драмата с поставени и не поставени и доста се изненадах като видях Стяуа!!Шансовете са 60/40 в полза на румънците,според мен!Хубавото е,че Букурещ ви е на около 200км и ще може да си направите добро гостуване.Букурещ е хубав град и има какво да се разгледа!
Много жалко за поляците,в смисъл да си свършиш работата на терена и да се прецакаш с документите.Аз като цесекар знам много добре как се чувстват!
fcw написа:перфектен жребий! честита ШЛ на Лудогорец
dreben23 написа:Стига сте ревали, ето кои влизат в групите:
Селтик, Залцбург, Апоел, Лудогорец :D, Бате, Арсенал, Стандарт, Леверкузен, Лил, Атлетик б
[offtopic]Порто и Наполи ще си заминат рано, рано. Притеснява ме доста и Арсенал, в Турция се играе много трудно.[/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта