Селекция и подготовка - Лято 2014/2015
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и подготовка - Лято 2014/2015
Аз не мога да разбера какво е това прехласване по тоя Хамза. Абсолютно посредствен гюмеджия с високи и непокрити претенции. В Ботев имаше двама класни футболисти от селекцията на Стоилов-Доре и Анисе. Единия го взехте, а другия изчезна нейде из Африка. Дано не е под карантина някъде из Конго.
- D.Georgiev
- Контакти:
След продължаването и равностойният съперник за влизане в групите, очаквам трансфер - вероятно нападател. Много е възможно Домусчиев да е искал да види дали ще играем до зиманата, за да инвестира в нов играч.

- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
D.Georgiev написа:След продължаването и равностойният съперник за влизане в групите, очаквам трансфер - вероятно нападател. Много е възможно Домусчиев да е искал да види дали ще играем до зиманата, за да инвестира в нов играч.
Чудя се ако минете през Стяуа какви пари ще се отделят за играчи? И въобще как ще се разпределят кинтите..
Като българин ми се иска да се използват правилно, 2-3 читави играча дори и по-скъпи, остатъка за школата.
Като левскар ми се иска с тия пари да купите защитата на Левски, добре ще ни дойдат :D И парите и продажбата на дръвцата.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
- D.Georgiev
- Контакти:
Betchualeng Arnaikem написа:D.Georgiev написа:След продължаването и равностойният съперник за влизане в групите, очаквам трансфер - вероятно нападател. Много е възможно Домусчиев да е искал да види дали ще играем до зиманата, за да инвестира в нов играч.
Чудя се ако минете през Стяуа какви пари ще се отделят за играчи? И въобще как ще се разпределят кинтите..
Като българин ми се иска да се използват правилно, 2-3 читави играча дори и по-скъпи, остатъка за школата.
Като левскар ми се иска с тия пари да купите защитата на Левски, добре ще ни дойдат :D И парите и продажбата на дръвцата.
Хаха, ако ще чакаме възвръщаемост от вашата защита, то по-добре да ги дадем на някое баба да бае за добър резултат. Така де ефектът е същият, да не кажа, че от бабата може да има по-голяма полза

Ако се стигне до групи на ШЛ, предполагам, че ще се вземат поне един или двама нови, но едва ли ще се дадат повече от 2 мил.евро за тях общо.

[offtopic]Трансферният прозорец кога затваря
[/offtopic]

- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
D.Georgiev написа:Betchualeng Arnaikem написа:D.Georgiev написа:След продължаването и равностойният съперник за влизане в групите, очаквам трансфер - вероятно нападател. Много е възможно Домусчиев да е искал да види дали ще играем до зиманата, за да инвестира в нов играч.
Хаха, ако ще чакаме възвръщаемост от вашата защита, то по-добре да ги дадем на някое баба да бае за добър резултат. Така де ефектът е същият, да не кажа, че от бабата може да има по-голяма полза![]()
Ако се стигне до групи на ШЛ, предполагам, че ще се вземат поне един или двама нови, но едва ли ще се дадат повече от 2 мил.евро за тях общо.
Ама ние точно баби ви предлагаме, какво толкоз? Пък и Лудогорец ще спечели място в сърцата на много левскари ако прибере тая камара дърва в Разград :D Това е стратегия, ти нищо не разбираш. Продаваме играчи на силните отбори, с което те стават слаби отбори за да ги бием :D
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Не разчитай на това, Томанов не пасе трева.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
k20dan4o написа:Не разчитай на това, Томанов не пасе трева.
Принципно частта за трансфери от Герена към Разград беше шега, но може да я обсъдите още малко :D
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Betchualeng Arnaikem написа:k20dan4o написа:Не разчитай на това, Томанов не пасе трева.
Принципно частта за трансфери от Герена към Разград беше шега, но може да я обсъдите още малко :D
По принцип няма гаранция дали даден трансфер ще е успешен, примери много. Но при Левски последните две години няма правилен трансфер, няма правилно взето решение... грешка след грешка. Не знам, нямам обяснение.
Betchualeng Arnaikem написа:D.Georgiev написа:Betchualeng Arnaikem написа:D.Georgiev написа:След продължаването и равностойният съперник за влизане в групите, очаквам трансфер - вероятно нападател. Много е възможно Домусчиев да е искал да види дали ще играем до зиманата, за да инвестира в нов играч.
Хаха, ако ще чакаме възвръщаемост от вашата защита, то по-добре да ги дадем на някое баба да бае за добър резултат. Така де ефектът е същият, да не кажа, че от бабата може да има по-голяма полза![]()
Ама ние точно баби ви предлагаме, какво толкоз? Пък и Лудогорец ще спечели място в сърцата на много левскари ако прибере тая камара дърва в Разград :D Това е стратегия, ти нищо не разбираш. Продаваме играчи на силните отбори, с което те стават слаби отбори за да ги бием :D
Трябва вие да плащате, много са ви сурови дървата.

И да плащате, пак ще сте на печалба. Винаги ще ни биете. Малко ли?